Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 1008 1009 [1010] 1011 1012 ... 1094

Viestit - -SS-

Nyt taisi mennä  pakkasen panemien vuokrapeltojen oraiden lukumäärä sekaisin ulkomaisten dösäkuskien kanssa.... ;D ;D ;D ;D ;D

Olet varmaan oikeassa noista kuskeista, satoja ehkä. Mutta muuten et näköjään ole näitä yhyttänyt paikoissa, joissa työskentelevät runsaasti.

-SS-
Alkuperäisessä artikkelissa nimenomaan varoitetaan, että analyysissä on oletettu, että omistus vastaisi valvontaa, mikä ei aina ole totta. Useimmat rahoituskonsernien hoitamat osakkeet ovat varainhoitotoimminnan alla, joka välttämättä ei valvo ja kontrolloi, mitä yritykset itse tekevät liiketoiminnassaan.

Sitten termi "operating revenue" pitäisi olla lukijalle selvää ennen kuin alkaa laittaa väitteitä tai kirjoitta salaliittomediaan yhtään mitään..

Kolmanneksi, tutkimuksessa ei kartoitettu yksittäisten pankkiirien tai sukujen omistusta, vaan jättiyhtiöiden ja pankkikonsernien verkostoitumista maailmanlaajuisissa yhtiöissä, jotka omalta osaltaan eri maissa ovat hoitamassa eläkevaroja niin kuin vakuutusyhtiötkin. Sampo-konserni suurena pankkiomistajana on tästä hyvä esimerkki.

Neljänneksi, alkuperäisessä artikkelissa selvästi todetaan, että nämä keskittyneet "superverkostot" ovat verkostoitumisteoriassa luonnollinen seuraus, eikä salaliitto. Kun uusi jäsen liittyy verkostoon, todennäköisimmin se liittyy verkoston solmuun, jossa on paljon muitakin verkoston linkkejä.

Viidenneksi, alkuperäisessä artikkelissa todettiin, että nämä noin 147 superkonsernia saattavat hyvinkin olla liian erilaisia, jotta ne voisivat olla kilpailematta toistensa kanssa.

Tutkimus vahvistaa aikaisemmin linkittämäni tutkimuksen, jonka Credit Suisse teki, tutkiessaan varallisuuden jakautumista henkilöiden kesken. Tässä tutkimuksessa eniten kokonaisvarallisuutta hallinnoi ryhmä, joiden varallisuus on 1/4 - 5 miljoonaa dollaria / henkilö. Eli ns. perusvarakkaat eiralaiset ja vöyrit talonpojat, jotka ovat omanneet varallisuutta jo ehkä monenkin sukupolven ajan, esimerkiksi joku Nalle Wahlroos on jo kingi tässä ryhmässä. Sitten ne paljon katkerasti vihatut muutama tuhat miljardööriä eivät silti omista maailman varallisuutta merkittävästi, ja Wal-Mart sekä Microsoft voivat olla kuplia kummatkin, vaikka ovat top 5 :ssa .

Salaliittoja, vapaamuurareita, Bilderbergia ja yleensä liikemiesten verkostoitumista katkerasti vihaavat ovat vaan usein niin *****maisia ihmisiä, ettei heidän kanssaan kukaan halua tehdä minkäänlaista yhteistyötä, no se on voi voi, jos ei hiekkalaatikolle pääse.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: Ohoraa
: 12.03.14 - klo:12:48
alkuperäiseen kysymykseen ei vastausta mut miks tuolla:

http://www.agrimarket.fi/Liitetiedostot/Docs/Kaistat_2013_Vihti.pdf

propino on ollut noin huono? eiks sen pitäis olla tipplen paranneltu jälkeläinen? propinoo olis saatavilla ens kaudelle reilusti tossina, siks kiinnostaa. no sknööppä informoi kasvukaudella kannattaako ottaa viljelyyn. mulla on ollu nyt streif mut lajike sais olla mallaskelpoinen, jos tuleekin vuosi että sais maltaasta paljon paremmin kuin rehusta. ei taida kyl propinokaan olla listalla vielä.

meinaat vaihtaa tipplen propinoon ja toinen siinä kyljessä vai? onko noissa ohrissa kauheita eroja. ite katon lähinnä satoa ja lakoa kun valitsen lajiketta. ota toi iron ja myy mulle rehuohraa kuorma syksyllä. vaikka vihervakan kautta tulis.

