Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1094

Viestit - -SS-

Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 24.04.20 - klo:11:32
Off Grid useamman viikon ajan, ja nähtävästi  asiat, joita kirjoitin tästä koronavirusepidemiasta, eivät ole osoittautuneet vääriksi, puolentoistakaan kuukauden aikana.

Esimerkiksi maaliskuussa 2020  Suomessa  kuoli 4 599 ihmistä, heitä nähtävästi ei voinut pelastaa mikään, paitsi ne 17 koronaviruskuollutta tietenkin. He olivat saaneet kuolemattomuuden, ja korona vei sen heiltä. Jokin vakava uhka, mistä me emme tienneet, muuten esiintyi vuosi sitten, kun maaliskuussa 2019 kuoli  4851 ihmistä. Eli olemme tavallaan "voitolla"  kuolemaa vastaan 250 ihmisen verran, jos viime vuotta ajatellaan. Kuitenkaan asiassa ei ole syytä ylpistyä, sillä kymmenen vuoden maaliskuun kuolleisuuden keskiarvo on ollut  4590 ihmistä.

Silti, voisiko tästä luvusta saada paljon enemmän kuolemia pois, perehtymällä vaikkapa WHO:n elintapasairauksien ehkäisyohjelmaan, joka tilastollisesti vähentäisi ennenaikaisia  kuolemia 25% ! Eikä se maksaisi mitään.

- vähennetään runsasta alkoholin käyttöä 10 prosenttia
- lisätään terveysliikuntaa 10 prosenttia
- vähennetään väestön suolan käyttöä 30 prosenttia
- vähennetään tupakoijien suhteellista osuutta 30 prosenttia
- estetään väestön jatkuva lihominen

Oikeastaan mikään näistä kohteista ei ole väestössä onnistunut, ja sen takia kärsitään tuhansista ylimääräisistä  kuolemista ! Merkittävintä on myös se, että nämä listan asiat ovat nykytiedon mukaan paras ja vaikuttavin ennakoiva hoitomuoto koronaan, nyt kun Remdesivir ja klorokiini käytännössä epäonnistuivat lääkkeellisinä hoitoina.

Kylvöt muuten hyvin pitkälti alkaneet edistyä Lounais-Suomessa.

-SS-
Kasvintuotanto / Vs: Luomuun siirtyminen
: 14.04.20 - klo:20:08
Kirjoitat siihen malliin et luomu olis ainoa mikä tukia saa mutta et erottele peltotuissa kunka paljon todellisuudessa tuki ero on . Luomutuki tulee peltotukien päälle .
Pellostahan luomussa on 13% eli noin 300 000 ha. Luomua myydään kaupan 2018 tilaston mukaan 2.4% kokonaismyynnistä. Luomutuki on kasvitilalla 160 ja eläintilalla 300€/ha eli kokonaistuki noin 1 ½ -kertainen tavanomaiseen verrattuna. Nämä luvut ovat ihan julkista tietoa ja löytyvät mm proluomun ja ruokaviraston sivuilta.

Harva kaupassa miettii, kun ottaa ryynipaketin hyllystä, mikä merkitys on sillä on, ottaako luomua? 13%/2.4% x 1.5 = 8 eli luomupakettia on verorahoista tuettu 8-kertaisesti, vieressä olevaan tavanomaiseen verrattuna. Molempien viljelijöiden pitäisi kuitenkin tulla toimeen omalla työllään.... tai nykyään toisen ei tarvitse, kun vaan saa joskus paketin toimitetuksi kauppaan asti, tukipolitiikka hoitaa loput.

Jos kyseessä olis talousrikosoikeudenkäynti, niin luomu tuomittaisiin rikoksentekovälineenä menetetyksi valtiolle  ;D
Tää on sorkkis vaan niin, ettei tähän kannata nyt tuoda yhtään yksittäistä menestystarinaa enää kumoamaan näitä tilastollisia faktoja, eikä yrittää kuljettaa keskustelua mihinkään sivuraiteille.

