Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Miksi juuston ja maidon kotimaalla on väliä?  (Luettu 5778 kertaa)

MaaJussi77

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 349
Vs: Miksi juuston ja maidon kotimaalla on väliä?
Se on tietysti niin että Valio maksaa tietysti kotimaisesta laadukkaasta raaka-aineesta sille kuuluvaa korkeampaa hintaa. Myös broilerista näköjään... Ja sitten vielä hehkutetaan kotimaisuudella ja kotimaisen suosimisella... Arla vaikuttaa tämän kaksinaamaisuuden rinnalla suorastaan suoraselkäiseltä yritykseltä.

simmo 48

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 765
  • muori
Vs: Miksi juuston ja maidon kotimaalla on väliä?
Onko suomalaisessa juustossa ollut koskaan esim.listeria bakteeria?Mutta ulkolaisissa on ollut.Ja se on ikävä tauti,joka sen saa.
..mutta minä tiedän Lunastajani elävän ja viimeisenä hän on seisova multien päällä(Job 19:25)

KJL

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4085
  • "Aja millä ajat ja Flieglillä loput"
Vs: Miksi juuston ja maidon kotimaalla on väliä?
Onko kotimaisessa broilerissa ollut salmonellaa? Ainakin harvemmin kuin brasialialaisessa? Mutta Valion tuontiahan se ei haittaa? Mutta että mää kans ihmettelen tätä jos suoraan sanon niin tekopyhyyttä mikä tähän asiaan liittyy tähän maitoon.


Onhan tuo muiden tuotteiden tuonti ja suurkeittiöille myynti tietynlaista rönsyilyä, mutta aina niitä joku tuo. Jos kerran joka tapauksessa tuodaan kyseisiä tuotteita ulkoa, onpahan tuojana ainakin suomalainen suomalaisten omistama yritys... Kokonaan eri asia on sitten se, onko moinen tuonti järkevää/kannattavaa... tuskin tappiollistakaan - ei muuten tuotaisi.

Toisaalta... olikin juustojen ja maitotuotteiden kotimaasta kysymys.
tethering holes to their concave windings