Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe PALKAN KOROTUKSET  (Luettu 1058 kertaa)

totuuden torvi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1998
PALKAN KOROTUKSET
Tämän aamun Hesari  17. 5. 2017 kertoo että nousukausi on saapunut.  palkan korotuksiin on varaa ja pirunmoinen tarvis. Paperi teollisuus ilman muuta, pitää selvänä että heille se kuuluu. Mutta julkinen puoli on myös valveilla, heille kuuluu osuus työn tuottavuudesta. Julkiselta puolelta pitäisi leikata palkkoja, että ei tarvis nostaa niin paljon veroja. Julkisella puolella Suomessa on aivan liikaa työntekijöitä, poliisit niitä saisi olla enempi. Palkkoja voisi tarkistaa alaspäin, sama tilanne on opettajien kanssa, työaikaan nähden liian korkeat palkat. Suomessa julkinen puoli liian iso ja kallis.   

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: PALKAN KOROTUKSET
Selvisi tuossa mitenkä maailman halvimasta raaka-aineesta saadaan maailman kalleinta ruokaa! Suomalaisen lihanleikkaajan tuntikustannus on yritykselle 40€/tunti. Saksassa se on 15€!
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: PALKAN KOROTUKSET
Selvisi tuossa mitenkä maailman halvimasta raaka-aineesta saadaan maailman kalleinta ruokaa! Suomalaisen lihanleikkaajan tuntikustannus on yritykselle 40€/tunti. Saksassa se on 15€!

Jaa.... miten tuo on laskettu, enpäs tiedä... kaikkine mahdollisine hallintokuluineen ja pomojenkin palkat jaettuna työntekijöiden työtunneille noiden tuntikustannus on n. 32-33 €, jos tuntipalkka on se todennäköinen 13€.

On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: PALKAN KOROTUKSET
Selvisi tuossa mitenkä maailman halvimasta raaka-aineesta saadaan maailman kalleinta ruokaa! Suomalaisen lihanleikkaajan tuntikustannus on yritykselle 40€/tunti. Saksassa se on 15€!

Jaa.... miten tuo on laskettu, enpäs tiedä... kaikkine mahdollisine hallintokuluineen ja pomojenkin palkat jaettuna työntekijöiden työtunneille noiden tuntikustannus on n. 32-33 €, jos tuntipalkka on se todennäköinen 13€.

Todenäköisesti puhutaan keskimääräisestä kustannuksesta.

Eihän SAK:laisten mukaan autotehtaalakaan kukaan vuoden töissä ollut voi tienata 30k€ vuodessa kun tuntipalkka on 11-13€/tunti. Työnantajan mukaan voi kun katsotaan keskimääräistä toteutunutta vuosipalkkaa lisisineen.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!