Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 505 506 [507] 508 509 510

Viestit - Make


Itse olen tuuminut että lautasmuokkain on hyvä apu sängelle keväällä. Mutta koska tarve on pieni ja kone maksaa, aion kokeilla vanhaa kevyttä lautasäestä keväällä niin, että ajelen viimeisillä pakkasilla sängen kevyesti auki. Saapa nähdä on vähän keleistä kiinni....

Sitoumusehdoista lainattua: 12.8. Peltojen tehostettu kasvipeitteisyys: "Kasvipeitteisyyden on säilyttävä lohkolla kylvömuokkaukseen tai vastaavaan viljelytoimenpiteeseen asti."
Vapaa sana / Vs: Kulkuneuvokalluppia..
: 13.11.07 - klo:21:18
Pitkä Transporter T5 -04 1,9l 102 hp. 7,5l kahtapuolta menee ainetta.
Vapaa sana / Vs: Palolaki
: 12.11.07 - klo:13:23
Systeri opiskelee Suomessa. Jos hoitajien palkat eivät ole kilpailukykyisiä menevät hoitajat ulkomaille tai muille aloille.
Vapaa sana / Vs: Palolaki
: 11.11.07 - klo:23:56
Systeri oli ruottissa hoitsuna. Palkka oli lähes tupla. Siellä ja Norjassa on aikalailla suomalaishoitsuja töissä. Nyt systeri opiskelee parempipalkkaiseen hommaan.
Jos vaikka nyt ennakkona kevätkyntäis? ::)
Vapaa sana / Vs: Palolaki
: 11.11.07 - klo:22:26
No mikset vaihda parempipalkkaiseen hommaan?
200, eli kääntösylkky on Överumtapaan pystyssä kääntörungon takana. Painopiste siirtyi parikymmentä senttiä taaksepäin.
Aikalailla tuntuu vaativan enemmän painotusta tällä uudemmalla kääntöpäällä.
Kyllä tuottavuuden nousu helpottaa kummasti. Kymmenessä vuodessa on tuplattu työtunnissa tuotettu maitomäärä.
Valio on laittanut maitotarjouksiinsa kymmenen prosentin hinnannousun vuodenvaihteessa. Taitaa siitä enin osa mennä energiaan ja palkkoihin. >:(
Myös HK ilmoittaa nostavansa hintoja saman 10 %. Perusteluina on isot sepustukset viljan hinnan noususta ja kuinka lihan hinnasta suurin osa menee viljaan. Teurashintoihin ei kuitenkaan tunnu löytyvän korotuksia. >:(
Multiva Mega XL ajettiin edeliskeväänä muutama hehtaari ohran sänkeä. Sillointällöin ensimmäisellä kerralla tulli mutta aukeni kun kävi ajamassa äestetyllä lenkin ja kevensi vähän äestä. Toisella kerralla meni hyvin ja kylvö onnistui laahavannaskoneella.
Mulla jää puolisentoista hehtaaria sängelle. Ne on keveitä maita ja tarkoitus kyntää keväällä.
955 Natikassa oli joskus 15 henkeä hytissä.
Valiolla on senverran suuri markkinaosuus, että kilpailuviranomaiset käyvät kimppuun, jos ei toimiteta maitoa kauppoihin.
Viimevuonna tuli Hannoverissa käytyä. kolmenviikonpäästä ollaan menossa tuonne: http://www.agribex.be/emc.asp?pageid=3
Kun siellä ajaa oppilaiden repimien ja korjaamien koneiden kanssa ei ainakaan sellaista merkkiä uskalla itselleen hankkia. ;)
Sivuja: 1 ... 505 506 [507] 508 509 510