Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 495 496 [497] 498 499

Viestit - Make

Kun siellä ajaa oppilaiden repimien ja korjaamien koneiden kanssa ei ainakaan sellaista merkkiä uskalla itselleen hankkia. ;)
Vapaa sana / Vs: Kuva kalluppi
: 10.11.07 - klo:16:58
Odottakaa mä kysyn-Joo, emäntä antoi luvan. :o
Irtotavara sopis paremmin apekokoluokan tiloille. Ei viljójakaan enää säilytetä kangassäkeissä. ;D
Vapaa sana / Vs: Vanhasella taas saumat
: 10.11.07 - klo:10:11
Varsinainen Kuri-Mekka. ::)
Ne korvataan hallinnollisella hinnalla ja hallinnollinen hinta ajetaan hiljalleen lähelle nollaa ennnen kiintiöiden loppumista. Kiintiöitähän ei siinävaiheessa enää kukaan osta.
Vapaa sana / Vs: Kalluppia
: 09.11.07 - klo:21:57
Ei oo yhtäkään. Isoisän kivääri on jäänyt sotareissulle niinkuin isoisäkin. Patruunoita oli vintillä kun olin pikkupoika.
En enää ostais sitä Junkkaria. Viitisenvuotta on naapurinkanssa kimpassa sellaista rempattu. Vähäinen teräs on tosiaan väärässä paikssa ja huonosti toisiinsa liitetty. Puomi on kylläkin 17 metrinen.
Vapaa sana / Vs: kotieläintilojen lkm
: 09.11.07 - klo:18:32
Meidän kyläosuusmeijerin alueella on ollut parisataa maidonlähettäjää, nyt on jäljellä viisi.
Lainatessa se Murphy on usein vahvasti mukana. En kovin monimutkaista konetta mielelläni lainaa muilta. Mielummin otan koneen kuskeineen ja myöskin omilla koneilla mieluiten urakoin. Vaikka olis kuinka "konemies" ei välttämättä huomaa jos vieras kone ei toimi normaalisti. Esim joku laakeri on pettämässä ja pitää epänormaalia ääntä.
Lavalin teräsydinköysi on tarkoitettu raappojen väliin. se ei kestä kelausta vinssille.
Eikös Loimaallakin oo automaatti Jonne, vaikkei oo peltoakaan? ???
Sitä kaksoisnippaa ei kauheasti kannata kiristää. Katkeaa aika helposti sieltä ohuemmasta päästä.
Aika harvalta tuntuu, jos kolmasti päivässä huuhdellaan. Mulla käytetään raappoja kuudesti päivässä ja silti siellä on turhan paljon tavaraa.
Kyllä mäkin ainakin viittäsenttiä odotin. Jos vielä tuo kolme lähtee tuesta. >:(
Just tulin navetalta. Oli narun kiinnityspalan pultti menny poikki. Köysi oli kelalla ja raappa toisessa päässä. >:( Lisäksi taittopyörän runko oli pettänyt ja pultit revenneet läpi. Toisessa päässä taittopyörän runko väsyi samalla tavalla reilu kuukaus aikaa. Sen korjasin hitsaamalla uutta rautaa. Nyt oli jo hankittuna uusi täydellinen taittopyörä varalle. :)
Sivuja: 1 ... 495 496 [497] 498 499