Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 39

Viestit - LuMon

Miten miehestä jonka koko poliittinen ura on lähtenyt liikkeelle pöytäkirjan väärentämisestä voi tulla jotaan johtajaa, kansa kaipaa jo Sipilää kehiin, mutta vielä joudutaan oootamaan.

  Kepulaiset kaipaa Sipilätä. Ei kukaan muu. Kepu tämän velkaantumisen aloitti vuonna 2008. Silloin olisi pitänyt ruvet suunnittelemaan ellei peräti tekemään niitä rakenteellisia uudistuksia. Nyt on jo myöhäistä. Suomi käy syvällä ja pohjalta on sit hyvä ponnistaa.  ;D
piti ihan tarkistaa

keskustalainen ollut valtiovarainministerinä viimeksi 1987 :)

että kyllä taitaa syyt olla jossain muualla :o

jälleen minulta tänne faktaa :)

Siitä plussaa niin pinnalla pysyt sinäkin  ;)
Vapaa sana / Vs: Hiehon uintireissu
: 17.11.12 - klo:17:35
Tääl putos yhellä tilalla hieho kusialtaaseen. Isäntä hyppäs perään liinojen kanssa ja laitto liinat hiehon  ympäri ja nosti kuormaajalla hiehon pois. Emäntä oli apuna ollu.

Sitä kun on ihmisellä veressä sopivasti adrenaliinia sitä vaan tekee eikä mieti mahdollisia vaaroja, Itsekin olen vetänyt muinoin jäihin uponneen hiehon kuivalle maalle kahteen pekkaan vaimon kanssa, ja jälkeenpäin miettinyt millä lihaksilla....seuraavana päivänä muistelen kyllä jäsenien olleen todella kipeät.
ja minä eppäelin otsikosta että joko ne niitäki varastaa
Keväällä kun kuivikkeet on kiven alla voi Heino Leinon pelkäämä ilmiö olla totta. ;D

Juu Timon voisi osoitteensa ilmoittaa, kun on kuivikkeet noin hyvällä paikalla tien vieressä ja mahtuu isommallakin kuormaajalla nopeasti lastaamaan  8)
Onnen toivotukset, nuori on yhdistys vielä  :)
http://yle.fi/uutiset/vain_aaliot_uskovat_internetin_totuuksiin/6378204

Joo muutenkin A-talk mitään sanomaton ohjelma ja liian yksipuolinen, kun kaikki keskustelijat oli enemmän tai vähemmän villapaitamiehiä.
Joo tulihan tuohon vastattua minusta luomulihaa on jo myyty pitkänaikaa tuottajan nimellä.Liitutauluissa olen niitä nähnytkin elikkä kysely oli vaan päivitys mitä tietoja haluaa laittaa. Itse kun olen FB .ssäkin niin ei kyllä tarvitse kuluttajan olla mikään nero että osaa lihapaketin nimestä linkittää minun sivuille ja siellä on kuvaa eläimistä.

En tiedä sitten minkä vaikutuksen se tekee kun yksikin kirjoitti että nuo vasikat kattoo niin nätisti ja hänestä pahaa tekee syödä niitä.
Vapaa sana / Vs: Katainen vastaan Medvedev
: 14.11.12 - klo:23:50
kyllä minunkin mielestä Medvedev on selväjärkisin venäjänjohtajista ja kenraaleista tällä hetkellä. Sanoi muuten jossain tilaisuudessa että venäjällä on 633000 lasta lastenkodeissa ja 4500 odoptoitua lasta palutetaan toistamiseen lastenkotiin...siinä iso ongelma.
Väärä maa väärävaluutta, sitä se dementia teettää.  8)
Vapaa sana / Vs: Talvivaaran osake
: 13.11.12 - klo:18:07
Kyllä siellä enemmistö on kakopuolueen edustajia top 50. talvivaaran suurimmat osakkeenomistajat.
...on tämä:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288516204159.html ;D


Kalojen eviin ja nahkaan, sekä ruotoon kertyy jonkin verran saasteita.  No, minä ainaski jätän tavallisestikin nämä kalan osat syömättä. 

 ;)

Ton jutun perusteella linnaan vain ympäristö järjestöjen- ja mediafirmojen pomot ihmisten pelottelusta ja mielenterveys ongelmista  8)
noi pelkät linkit ei miua kiinnosta jos ei siinä mitään sanomaa mukana!   mutta toi on kylllä totta!

  Mehän TJ:n kanssa ollaan ainoat jotka kirjoittaa 100% totta.  ;D
Pitkällä aikavälillä kun lukee TJ. n ja Sepen juttuja niin 100% olette tällaisia juttuja ja tarinoita tänne saaneet
Tulipa tarina mieleen, eikun keksin sen itse kun oli pienipäinen ja isokenkäinen eikun pienikenkäinen isopäinen mies se oli varmaan ammattiautoilija tai sitten amatöörikirjoittaja tai sitten ei ollutkaan metsuri vaan maisteri eiku maajussi se ehkä oli.
Oli menossa Soidinvaaralle, eikun Suovaaralle eikun Suonenvaaralle ja pääsi kyydissä oli mies oikeasti menossa Onnenaholle eikun onnensa kukkuloille.
Ei ollutkaan selkärankaa, eikun punaista lankaa.

Eikun mentiin kullankukkulalle, eikun terveyskeskukseen terapiaan eikun kaunaterapiaan kantakrouviin.
Kysymys kuuluukin, kumpi meistä on tyhmempi, sinä joka luit tämän vai minä joka kirjoitin.
Vapaa sana / Vs: Tj:lle suolaa haaavoihin
: 12.11.12 - klo:15:06
Tilat vähenee - tulot kohenee http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/talous/item/15500-maakunnan-tilojen-myyntitulot-kasvoivat

Lehdessä juttu kyllä jatkui että menot lisääntyivät prosentuaalisesti enemmän
Vapaa sana / Vs: TJ:n ja SDPeden seikkailut
: 11.11.12 - klo:22:32                                                                                           .
:D
Vapaa sana / Vs: Talvivaara vuotaa taas!
: 11.11.12 - klo:21:41
Eiköhän ne tuossa ole suurimmat laskun maksajat. http://www.talvivaara.com/sijoittajat/osake/suurimmat_osakkeenomistajat
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 39