Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22

Viestit - tr

onks kellää muistissa perkinssin 248.n runkolaakerien kiristysmomentteja? vaihdettiin tos kampiakselia ja jäi vähä homma kesken??
hyvin toimii. tosin noi `kulttuurierot`pitää huomioida.
tolla mf 3090:llä pääsee kans 67:mää km/h kun siihin on laitettu kolmosen rattaiden tilalle 3070E-mallin kakkosen rattaat.
3kpl agrilaitteja vaan. niitä saa lelyn punaisia, mestarifarmillakin ovat ihan samoja lamppuja.
entäs moottoriöljyt. eihän vaan ole leikannu koko moottori kiinni.
25% pois kun viimeksi ostin. lisävarusteista muuten sama %. tärkeä seikka sillä niistä kertyy äkkiä 25-30000. kyseessä oli suora kauppa ilman mitään vaihdokkeja ja n.150hp.kone
tosta avantcatista ainakin palo hienosti. ampu parin metrin liekin nostosylinterin juuresta kattoa kohti kun hydrauliletku hitsas akunnavan kanssa.
mettää pinoon (pääomatulot) ja maitotilit lainanlyhennyksiin niin johan sijoitus lähtee nousuun.
saranoihin palonkestävää silikonia.
toi oven runko painaa jotain 200kg. johan sen hiekkapuhallus+maalaus on kalliimpi operaatio. muistat vaan reiittää nurkat ettei tuu lisäkiloja/kuluja. itte tehtiin just yhdeksät ovet eikä muu kuin sinkitys tullu edes mieleen. niin se hinta 1€/kilo+alv.
mä hitsasin noita katkenneita ålon rehuleikkurin piikkejä sinne alasyrjään kiinni. oli sopivan mittaisia ja nyt ei kulu.
kyllä se varmaan tollasta keski-ikää lähestyvää jo vähän väsyttääkin muutaman tollasen `magnumin`vetäisy. mutta eikös sitä alan mies tee ihan omaksi ilokseenkin eikä vingu jostain palkkioista. hyvä suoritus. itte tarkoitin kyllä tota 7140:n vaihdelaatikkoo.
uudempiin ja enemmän käytössä oleviin alkup. ja noihin vanhoihin voi sitten vähän tinkiäkin siitä laadusta. paras katsoa aina osa kerrallaan.
tietääkö kukaan vinkkiä vanhan magnumin välitysten paranteluun. onko esim. jossain muussa vuosimallissa perän välitykset erilaiset tms. saisi olla vähän nopeampi tiellä (45km/h).
yhden navetan rakentaneena sanon että robottisysteemi on halvempi rakentaa kuin asema. Investointiavustukseen lypsytavalla ei ole suoraa vaikutusta. Lypsylaitteisto hinnoitellaan suoraan jostain v....n taulukosta x€xlehmäpaikka+lypsyyn käytettävän alueen lattianeliöt X€xlattiaM2. Laittaako 30000 vai 150000€ aseman niin avustus on sama. Ainoastaan lattianeliöt vaikuttaa asiaan.
Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22