Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12

Viestit - Äyrämöinen

Sitä koitettiin mut ei toiminut . Saakohan sivutolpan älykoneella sivulohkoja säädettyä niinkuin joystickia? Oli vaan jo heikolla hapella sen datatronicin napit .
Mielenkiinnosta tiedustelen:
Naapurilla vanhempi mf 7480 jossa sähköiset hydrauliikan vivut siinä ohjaamon sivussa. Traktorissa sivutolpassa datatronic . Ei onnistuttu mitenkään kuristamaan lohkojen tuottoja.
Ei onnistu sillä kyynärnojan napillakaan
Joka tepsii joykkariin . Miten se tehdään?
Nyt se sitte 7480 laatikko alkoi temppuilee. Mikähän se olikaan  malliltaan tuo 7480 v2007 mallin laatikko?
Saako laatikoita ulkomailta halvemmalla?
Onko kukaan asentanut kennolevyikkunoita
navetan sisäpuolelle? Olis helppo säätää ja olis sileä seinä asentaa. Mitä huonoja puolija ?
Mikähän olis nykyään hyvä vasikanjuottoautomaatti?
Helppo puhdistaa ja käyttää .
Onko joku hommannu plasmaleikkuria suoraan usasta?
Toimiiko täällä sellaisenaan usa versio vai pitääkö tehdä kytkentä muutoksia? Koskee muitakin usa sähkövehkeitä.
 Vaikka kesä sinällään helpon oloinen kun ei uitu kuravellissä koko kesää on voimat siinä mallidssa et piti ottaa iso askel ja kysyttävä tutun kiinnostusta peltoihin. Tiedän et kohta 45 mittarissa ja kiinnostus nolla , on aika luovuttaa. Vaikka ei mitään tietoa mitä muuta tekis ,mut paskat siitä. Katsotaan miten tarjouksen käy
Kyl pienkuormain on tynkä ilman jatkopuomia. Varakone avant 520 llä pitäny ajaa ku 765 norcarin kubota koneessa remonttia. Ei avanti tahdo mahtua millään kolhimatta seiniä/tolppia vaikka paljon kokoluokaltaan pienempi.
Kubota lämpenee . Vaihdoin kansipahvin mut ei vaikuta . En tutkituttanut kantta tarkemmin mut päällisin puolin ei vikaa.
mae@agriland.ee  kysy sähköpostilla osien hintaa vaikka tuosta
Oon tilannu Agrilandista Virosta vaunuun teriä.Suomea ymmärtää.
Pitäis 5 siipisiin agroluxseihin uudet muovisiivet laittaa. 330 e hankkija , grene /ikh 200e , pohjanmaan ylijäämä 150e. Onko miten eroja siivissä kestossa/toimitus sisällössä?
Selvishän se toimintakaavio  viimein . Oli hankala tutkia vikaa kun ei heti tajunnut sähkökaaviosta miten pelaa. Tutkin kaverin kaa kaaviota ku tajusin et solenoidi on maadoitettu rungostaan. Siinä on kaks kelaa. Virrat kun kytkee , aktivoituu toinen kela . Kun starttaa , myös toinen kela aktivoituu ja solenoidi vetää tapin sisään. Tappi pysyy pelkästään toisella kelalla sisässä käynnissä ollessa,Ei tule lämpö ongelmia.Vikaa löytyi liitoksista  ja toisen piirin releestä joka ei kunnolla kytkeytynyt.   
Tietääkö kukaan toimiiko kyseisen kubotan sammutus solenoidille jatkuva virta käynnissä ollessa? Elikkä solenoidi vetää koko ajan ynnissä ollessa.
Vika muutti muotoaan ja viimeisin et ei lähde käyntiin.
Otin viimein sammutinsolenoisdin irti ja jo lähti.
Ilmeisesti solenoidi vuoti läpi ensin sen verran et kaikki samassa piirissä olevat kelat alkoivat temppuilla,mutta sammutus-solenoidi vielä toimi. Kun se lopullisesti hajos ,hävisi myös muut häiriöt.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12