Kyllä Mtk:n pitäisi tajuta vihdoin että, maassamme tuotetaan liikaa raaka-ainetta teollisuudelle.
Pitäisi toimia siten että, tuotannon määrä vähenisi. Kun on niukkuutta raaka-aineesta voi hintakin nousta.
Ei toimi EU aikana, liha liikkuu rajojen yli todella ketterästi, tuotantoa ei pysty rajoittamaan MTK:n toimin 
Ulkomainen liha muuttuu kotimaiseksi, kun se kulkee suomalaisen jalostajan kautta 
No, jos tuotannosta ei tunnu jäävän rahaa niin silloinhan se on lopetettava. Voihan olla, että liha on järkevämpää tuottaa ja jalostaa muualla, edullisemman kustannusrakenteen alueella.
Maito pärjää vielä ihan hyvin Valion ansiosta.
Näinhän se menee, mutta tuotannon rajoittaminen ei vaan toimi, jos tuotetta tulee maahan täysin vapaasti

Se on mennyttä aikaa, milloin tällä tavalla saatiin kate kohdalleen

Järkevyyteen en ota kantaa, toisen mielestä Suomessa ei ole järkeä tuottaa yhtään mitään, mutta ei sekään oikein toimi
