Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Janador

Hevoset / Oppisopimuspaikka
: 04.09.12 - klo:12:33
Hei!
Olen 43-vuotias ammattia vaihtava nainen ja etsin oppisopimustyöpaikkaa aloittaakseni Salpauksessa hevostenhoitajan koulutuksen. Tai jos sinulla on hevosten  lisäksi viljelyä niin sitten maatilatalouden ja eläintenhoitajan perustutkinnon koulutuksen. Täällä olisi innokas ja työtäpelkäämätön ihminen paikkaa vailla.
s-posti : batrat@hotmail.fi
Lampaat ja vuohet / Oppisopimuspaikka
: 04.09.12 - klo:12:28
Hei! Olen 43-vuotias ammattia vaihtava nainen ja etsin oppisopimustyöpaikkaa aloittaakseni Salpauksessa maatilatalouden ja eläintenhoidon perustutkinnon opiskelun. Jos tilallasi on eläinten lisäksi viljelyä täällä olisi reipas ja työtäpelkäämätön ihminen innokkaana aloittamaan. Tilan sijainti Päijät-Hämeessä max. 40km Lahdesta.
s-posti : batrat@hotmail.fi
Hei kaikki tilalliset Päijät-Hämeestä!!
Olen 43-vuotias ammattia vaihtamassa oleva nainen ja etsin oppisopimustyöpaikkaa maatilalta aloittaakseni Salpauksessa maatilatalouden ja eläintenhoidon perustutkinnon opiskelun. Tilan sijainti mielellään max. 40km Lahdesta. Täällä olisi reipas ja työtäpelkäämätön ihminen innokkaana aloittamaan.
s-posti : batrat@hotmail.fi
Sivuja: [1]