Maaseutu kirjoittaa Göteborgs-Postenin oluttestistä. 16 oluesta laitettiin näyte labraan ja vain Mariestadin Exportissa glyfojäämä oli nolla. http://brygd.com/ol/mariestads-export/ Siis lager-halpaolut.
Mihin se vglyfo sieltä pellosta häviää, osa ruiskutettaessa menee suoraan maahan, ja nää glyfoiset kasvinjätteet ja-juuret säilyvät maassa vuosia..
Se hajoaa, kuten ne kasvinjätteetkin. Niitä hajoamistuotteita sitten löytyy sieltä sun täältä, mutta koska samoista alkuaineista rakentuu niin monen laisia eri lopputuotteita, niin riittävän pitkän ajan kuluttua on vaikea sanoa, mistä mikin on peräisin. Johtopäätöksiä voi tietenkin tehdä, muten että oluessa on mahdollista tavata pakkotuleennuttamiseksi käytetyn glyfosaatin jäänteitä. Meppien persiissä taas samat partikkelit ovat luultavammin lähtöisin pesujauheista, jne.