Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 498

Viestit - bdr-529


 Niinkuin aina vapaamatkustajatkin voivat hyötyä tästäkin konkreettisesta satsauksesta.


Tuskinpa hyötyvät. Jos isot valmistajat ja sitä kautta kaikki viljelijät tuosta jotain hyötyvät niin voi kyllä tosiaan ihmetellä mitä esim. Valio, Atria, LSO ja Raisio ovat oikein noin viimeisen neljännesvuosisadan tehneet omien tuotteidensa viennin edistämiseksi. Tuosta satsauksesta hyötyvät uskoakseni ne pikkuputiikit, jotka olivat MTK:n siivellä paikan päällä ja he, jotka suunnittelvat jatkojalostusta ja kävivät haistelemassa fiiliksiä sekä etsimässä ajatuksia mitä alkavat itse tuottamaan.

 No miten meinaat että se estetään  notta hyöty mennee vaen jäsenille. Ee mitenkää. Vapaamatkustajat hyötyy muiden siivellä. Uskon ma.

 Siitähän se nimi tuleekin.
"Juha Marttila: MTK:n miljoonille saatiin vastinetta Berliinin messuilta"

 Niinkuin aina vapaamatkustajatkin voivat hyötyä tästäkin konkreettisesta satsauksesta.

”Alkuvaiheessa isojen poisjäänti aiheutti huolta. Marttila uskoo, että suomalaisen ruuan saama näkyvyys palvelee myös isojen yritysten vientiponnisteluita."

 https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.376495
 Aivan sama mitä Karhinen raportissaan julki tuo niin ainakaan Eemelille se ei kelpaa kuinkaan päin
https://yle.fi/uutiset/3-10633111

Jos suurista kannatuksista putoaa reilu kolme prosenttiyksikköä.

Pitäisi pienempien kannatus nousta monta yksikköä, jos siirtymä olisi totuudenmukainen.

Taitaa oikeampi otsikointi olla, epätietoisten ja kannastaan epävarmojen äänestäjien roima kasvu

 Karu totuus alkaa tulla silmille ja aiheutaa paniikkireaktioita.
 
onko kukaan kokassu tuota köysijuttua ?   leikkaako se niin että putoaa, vai jääkö sijoilleen?

 Toimiihan se mutta toki vaatii katolta kaatoa.
Jos jyrkkyys riittää nyt kun ei kovaa kerrosta lumessa.

https://www.youtube.com/watch?v=68n0ud1NYLw

Yksinkertaisin jyrkälle katolle

https://www.youtube.com/watch?v=v9_eTpuUcFY

Vois varmaan itse kokeilla tehdä oman

https://www.youtube.com/watch?v=mmN9xf8WUnc

https://www.youtube.com/watch?v=yPb2v9HRB7M

 Tuo ensimmäinen konsti on suuremmille katoille parree laittaa mettävinssin vaijeri harjan kautta ja tukevasti annkkuroida vaikka toiseen traktoriin. Edellyttää toki katolle kiipeämistä sekä suhteellisen ehjiä  päätyräystäiden lautoja.
En viitsinyt uutta keskustelua avata vaan kysyn täällä..

Tarkoitus olisi päivittää kärrykslustoa niin, että suurin viljakärry kasvaisi 12m3 -> 18m3...  Pelkona vaan että riittääkö 5500kg veturissa pito kiskoa tuo kuivurin mäelle murskepohjalla? Vanhan kärryn renkaat 470/45/17, uuden 550/45/22.5.. Tuo vanha yhdistelmä on semihelposti mäelle noussut. Helpottaako tuo isompi kärrynpyörä tilannetta kovastikin?

 Aisapainolla voi olla merkitsevä vaikutus.
Metsätalous / Vs: Kuidunhinta
: 03.02.19 - klo:13:03
Sitten jos vielä ymmärtää mikä tarjous on paras niin ei siinä välikäsiä tarvita.
No ei se rakettitiedettä ole👍

On se rakettitiedettä jos on mhyläisiä uskominen.
Kovasti ne aina selittää miten katkonta vaikuttaa tukkisaantoon, että suoraan tarjousten perusteella ei muka voi päätellä tarjousten hyvyyttä. Jollain keinollahan sitä pitää yrittää valtakirjakauppoja saada. Ite viimeksi pyysin kuution kautta tarjouksia ja soittamalla suoraan ostomiehille.

 Jos on lopputulemaan itse tyytyväinen niin eihän siinä ole kahta sanaa.
Vapaa sana / Vs: Me sosiaalidemokraatit
: 03.02.19 - klo:10:25
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.371824

Olemme maaseudun puolue. Luken laskelmien mukaan metsähehtaari sitoo päästökaupan mukaisen hiildioksiiditonnin hinnan mukaan laskettuna 80€ per hehtaari per vuosi.

