Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12

Viestit - Äyrämöinen

 Vaikka kesä sinällään helpon oloinen kun ei uitu kuravellissä koko kesää on voimat siinä mallidssa et piti ottaa iso askel ja kysyttävä tutun kiinnostusta peltoihin. Tiedän et kohta 45 mittarissa ja kiinnostus nolla , on aika luovuttaa. Vaikka ei mitään tietoa mitä muuta tekis ,mut paskat siitä. Katsotaan miten tarjouksen käy
Kyl pienkuormain on tynkä ilman jatkopuomia. Varakone avant 520 llä pitäny ajaa ku 765 norcarin kubota koneessa remonttia. Ei avanti tahdo mahtua millään kolhimatta seiniä/tolppia vaikka paljon kokoluokaltaan pienempi.
Kubota lämpenee . Vaihdoin kansipahvin mut ei vaikuta . En tutkituttanut kantta tarkemmin mut päällisin puolin ei vikaa.
mae@agriland.ee  kysy sähköpostilla osien hintaa vaikka tuosta
Oon tilannu Agrilandista Virosta vaunuun teriä.Suomea ymmärtää.
Pitäis 5 siipisiin agroluxseihin uudet muovisiivet laittaa. 330 e hankkija , grene /ikh 200e , pohjanmaan ylijäämä 150e. Onko miten eroja siivissä kestossa/toimitus sisällössä?
Selvishän se toimintakaavio  viimein . Oli hankala tutkia vikaa kun ei heti tajunnut sähkökaaviosta miten pelaa. Tutkin kaverin kaa kaaviota ku tajusin et solenoidi on maadoitettu rungostaan. Siinä on kaks kelaa. Virrat kun kytkee , aktivoituu toinen kela . Kun starttaa , myös toinen kela aktivoituu ja solenoidi vetää tapin sisään. Tappi pysyy pelkästään toisella kelalla sisässä käynnissä ollessa,Ei tule lämpö ongelmia.Vikaa löytyi liitoksista  ja toisen piirin releestä joka ei kunnolla kytkeytynyt.   
Tietääkö kukaan toimiiko kyseisen kubotan sammutus solenoidille jatkuva virta käynnissä ollessa? Elikkä solenoidi vetää koko ajan ynnissä ollessa.
Vika muutti muotoaan ja viimeisin et ei lähde käyntiin.
Otin viimein sammutinsolenoisdin irti ja jo lähti.
Ilmeisesti solenoidi vuoti läpi ensin sen verran et kaikki samassa piirissä olevat kelat alkoivat temppuilla,mutta sammutus-solenoidi vielä toimi. Kun se lopullisesti hajos ,hävisi myös muut häiriöt.
Kokeillaan täältä apuja kun tietenkin perjantai ku kone rikki.
Mikä vois olla syynä siihen et kun käyttää mitä tahansa kelalla toimivaa venttiiliä , saa käsijarrun kela virrat päälle. Pelkkien suunnanvaihtokelojen käytöllä palaa käsijarrun venttiilin kelassa ja mittaritaulussa käsijarrun merkkivalossa himmeä valo.maatto ongelma vai mikä?
Tietääkö kukaan onko ut määritysputkilon pilleri samaa tavaraa kun maitonäytepikareiden pillerit🐴? Pitäis saada näyteputkiloihin matkaan ku ei tiedä miten seilabissa
Testaavat näin joulun aikaan.
Alkaa viisisiiöisen kääntö agroluxin .muovisiivet olla loppu. En tiedä olivatko jälkiasennuskamaa. Todella hutera kiinnitys pulttien osalta, varsinkin sänkileikkurin osalta. Onko kokemusta jämäkämmästä siipikarjasta kellään
? Onko siiven keskiosaan lisätuloja olemassa kun on kovilla kivissä tuo ainoa siiven ryhdissä pitävä tanko?
Ite pienestä hydesylinteristä tehty . Öljyaukkojen välissä kuristin. Öljyä sopivasti sisään niin vaimentaa lähtiessä ja lopussa.
 Ja paskat.  Teen listaa niin pitkästi lehmiä lähteväksi et mahtuu. Ei mene rahaa yhtään vaan tulee. Pitäis naapurien kans sopia ja myydä koko kylän perukka n.210ha ja näyttää navetan paikka jollekkin innokkaalle perkule!
Vanhat laakasiilot olis mut pitäis katto tehdä päälle . Sähkötolpilla ei paljoa maksais mut työtä. Naapurilla katettu laakasiilo km päässä jonne vois laittaa kunhan vetäis vedet . Tai sitte elukoita pois et mahtuis nykyisiin
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12