Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12

Viestit - Äyrämöinen

Vika muutti muotoaan ja viimeisin et ei lähde käyntiin.
Otin viimein sammutinsolenoisdin irti ja jo lähti.
Ilmeisesti solenoidi vuoti läpi ensin sen verran et kaikki samassa piirissä olevat kelat alkoivat temppuilla,mutta sammutus-solenoidi vielä toimi. Kun se lopullisesti hajos ,hävisi myös muut häiriöt.
Kokeillaan täältä apuja kun tietenkin perjantai ku kone rikki.
Mikä vois olla syynä siihen et kun käyttää mitä tahansa kelalla toimivaa venttiiliä , saa käsijarrun kela virrat päälle. Pelkkien suunnanvaihtokelojen käytöllä palaa käsijarrun venttiilin kelassa ja mittaritaulussa käsijarrun merkkivalossa himmeä valo.maatto ongelma vai mikä?
Tietääkö kukaan onko ut määritysputkilon pilleri samaa tavaraa kun maitonäytepikareiden pillerit🐴? Pitäis saada näyteputkiloihin matkaan ku ei tiedä miten seilabissa
Testaavat näin joulun aikaan.
Alkaa viisisiiöisen kääntö agroluxin .muovisiivet olla loppu. En tiedä olivatko jälkiasennuskamaa. Todella hutera kiinnitys pulttien osalta, varsinkin sänkileikkurin osalta. Onko kokemusta jämäkämmästä siipikarjasta kellään
? Onko siiven keskiosaan lisätuloja olemassa kun on kovilla kivissä tuo ainoa siiven ryhdissä pitävä tanko?
Ite pienestä hydesylinteristä tehty . Öljyaukkojen välissä kuristin. Öljyä sopivasti sisään niin vaimentaa lähtiessä ja lopussa.
 Ja paskat.  Teen listaa niin pitkästi lehmiä lähteväksi et mahtuu. Ei mene rahaa yhtään vaan tulee. Pitäis naapurien kans sopia ja myydä koko kylän perukka n.210ha ja näyttää navetan paikka jollekkin innokkaalle perkule!
Vanhat laakasiilot olis mut pitäis katto tehdä päälle . Sähkötolpilla ei paljoa maksais mut työtä. Naapurilla katettu laakasiilo km päässä jonne vois laittaa kunhan vetäis vedet . Tai sitte elukoita pois et mahtuis nykyisiin
Pitäis tiineitä hiehoja 6-8 kpl saada navetasta pois. Onko pressuhallit millaisia kasvattaa hiehoja. Olkea tarvii jonkin verran.
Pitäis saada vasikoita kesällä ulos ku rotavirusta on pienillä ollu.
Maidontuotanto ja lihanaudat / vasikkaiglu
: 21.04.17 - klo:14:07
Mikä vasikkaiglu on käytettävyydeltään kätevä ja hintansa väärtti?
Eihän niitä useampaa taideta hyväksyä verotukseen jos ei todella jotain safaria järjestele.Kai  yksi pyörä hyvin menee verottajalla läpi hukkakauramopona ja siirtymisiin.
Miten on jos ostaa vaikka saksasta useamman sähköpyörän alvittomana ja myy ylimääräiset kaverrille.pitääkö näkyä maatalousverotuksessa kaikki ostot vai voiko niitä tarkistaa mistään?
Ei nyt niinkään mut sais näkyvyyttä paremmaksi . Takana oleva lämppärinlippa turhan alhaalla .
Onko kukaan tehnyt vanhemman mallin casen koppiin korotuspalaa
niinku  uudemmissa on? Lähinnä sisällä etu ja takaosan muovit näyttäisivät joutuvan ainakin muokattavKsi.
Kannattaako enää muokata eläinrekisteriä ku olis 3-4kk ikäinen ay lehmävasikka jonka vahingossa poistanu 2 kk sitte ku olis pitääny holsteini sonni poistaa . Sonnipoika lopetettiin ay seisoo karsinassa.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12