Olisiko savustettu naudanliha parhainta?
Lainaus käyttäjältä: Fuller - 02.06.10 - klo:14:26Olisiko savustettu naudanliha parhainta? Kylmäsen juhlafile on hyvää. http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.http://www.sikayrittajat.fi/
Lainaus käyttäjältä: cosmic_cowboy - 02.06.10 - klo:17:55Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.http://www.sikayrittajat.fi/Vai ruvettaisko kuitenkin ottamaan painia siitä, mikä grillimaggara parasta
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 02.06.10 - klo:14:37Lainaus käyttäjältä: Fuller - 02.06.10 - klo:14:26Olisiko savustettu naudanliha parhainta? Kylmäsen juhlafile on hyvää. http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta Sitä Eu:n Lähiruokaa? Mut oikeesti kyl naudanliha on se, mikä meikäläisen grillissä ja savupöntössa kesälläkin tirisee...kaikki kunnia toki marinaadikylvyssä olevalle, saksalaiselle emakonlihalle myös
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
Lainaus käyttäjältä: Ukkovarvas - 02.06.10 - klo:14:04http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....Tuotanto vähentynyt enemmän kuin kulutus, en kuitenkaan kannata Kosken suurhanketta.