Mielenkiintoinen tuo agrin linkki. Suorakylvö antaa parhaan sadon lähes poikkeuksetta.

Tottahan toki. Kuivuudelle herkkiä lajikkeita näkyvät olevan. Muistetaanhan, että tulokset ovat kasvukaudelta 2013, jolloin sademäärät Länsi-Uudellamaalla erittäin pieniä..Suorakylvön ja sänkimuokkaukset edut ovat juuri sen kevätaikaisen kuivuuden vaikutusten minimoinnissa. Jonakin toisena vuonna tarvitaan sitten toisenlaista lähestymistapaa. Esimerkiksi 2012 harvinainen kosteampi vuosi oli kevätkynnöillä niin kovakasvuinen, että ei joillakin voimaperäisemmillä lohkoilla tahtonut vilja valmistua ollenkaan, vapautti vuosikausien voimat maasta, mutta kynnös  imi vettä kuin sieni.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: Koska kylvöille?
: 11.03.14 - klo:19:08
Epos - kevätvehnää kylvetään syyskylvöisenä Puolan korkeudella. Se voisi olla semmoinen Rymättylän perunalohkon välikasvi. Todennäköisesti alkaisi kunnolla versomaan vasta kylmäkäsittelyn jälkeen. Vain yhtenä keväänä kolmesta antoi Epos suuren satotason, silloin juuri tuli huhtikuun toiseksi viimeisen kylvöviikon jälkeen parin viikon räntäsateet, juuri orastumassa olevalle viljalle.

Muut kaksi kertaa olivat aikaisia, kuivia, mutta kuumia keväitä, Zebra oli selvästi sadokkaampi niissä olosuhteissa.

-SS-
Kyllä 2007 - 2009 oli ongelma siitä, että kevät tuli kuivana ja ohratkin tekivät vihnettä kesäkuun alussa.

(Murtola)

Lainaus
Kirjoittaja claas58 » 07 Huhti 2007, 23:14
Kemiössä jo eilen tasausäestettiin.

Edit: tämän piti tulla johonkin muuhun keskusteluun, mutta unohdin, minne. Sori.

-SS-
Vapaa sana / Vs: sähköpostia
: 11.03.14 - klo:19:00
Muistakaa sitten 1600-luvun päivämäärät, perustuivat juliaaniseen kalenteriin. Ruotsi-Suomessa 1752 helmikuun 17. päivänä siirryttiin suoraan maaliskuun 1. päivään !

Katovuoden alle, 1695 oli kylmä "kesätön vuosi", muuttaen puidut siemenviljat sertisiemeneksi, neljän tulivuorenpurkauksen punerrettua alkuvuosikymmenellä iltaruskot verenpunaisiksi.

-SS-
Älä viitti jauhaa paskaa ittekkö sää putkauttelet niitä lapsia taidat olla lääketieteellinen ihme. :o

Sattuiko viittaukseni noin kovasti ? Kalikka älähti vai miten sen nyt sanotaan ?  Olen käsittänyt, että viittaat tutkimuksiin valkoisen ylirodun periytyvästä ylivertaisuudesta älykkyyden suhteen ? Mikä voisi olla sen suurempi häpeä, että se ylivertainen älykkyys ilmenee vain tyhmien , (kuulemma eläinten tasolla) olevien afrikkalaisten kadehtimisena ?

Eikö olisi aitosuomalaisten syytä tehdä asialle jotakin, ennen kuin rotumme siis hiipuu unohduksiin ?

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: IPM kasvinsuojelu
: 11.03.14 - klo:12:54
Kaikkia rajoituksia ja kirjaus vaatimuksia tulee vastustaa periaatteesta, oli aihe mikä hyvänsä.

