Ei munkeista jää yleensä muuta kun sokeria suupieliin. Ja rinnuksille. Jos on hillomunkki niin voi joskus tursahtaa hillotkin syliin. ![Itkee :'(](https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Smileys/default/cry.gif)
Joo. Syötävillä munkeilla on ulkoinen tukiranka. Paistettaessa kuori hilseilee sokerimaiseksi puruksi. Luonnosta löytyvät villimunkit ovat pehmeäkuorisia ja makkaranmuotoisia. Villimunkit ovat pahoja pesärosvoja, ottavat kyllä mutta eivät maksa
![Huh ???](https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Smileys/default/huh.gif)
Munkkiturkki on ekologinen vaihtoehto vaikka minkkiturkille.
Munkki on Munkarin kansallisruoka. Munkarilaisia kutsutaan munkeiksi, vähän niinkuin unkarilaisia unkeiksi.