 Siis toisin sanoen te demut voitte lätkäistä saman suuruisen kiinteistöveron koska tuo rahahan tulee tyhjästä eikä aiheuta kuluja metsänomistajalle. Päinvastoin mitä paremmin metsiään hoitaa sitä enemmän ne tuottavat omistajalleen ja siinä sivussa sitovat päästöjä ilmaiseksi. Näin se tulee menemään demujärjellä.
Metsätalous / Vs: Kuidunhinta
: 03.02.19 - klo:10:19
 Sitten jos vielä ymmärtää mikä tarjous on paras niin ei siinä välikäsiä tarvita.
Onkohan nyt sitten niin, että palkkatyön kannattavuus on keinotekoisesti liian hyvä? Maataloudestahan kannattavuus on karsittu.
Rakennusmiehelle maksetaan palkka valmistuneen rakennuksen myyntihinnan mukaan eli korvataan se lisäarvo, jonka hän on työmaalle tuonut, näinhän sen pitäisi olla.
Risteilijää hitsaavalle samoin ? Todellisuudessa tämä on nähty vain paperi- ja sellutehtaissa. Mitä tulee lypsikin heruttamiseen, Alpohan jo sanoi totuuden: Suurten, nykyaikaisten navetoiden kannattavuus on erinomainen.
Näyttäs tosiaan että kannattavuudessa ei ole valittamista kun lähtötilanne on hyvä ja tuotanto hallinnassa, eikä rahaa vuoda ulos.
tämä esimerkissä mainittu lisäarvo on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä. Vaikeampaa on ymmärtää sitä lisäarvoa, kun Michael Jordanille maksettiin Niken koripallotossujen mainostamisesta enemmän rahaa, kuin indonesialaisille lapsille tossujen tekemisestä, siis laskettuna palkkana tossuparia kohti.

Maataloudessa tuottavuus on huipussa, työ tehdään tehokkaasti ja aina kun toimeen tartutaan, niin sitten myös tapahtuu... toisin on esimerkiksi politiikassa, kymmenen vuotta on sote-uudistusta yritetty ja nytkin näyttää neljä vuotta kuluneen täysin tuloksettomasti. Tuottavuus ja kannattavuus ovat eri asioita. Maataloudessa jo maksetut tuet hämärtävät kokonaisuutta, ei ole vertailukelpoista maataloustuotantoa ilman tukia, niitähän ei meillä makseta mitenkään tasapuolisesti. Tukia maksetaan tuotantosuunnittain, alueittain, tukimuodoittain erilaisia summia, joka häivyttää maataloustuotannon lisäarvon. Alkutuotannon arvo määräytyy myös lopputuoteen markkinan mukaan, nyt tulevina viikoina S-ryhmään tavaraa toimittavien myyntivolyymi kasvaa ennätykseen. Televisiossa toteutettu valtakunnallinen mainoskampanja kasvattaa myyntiä, tavara menee kuin "kuumille kiville". Kauppa maksaa mainokset ja nipistää omista katteistaan vielä kampanjan kustannukset :)

 Ottamatta kantaa panostusten suuruuteen on markkinointi kuitenkin elimellisen tärkeä osa tuotteen elinkaarta. Jos kuluttaja ei tiedä tuotteen olemassa olosta ja tarpeestaan hankkia sellaista niin kaikki muu on turhaa.
 Ei voi olla halpaa kun tuon lauman johtajia elättää johtajan palkoilla.
Vapaa sana / Vs: Maatila myytävänä
: 31.01.19 - klo:20:30
Murhaaja palaa aina rikospaikalle. Kannattaa huomioida jos ostoa suunnittelee.
"Ostajalla on oikeus saada virka-apua,jos velallinen käyttää myytyjä tiloja sen jälkeen,kun ostaja on maksanut kauppahinnan. Ulosottomiehen tulee tällöin ostajan pyynnöstätoimittaa häätö.Häädön toimittamisessa noudatetaan soveltuvin osin, mitä ulosottokaaren 7 luvun 1-8§:ssä säädetään. Häädöstä mahdollisesti aiheutuvat täytäntöönpanokulut tulevatostajan vastattavaksi",,,,,,,,,,,,,,,,,, tälleenhän siellä myyntiehdoissa lukee

14 vuotta on aikaa taputella rakennukset mataliksi, mitäpä se siellä tyhjällä tontilla enää tekisi.

 Eikös häntä kuvailtu pitkävihaiseksi väkivaltaisuuden lisäksi?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 31.01.19 - klo:20:23
En päässyt paikalle, jospa keväällä sitten. Sinetin tietojen mukaan sikatilanne on vaikea ja nautatilanne myös. Ei ainakaan tarvitse maksaa ylihintaa kun teurasjonoa purkaa.


 Jospa keväällä on jo myöhäistä?
Tätä moni tuntuu toivovan..

 Ei toive vaan realistinen arvailu tapahtumien kulusta.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 31.01.19 - klo:12:23
En päässyt paikalle, jospa keväällä sitten. Sinetin tietojen mukaan sikatilanne on vaikea ja nautatilanne myös. Ei ainakaan tarvitse maksaa ylihintaa kun teurasjonoa purkaa.


 Jospa keväällä on jo myöhäistä?
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 498