Tämä on oikea ja hyväksyttävä syy vastustamiselle. Se, että joku väittää, että siksi ei saisi vaatia mitään, koska ei muka ymmärrä, miten seurata, tarkkailla ja tarveharkintaa tehdä, on vain osaamattomuuden ja laiskuuden julistus, kasvinsuojeluaineitahan saa levittää vain henkilö, joka osaa niitä käyttää.

-SS-
Niin, yhdeksän arjalaista lasta markille pyörimään, kyllä tulee niistäkin lapsilisät korotettuna niin kuin manulle illallinen. Kumma kun jotkut jopa kadehtivat mamujen suurta lapsilukua.

Äreät ikääntyvät äijät taivastelevat, että mamu sitä ja mamu tätä, silti itse eivät saa edes lapsia aikaiseksi sen vertaa, että rotuosuus kasvaisi, ja näin infertiili herrakansa hiipuu väistämättömästi, kunhan vuosisata kuluu. Ilmankin mamu sitä mamu tätä vinkumista.

-SS-
Siis koko maataloustukijärjestelmä on luotu karjanpitäjiä varten.

Oletko selvittänyt sivullisen näkökulmasta ilmiselvän vaihtoehdon: kyseinen eläintila laajentaa lietevarastoansa, mutta teidän markille. Livautat sen 10% pöydän alta, ja eläintila hakee tuet ja rahoittaa ?

-SS-

Kasvintuotanto / Vs: IPM kasvinsuojelu
: 11.03.14 - klo:09:24
Vastustus on siinäkin suhteessa kummallista, kun kyse on täysin viljelijän omasta taloudellisesta edusta, kun vähemmällä kasvinsuojeluaineiden kustannuksilla saadaan sama kasvutulos, ja jopa parempi, esimerkiksi tautiaineiden osalta. Esimerkiksi tämä DON-arvojen ongelmakenttä kertoo juurikin himon henkisesti helppoon A-tauti-ruiskutukseen ja  kertoo usein myös B- ja C-ruiskutusten laiminlyömisen ja rikka-tautiseoksien houkutuksesta, mutta tehottomuudesta itse ongelmaa vastaan.

-SS-
Lue blogista "mustia" kohtaan esitetty kritiikki ja vastaa sitten, niin ei tarvi ihmetellen esittää kysymyksiä (hymiöiden kera, joiden käytön kyllä osaat/niitä ryöstöviljelet)

Vahteran kirjoittaman vastaisesti Asumistukilaki 4.6.1975/408 antaa virnaomaiselle täydet mahdollisuudet vuokralaisen tilanteen tarkistamiseen.

On myös mennyt suurusluokat sekaisin. Sekä sekoitetaan venäläisten asuntovälitysilmoituksia somaleihin, kirjataan 30000-50000 virolaista/venäläistä/puolalaista pimeää asujaa samaan tekstiin. Suomessa ei ole somaliruokakuntiakaan niin paljon, että työperäinen pimeä asuminen voitaisiin somaliasuntojen perusteella täyttää. Silti somaleista puhutaan häiriönä, notkuvat tuolla ja siellä ostarilla, ja nyt ne ovatkin kaikki kotimaassaan vuokratuloja nostamassa ?

Tilit ei nyt täsmää, niin kuin kirjanpitäjä sanoisi.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: IPM kasvinsuojelu
: 11.03.14 - klo:08:43
Saivartelu tuosta IP-kasvinsuojelusta osoittaa mielenilmaisua mukavuusalueelta pois siirtymisen takia, ei todellista ongelmaa. Muuta ei vaadita, kuin torjuttavien rikkakasvien tunnistus ja havainnointi, laoneston osalta lannoitusruudun tekeminen ja lehtivihreämittauksen avulla arviointi, tautipaineen arviointi ja sään seuraaminen, ainakin suhteellisen kosteuden, maan pintakosteuden, kasvuston tiheyden , kasvuasteiden osaamisen ja kunkin ongelman oikea-aikaisen torjunnan osalta. Ötököiden osalta, kasvuston tarkkailu, kelta-ansat, viljan kukkimisen ja kasvuvaiheen tarkkailu, alkavien syöntijälkien löytäminen, kirvojen tunnistus ja laskenta.

