Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan  (Luettu 3144 kertaa)

Zetor

  • Vieras
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.



-magneettimedia.

jeep

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Ihmisen vaikutus planeettaamme

Jakso: Kelluvat puutarhat. http://areena.yle.fi/tv/1761265

Jakso: Hunajanmetsästäjät. http://areena.yle.fi/tv/1769514

Lehtimäki

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16901
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.



-magneettimedia.


juuuu,,,,,tuollatapaa  eletän  alv    palautuksilla,,,,,,,24  %   aineista  koottu
myydään  13  %   alvilla  :P

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.

Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.

Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki...     ::)

  Sitä vartenko osuustoiminta sitä käyttää, että maistuu demareillekin.  ;D

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

David Brown

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kouluruuassakin maku pysyy tasaisena esanssien vaikutuksesta,eikä huonone vaikka iltapäivällä vasta syödään.

mah

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina,  koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(

bdr-529

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7460
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina,  koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(

Siinä se on mummon muusin salaisuus. Pientä maku ja laatu vaihtelua niin ei ala tökkiä.
Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa.

Vilja-Antti

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(

  Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(

  Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D

Jovain, en ole mansikoille kovin perso  ;)
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
  Onhan se uus avuttomille vaikeeta

Ja kirjoitus taidottomille...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."