Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12

Viestit - Äyrämöinen

Pitäis tiineitä hiehoja 6-8 kpl saada navetasta pois. Onko pressuhallit millaisia kasvattaa hiehoja. Olkea tarvii jonkin verran.
Pitäis saada vasikoita kesällä ulos ku rotavirusta on pienillä ollu.
Maidontuotanto ja lihanaudat / vasikkaiglu
: 21.04.17 - klo:14:07
Mikä vasikkaiglu on käytettävyydeltään kätevä ja hintansa väärtti?
Eihän niitä useampaa taideta hyväksyä verotukseen jos ei todella jotain safaria järjestele.Kai  yksi pyörä hyvin menee verottajalla läpi hukkakauramopona ja siirtymisiin.
Miten on jos ostaa vaikka saksasta useamman sähköpyörän alvittomana ja myy ylimääräiset kaverrille.pitääkö näkyä maatalousverotuksessa kaikki ostot vai voiko niitä tarkistaa mistään?
Ei nyt niinkään mut sais näkyvyyttä paremmaksi . Takana oleva lämppärinlippa turhan alhaalla .
Onko kukaan tehnyt vanhemman mallin casen koppiin korotuspalaa
niinku  uudemmissa on? Lähinnä sisällä etu ja takaosan muovit näyttäisivät joutuvan ainakin muokattavKsi.
Kannattaako enää muokata eläinrekisteriä ku olis 3-4kk ikäinen ay lehmävasikka jonka vahingossa poistanu 2 kk sitte ku olis pitääny holsteini sonni poistaa . Sonnipoika lopetettiin ay seisoo karsinassa.
Ylivieskassa oli tuommoinen ja Nivalassa on yhdessä luomupaikassa .
Pitääkö vielä tilateurastetun naudan pää ja selkäranka lähettää honkajoelle? Oletteko näin tehneet vai jättäneet tekemättä. Mää vaan kysyn.
Saako työntekijän palkkaamiseen tukea jossain tapauksessa jostain? Miten nykyään lomitusjärjästelmän kautta pyöritettävä työntekijä,tuettuna lomittajana jonkun katella töihin? Mitkä n. Palkka kulut minimissään kokonaisuudessaan?
Olikin 3050  -89 .
Onko ympäristöluvalla miten sidonnaisuutta eu-tukien/tarkastusten kanssa? Lähinnä jos nykyinen lupa/luvattomuus ei ole ajantasainen.
Kaveri laittaa tuollaista tynnyrikoppi kutos jontikkaa (2140 kai).
Kyseli männänputkia ja mäntiä suomesta mut tais olla 3000e.
Virossa kaubamajassa joku 600e. Onko kokemusta kaubamajan
osista , onko minkä laatuista?
En tiiä montako kuormaa tekee mut pitäiskö joku 8 vuotta tehty kolmen talon rehut . Hapolla ajettiin ja aina se huolto ei ollut parasta mahdollista. Mul olis noukin, teräpöytä yms 2 kesän käytön jäljiltä europrofi 3 seen.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12