Saako tuottaja tosiaan vain alle 2e/kg koko naudasta vai pelkistä lihoista? Vituttaa lihantuottajien puolesta jos ei saa edes omiaan aina pois, saati sitten palkkaa työlleen. Kauppa kyllä osaa rahastaa lihasta. Esim. sisäfile 44e/kg ja jauhelihakin toista kymppiä. Ja lannoitteet ja muut tuotantopanokset nousevat kyllä...sairasta.
pitkälti alle 2 ekua elävästä, pelkää ruhoahan karkeasti puolet elävästä, ja ruhosta karkeasti kolmasosa luuta rasvaa yms.
niin naudanlihan pelastaisi jo pelkästään hyvä tahto, euron kilo kun menis läpi ketjun, 200g/pv nautaa syövälle se tekisi 73 euroa vuodessa
mutta kauppapa kun ei ole hyväntekeväisyys tai vastullisuusyritys
ulkolaisella lihalla saadaan kotimaista tuotantoa ja hintatasoa kuritettua mielinmäärin, niinkuin puussa konsanaan
mut toisaalta jos hinta nousis olis vara ostaa venteja ja ylihintaista peltoa, ei se tilillä näkys