Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 16

Viestit - vakka

30800 ja edelleen toimii.
Ite ajelin tauti- ja muut aineet aamuöisin ja aikasin aamulla kun ei nämä kelit tästä näytä muuttuvan.
Eikö niissä yleensä ole jonkinlaiset tukijalat? Olisiko halvin konsti nostaa ne ensimmäiset kouralliset vaikka vähän vajaina varovasti sinne kärrynpohjalle.
Vapaa sana / Vs: Suomi kisoihin
: 17.11.19 - klo:15:16
Onko jossakin pelattu jotakin potkupallua?
Saattahan ne sermivalot olla hyvät kun tyhjänä takaperin menee. Niin kauan kuin pysyvät ehyenä siinä sermissä. Kuorman kanssa ei mitään hyötyä. Työvaloina laadukkaat xenonit sopii paremmin meikäläiselle kuin ledit.
Joskus tein vanhasta öljysäiliöstä lehmille juottovaunun. Vaikka kuinka pesi monenlaisilla aineilla niin vesi ei eläimille kelvannut. Turhaa työtä tein.
Yksi paineen hukkaja mahdollisuus on itsepuhdistuva suodatin. Jos sieltä on se puhdistusvirtauksen kuristin pudonnut tai unohtunut laittaa takaisin karkaa paineet sieltä ja muuten kaikki tuntuu normaalilta.
Tuo kuristin oli omastani joskus tippunut niin ei paine oikein noussut. Aikansa sai ihmetellä ennenkuin älysi. Ruiskun mukana niitä tuli erivärisiä eri kokoisella reijällä.
Siinä oli hyviä kirjoituksia nuo kaksi edellistä. Tutulta tuntuu.
Mikähän myrkky olisi tehokkainta hiirille ulkorakennuksissa? Rottia ei vielä ole vaan saattaa niitäkin ilmestyä. Kissa lähti ja uutta en ota.
Kouran ja jatkeen letkujen paikkaa vissin jo yritetty vaihtaa lohkolta? Nehän ne oli ne sähköohjatut.
Ja seuraavaksi vaihtaa kääntäjältä lähtevien kouran ja pyörityksen letkujen paikkaa niin näkee onko vika kääntäjän vai kouran sylinterin sisällä.
Kytkinpyörien kunto kannattaa tarkistaa ja vaihtaa ennen pellolle vientiä jos on kulunut. Samalla vaihtaa pyörältä tulevan ketjun..
Vapaa sana / Vs: Mihin uskotte?
: 25.12.18 - klo:09:32
Ei pelota. Tuntuvat grillaavan jo täällä maan päällä. Pirut tai jumalat mitkä lie.
Alma median mielipide asiaan. "järkeä ja apua pakolaisille, nyt!"
Siis unohdetaan ne raiskatut lapset ja autetaan näitä pyhää sotaa käyviä terroristejä, jotka käyttävät raiskauksia aseena, joka luo pelkoa ja turvattomuutta meidän kotimaahamme.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4966d709-1ac6-48ad-a1d6-6e3dc3c27af3

https://www.ulkopolitist.fi/2016/04/11/seksuaalisen-vakivallan-monet-kasvot-konflikteissa/
Kovin haettiin ymmärrystä näille tekijöille, mutta eiköhän tässä tapauksessa ole jo ymmärryksen raja ylitetty. Laki on kaikille sama, vaikka tulisi, mistä hevon perseestä tai olisi tottunut nussimaan kaikkea, mikä liikkuu.
[/quote
Vesurilla munat pois ja rajan taakse. Siinä niille ymmärrystä.
Takomalla, kuten tuossa edellä sanottiin. Kyllä se hiljalleen kääntyy kartioksi, mutta paljon iskuja vaatii.
Takomallahan se venyy, pitäisi saada kartio sisään päin. Tietysti jokainen tulee uskollaan autuaaksi.  ::)
Ei se reuna uskolla taivu vaan taidolla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 16