Täälläkin usein kauhistellaan, kun intialainen lukutaidoton kuli laittaa dioksiinia taateleihin, kunhan vaan jotain laitetaan, eihän semmoisia myrkytettyjä voi kaupasta perheelleen ottaa, kyllä meillä vaan osataan. Kun ei sitten osattukaan ?

Puhdasta suomalaista ruokaa.

-SS-
"Palestiinalaisia ei olisi koskaan pitänyt päästää maahan" sanoo Tanskan maahanmuuttoministeri.

 Vuonna 2009 20-29 vuotiaista mamuista 21 % (!!!) tuomittiin rikoksista, kun kantaväestön keskuudessa osuus  on vain 8,4%.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/107495-raju-tilasto-maahanmuuttajista-%E2%80%93-tanskassa-kiehuu

Mietipä, onko tuloksissa jotakin outoa ? 8,4 % herrakansan rotuisistakin nuorista aikuisista rikollisia ? Näyttää unohtuneen samalle ihmiselle kertaantuneet tasoittaa lukemissa ?

-SS-

Mieti sinä sitä, että tuossa tapauksessa kantaväestöön laketaan myös ne, jotka ovat vaikkapa muuttaneet Somaliasta kolme vuotta sitten ja saaneet kansalaisoikeudet. Tehneet sen jälkeen rikoksen...vola´ !! Silloin heidän tekemä rikos meritään kantaväestön tekemäksi!!

Mutta jos näin on, että alkuperäisessä tutkimuksessa Tanskan kansalainen, vaikka olisikin ollut muuhun kuin tanskalaiseen valkoihoiseen etniseen ryhmään kuuluva, luettiin kantaväestöön, tämä väitteesi siis lähinnä selittäisi sitä, että kansalaisuuden saanut ulkomaalainen ei olisi niin riskialtis rikokselle, kuin ilman kansalaisuutta maassa oleskeleva ulkomaalainen olisi ?

Muutenkin Suomessa somalit pienenä ryhmänä peittyvät ulkomaalaisten tekemissä rikoksissa venäläisille ja Baltian maista tulleiden alle, valitettavasti. Eli etninen ryhmä "tummaihoinen" ei oikein toimi, koska venäläiset, baltit, jopa entisen Itä-Euroopan alueelta tulleet, ovat ihonväriltään vaaleita.

-SS-
Rikollisuus kasautuu, voipa olla kovinkin turkkilainen ammattirikollinen ollut liikkeellä. Mutta se on tämän turkkilaisen rikollisen aika joutua vankilaan, eikä kaikkien turkkilaisten joutua leimatuiksi.

Henrik Elonheimon (2010, 47) tutkimuksen mukaan moninkertaiset rikoksenuusijat muodostavat neljä prosenttia kaikista rikoksiin syyllistyneistä, mutta tekevät 72 prosenttia kaikista rikoksista. Sama ns. kasautumisilmiö on vahvistettu muualla maailmassa.

Tämä, jos mikä, antaa aiheen kysyä tilastojen raakamateriaalia, eli sitä, kuinka monta tilastoitujen rikosten rikostapahtumaa itse asiassa on saman rikoksenuusijan tekemä. Varsinkin koko maan tasolla harvinaisemmassa väkivaltarikollisuudessa todella agressiivinen rikoksenuusija voi pullauttaa käyrät aivan eri asentoon, kuin ne voisivat olla vinoutumattomalla aineistolla.

Sitten toiseksi, henkirikollisuuden lisääntyminen on mediassa korostetusti esillä. Kyseinen Oikeuspoliittisen Tutkimuslaitoksen esittämä trendi voitaisiin korreloida maahanmuuttajien määrän lisääntymisen kanssa, niin että mamu-invaasio vähentäisi henkirikollisuutta ??? Tai jotain.-SS-
Sivuja: 1 ... 1008 1009 [1010] 1011 1012 ... 1094