Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Kinkun sulatus kikkoja  (Luettu 4629 kertaa)

Hummer

  • Vieras
Vs: Kinkun sulatus kikkoja
Tähän voi laittaa keinoja kinkun ylensyömisen helpottamiseksi.
Minäpä kerron omani.Tästä on aikaa jo parikymmentä vuotta,kun makasin kauheissa mahavaivoissa jouluaattona,kun olin ahminut jouluruokia liikaa jo edellisiltana.
Meille tuli vanha kylän mies ja kerrottuani hälle vaivani,hän tokaisi:ryyppää etikkaa!Miten sitä voi juoda,kysyin ja hän neuvoi:Sekoita puoleen lasillista vettä pari ruokalusikallista etikkaa ja juo se yhtäkyytiä.No minä tein niin,ja kas kummaa,maha parani heti.Se oli kyllä oudon tuntoinen,mutta kipu lähti eikä tullut takaisin. Sen jälkeen olen aina ottanut etikkaa,jos maha uhkaa olla kipeä ja aina se on sillä parantunut. Muuten:terveisiä avannosta.Lähtihän ne navettasäryt,kun pulahdin tänä aamuna ukon kans avannossa ::)
Notta mulla on aina ollu Tapaanina  päässtää kunnon tanssahteluut tualal paikallisella seuraantalolla.Siinä retonkia vasteen hypährelless ylimäärääset ravinteet irtoo ja miäliki on sitte virkiä.

SAS

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12800
  • Velehojen Veleho
Vs: Kinkun sulatus kikkoja
Juo kinkun kanssa aina lasi valkoviiniä kuivaa niin ei turvota eikä pieretä lihan syönti siinä on happoja jotka hajottaa lihaa suolistossa ,samaan perustuu varmaan tuo etikka ja muut.
Jos liha pääsee paksusuoleen liian pitkälle se alkaa "märäntyä" ja siitä tulee tavallaan raato ihmisen sisuksiin eli metaania ja muita ikäviä myrkkyjä.
Mystinen Logger,arkinen aivan,Talouden ja politiikan arvostettu tutkija.Ilmastotutkimuksen huippu luotettava kriitikko.Sääennustamisen moninkertainen Suomen Mestari.
Pikkutilallinen yrittää omillaan,suuri tilallinen tarvitsee yrittämiseen EU:n tukea !

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Kinkun sulatus kikkoja
Monien mielestä ihmisen pitäisi syödä säännöllisesti emäksisiä ruokia niin pysyy metabolia kunnossa. Olipa tässä jossain lehdessä lipeäkalasta kertovan jutun yhteydessä juuri tästä emäksisyydestä asiaa, auttaa ruoansulatuksessa ja puhdistaa suolet.

Valmariinissakin on juuri tästä happo-emästasapainosta kyse.

http://www.valmarin.fi/luelisaa.html
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.