Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Syökää  (Luettu 3820 kertaa)

Aulis Anttila

  • Vieras
Ihan täyttä roskaa... taas kerran...
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.

Aleksis Kivi

  • Harjaantunut
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 108
Vs: Ihan täyttä roskaa... taas kerran...
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.


http://www.ts.fi/online/kotimaa/280795.html

Kun ei tiedä mihin kumartaa ja mihin pyllistää; oikeastiko ne huonoon managementtiin/luonnon tappamina kuolleet porsaat on eläintautivaara?
ehtihän hesan hygieenikko Maria Sjöman julistamaan jo salmonellavaaraakin ?!?  ;D

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/helsingin-keskustassa-muhii-elaintautien-vaara/art-1288430309177.html

Viimeksi muokattu: 28.11.11 - klo:22:08 kirjoittanut Aleksis Kivi

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Ihan täyttä roskaa... taas kerran...
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.

Suomessa on jatkuvasti tiloja salmonellasaneerauksessa.

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Syökää
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole  ::)

Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi  ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.

Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.

sjk

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1784
Vs: Syökää
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole  ::)

Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi  ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.

Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.
Mitenkäs nyt ei ole tullut aikoihin uutista,rehuista on löydetty salmonellaa,mikä on muuttunut?Suomessa ei ole tainnut yhtään ihmistä kuolla saastuneiden elintarvikkeiden takia salmonellaan,Saksassakin tämä on ihan arkipäivää,on vähän äkäisemmistä pöpöistä kyse.

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Syökää
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole  ::)

Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi  ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.

Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.
Mitenkäs nyt ei ole tullut aikoihin uutista,rehuista on löydetty salmonellaa,mikä on muuttunut?Suomessa ei ole tainnut yhtään ihmistä kuolla saastuneiden elintarvikkeiden takia salmonellaan,Saksassakin tämä on ihan arkipäivää,on vähän äkäisemmistä pöpöistä kyse.

Ilmeisesti kaikki tuontivalkuainen hapotetaan tai lämpökäsitellään satamassa. Ennen nuo toimenpiteet tehtiin kai vain erille joista löytyi jotain pöpöjä.

Aulis Anttila

  • Vieras
Salmonellasaneeraus...
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.
Suomessa on jatkuvasti tiloja salmonellasaneerauksessa.

Niinpä... siitä vain ei ole juurikaan puheltu PerSujen tupailloissa - kun siellä on ollut niin paljon muuta puhuttavaa... esimerkiksi oppositioon pakenemisesta, sisäisestä hajaannuksesta ja äärioikeistolaisuudesta.