Ensin kun maksaa pyyntiluvan,sata euroa per nokka ja kome kuukautta rällää autolla,niin kyllä siinä hintaa tulee.Ja mikä vaiva

Jos mulla olis sananvaltaa,niin ostaisin 200:lla eurolla lihaa.mutta en hirvenlihaa.Poronkäristystä ostaisin. Hirven lihan puhdistus ynnä jauhamiset on ihan kuvottavaa hommaa. Mutta en raaski sitä ukolle sanua,vaan kärsin hiljaa joka syksy.

Tämän lisäksi vanha mies on aina reissun jälkeen väsynyt. Eipä siellä metillä nuoria miehiä näy,vaan ukkojen keski-ikä on todella korkea. Kunhan tämä sukupolvi kuolee,niin sen jälkeen hirvet saa olla rauhassa. Ei nuoriso viitsi vaivautua.Eikä hirvenliha ole sen parempaa,kuin ulkona kasvaneen sonninkaan liha,palvattuna sitä kuukauden syö,sitten ei mene alas sekään
