Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Viestit - HöPö-HeSSu

meni mf 206 puimurista kelaratas sileeksi eli ketju hyppii yli .mistä sais uuden kohtuu hintaan kun käytettyä ei kannata laittaa. ketju on  kaksoisrullaketju eli siinä kaksi ratasta vierekkäin
onko muilla ongelmia kun paalaa se kerää rehua taka-akselin raudan päälle rehua ja alkaa piipittää takaportti. saa paalattua noin 6 paalia vai onko se nyykkärin ominaisuus?
käyttääkö kukaan valkuaisrehuna herne-vehnä seosta , jauhatus valssi myllyllä sieltä kioskille.
onko ollu maittavuus tai muuta ongelmaa syötössä.
ehdottomasti mazda 6 on tosi hyvä ajaa ja pirteä moottori , ruoste ongelmat on menneen talven lumia.
saabin kannattaa unohtaa pian se kaatuu koko pulju nurin.
käyttääkö moni tämän firman  rehuja onko laatu pysyny tasaisena?
tuottajat maksavat pietarin tehtaan tappiota miten paljon se olikaan.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Pomppii
: 26.03.11 - klo:10:59
continentalin maahantuoja oli puhelimessa 3 kertaa ja sanoi että rengas tulee ei tullut valehteli minkä kerkes . soitin valtralle sieltä vastasi takuu vastaava mitä tänne soittelet . sitten hiillyin ja käskin soittaa johtajan sieltä soitti aluejohtaja joka yritti paikkailla asiaa ei tullut siitäkään mitään , kone lähti kiertoon sen jälkeen.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Pomppii
: 25.03.11 - klo:19:50
ostin valtran 2008 jossa oli continentalin  renkaat. toisessa takarenkaassa melkein sentin heitto maahantuoja lupas uuden tilalle , odotin ja soitin aina lupas ei mitään 3 kuukauden aikana tapahtunu. soitin valtralle että tulisivat vastaan ei kehui aluejohtaja sun on vain elettävä sen kanssa. siinä lähti myös valtra pihalta. nykyään kun teen traktori  kaupan vaadin myyjältä samaan kauppaan renkaitten höyläyksen vianorilla kyllä menee tasaisesti sen jälkeen .
aika helppo tehdä vanhasta rehuleikkurista jos on jäänyt kartanolle. tuubi on tarpeeksi järeä  halkaisuun. runko siinä on valmiina ei muuta kuin poistaa laatikon  ja tekee jatkon rungon perään . halkaisu terät voi tehdä laaatikon levystä.
peräkärryn rengas vuotaa vanteen reunasta auttaako paikkausvaahto vai joutuuko laittaa sisäkumin onko muilla ollut ongelmia tubeles renkaitten kanssa.
itse meinasin narahtaa aikoinaan taaruppiin mutta onneksi soitin urakoitsijalle joka sanoi älä ikinä osta taaruppia siinä on sulloja ihan susi. tämä kyseinen urakoitsija tehnyt mulle rehut 7 vuotena hinta on kohtuullinen 100 ecee ha sis.karhotuksen hinta veroton. alle 2 km matkasta 20 ecee alennusta ha  kohden.
osta jammu tai honda saat laatu pelin ei tuo  polaris häävi ole.itsellä on tuo savenmaan viska hinta oli 299 ecee kyllä sillä paikka kylvöt tekee.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: samasz
: 14.02.11 - klo:11:29
yllättävän hyvä hinta luokassaan, itsellä menossa toinen samatsi takuu asiat pelaa hyvin . nykyinen kone on nostolaite 340.
älä osta härmästä mikä liikkuu.
olen nähnyt niin monia pultti kiinnitteisiä parsia jotka lähtee lattiasta irti . ne ovat kovalla koetuksella kun kiimaisia hyppii ja parhaimmillaan kaksi tunkee samaan parteen .
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10