Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - katastroofi

Viime syksynä mokoma 80 kw:n palopäällä laitettiin käyntiin. Kunsai säädöt kohdalleen niin ei oo ollu ongelmia. Ongelamtkaan ei hämmästyttävää kyllä johtunu ala-talkkarista vaan viallisesta automaatti-ilmaimesta. Ei päästänyt nousuputkesta ilmaa pois ja kuiviinkiehunnan estin sammutti koko laitoksen. Tänä talvena ei kyllä oo voinut kokeilla sen tehoja, mutta joöpa sikalaskin on voinut pitää lämpöjä päällä.
Kännykkään vastaan aina, harrasteet sattuvat liittymään koulutukseen ko. aiheesta. Vaikka olis kuinka helvetin viisas, niin joku voi aina jotakin näppärää tietää.
Ja kyllä se kotiolot voittaa.
Jos jolla kulla on niin kiirus, että asia pitä  hoitaa kello 7, niin asia on ryssitty jo hetkestä sitten (muutama vuosi ja pari kanarian reissua sitten).
Yksi sellainen asiakas oli, mutta se riitti.
italian jepeillä onkin näppärä taoa, mutta onko tuosta nyt sitten palijo riemua kipata kaikki samaan paikkaa edes siellä.
Täällä moisen tekijä ammuttaisiin naapurin toimesta eikä edes aamunkoittoa odotettaisi. ::)
Niin-in, mutta minä sentäs tunnustan.  ;D
katastrofi on enemmän tämän agrokulttuurin puolella, senpä takia noita pitää tehdä.
Jep, ja korjaaminen vasta kallista on kun se sattuu olemaan tuntitöitä  :o
Jos johtokunta olisi aikansa tasalle ja järkkäsi vähän toimintaa/aktivitettia muillekin kuin itselleen, niin ehkä. Asian vierestä olvaa potaskanjauhantaa tulee muualtakin ihan tarpeeksi.
Etujen ajajaksi siitä porukasta ei kyllä ole.
Katastrofi, voitko kertoa jotain hinnoitteluperiaatteista?

Sori, oli nuita harrasteita ettei ehtinyt käymään täällä.
Periaatteessa 1,10/tosite max 5 tilivientiä. Lisätään alvi 22%. ( 250 tositteeseen asti. siitä eteenpäin pitää vähän keksustella.)
Tilinpäätös laajuudesta ja sorvaanisen ja keskustelun määrästä riippuen 35- 100 eetua. Lisätään taas alvi.
Minä teen noita k-pitoja. Onnistuu maatalous sekä erilaiset yhtiömuodot.
Hinnoittelu riippuu vähän määrästä, puhelimessa istuuttujen tuntien määrästä jne eli suomeksi asiasta keskustellaan että päästään molempia osapuolia tyydyttävään tulokseen.
Se proagrian kirjanpito voi olla puolta halvempaa, mutta vitosen suutari tekee kyllä tonnin vahingon.
Eikä tässäkään ole suuresta kyse tuulilasin yläreunasta tulee vähän.
Mutta jos pulju saa tehdä toistakymmenta vuotta tavaraa, niin voisi sitä vähän kehittää saamansa palutteen pohjalta.
Kyllä niillä nämä nurkat tulee hoidettua. Sinänsä laatua voi aina parantaa.
Kolmen pisteen vihjeenä Ylihärmään; koppi voisi pitää vettä.
Sikatalous / koulutus
: 05.12.07 - klo:10:05
Arvoisalla mmm:n johtohenkilöllä on tainnu tulla väärät neuvot. Koulutusta on niin maan perusteellisesti, mutta ota niistä kaikista mitään irti.
Tiiedä mitä pisteitä nyt kerättiin.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Maasturit
: 30.11.07 - klo:10:10
Täällä puhutaan selvästi asian vierästä, varsinkin tuon saksalaisen tr-merkin edustaja luulee omistavansa traktorin.
Mutta asian tynkää olisi; onko kenelläkään mahdollisesti kokemusta Jeep Grand Cherokee-lullasta ? olis kierrokses tollanen kapistus, mutta kun ei koeajolenkkiä pidempää kokemusta ole. Vanha se on, mutta kun jonninmoinen sais olla. (akka kyllä sanoo ettei tarvita, mutta niin se on aina sanonut)
juu takuuhinta on kyllä, mutta kun panneet varsinkin uusiin papereihin että se takuuhinta olisi korkein Altian maksama hinta, ei korkein markkinahinta.
Sen takia ne myytiin nyt pois, kun kauppias rupesi puhumaan kausikiintiöistä. Se ei kaivelusta huolimatta selvinnyt kenen kiintiöstä oli puhe, (kaupan vai viljelijän) koska mulla on kauppiaan kautta sopimus Altialle, jossa on mainittu toimituskuukaudet ja määrät. Jostakin syystä ainakin kauppiaalle oli kovasti tärkeää saada sopimusviljat nyt pois. Saattaa toki syynä olla kauppiaan omat varastot joita se yrittää laittaa sopimusten täytteeksi jos ei tule tarpeeksi sopimusviljelijöiltä. Soitin Altialle ja kysyin asiaa mutta vastaukset oli kyllä paljon kierompia kun rehellisellä autokauppiaalla.   
Myin Altialle pois, mutta ens vuoden sopimukses kyllä pitää olla paremmin perusteltu mikä on perushinta, kauden parashinta. Laatulisät kyllä tuli niin kuin pitikin.
Sivuja: [1]