Onko otettu suoramyynti huomioon ? Talousrikollisuudeksi luomun siis laitat . Entä neuvonta . Saako pieleen menneen neuvonnan takasin ?

Tuon kysymys osoittaa, ette edes lukenut etkä ymmärtänyt kommentoimaasi asiaa. Luomuyhteisö pitää normaalia tarkemmin suoramyynnistäkin kirjaa, koska myyvät kultahippuja, käytetyistä julkisista ja kuluttajapanoksista päätellen.  Luomujärjestön oman kirjanpidon mukaan suoramyynnin osuus on 16 % . Sillä eivät nuo lohduttomat numerot parane.

-SS-
Annettaessa koronan levitä rajoituksetta maan läpi, päästäisiin kätevästi eroon "heikommasta aineksesta". SS on ilmiselvästi Schubak-tyyppisen kokoomuslaisuuden kannattaja. Ja malttamaton, kuten "perintöä odotellessa" -tyypit ovat.

Et oikein ole tutustunut mihinkään nähtävästi oikein kunnolla. Jos viittaat tuolla "heikomman aineksen" ideologiaan, sehän on eri asia. Siinä on kyse rodunjalostuksesta, niin kuin natsi-Saksassa, eli lisääntymisreitti katkaistaan sellaisialta , jotka kantavat jotakin sairausgeeniä tai jotakin tiettyä perinnöllistä  piirrettä. Koirien ja osin nautakarjan ja muidenkin kotieläimien jalostuksessa on havaittu, että tällainen perinnöllisen aineksen liian tavoitehakuinen karsinta johtaa kuspäiden syntymiseen, kuten Syyllisen tapauksessa voidaan nähdä. Tai sitten on kyse vahvasta sisäsiitoksesta, en tiedä.

Mutta Schubakista en välitä, tämä koronaviruspsykoosi on asia erikseen, jossa viides kolonna pyrkii eripuran synnyttämiseen.

Pese käsiäsi vaan ja kyyhötä piilossa, kukaan ei ole sitä sinulta estänyt.

-SS-
2015 turvallisesta Ruotsista tuli rajan yli maahamme 30 000 turvapaikan hakijaa, kun persut tätä arvosteli, sai persut ihmisvihaajien ja rasistien maineen, jakamaton ihmisarvo nääs ja lässyn lässyn....nyt sitten vanhusten pitäisi antaa kuolla koronaan, kun rajoitukset haittaa bisneksiä...sanon tähän että lässyn lässyn lää...

Nuo sinun matusi nyt eivät liity asiaan millään tavalla, vaan keski-ikäiset  kantakirjarotuiset maailmanmatkaajat. Suurin ryhmä tapauksissa ovat 50-59-vuotiaat.

-SS-

Kyllä tämä yhteiskunnan totaaliseisokki tuntuu aika kohtuuttomalta.

Missä kohdassa koko yhteiskunta on pysähtynyt? Ei ainakaan täälläpäin TM...

Ei julkisrahoitteinen yhteiskunta ole pysähtynyt, eivätkä luomulatausnurmet eivätkä suojavyöhykkeet ole saaneet koronaa. Tämä itse asiassa on se ongelma, koska taikaseinä on se mikä julkistalouden rahoittaa.
Wuhanin kehuttuun tapaan mitään ei liikkuisi karanteenialueelle, eikä eikä edes taloista pois eikä taloihin. Kodittomat ammutaan. Purkki riisiä  asunnon oven eteen ja vesileili. Kyllä sillä kaksi kuukautta elää.  No, kylläpä aika nopeasti tajuttiin, että työläiset reissaavat Uudenmaan ulkopuolelta töihin, kun lähiöissä asuvat asumistukiperheet.

Kovaa vääntöä oli, että edes vientiteollisuus sai jatkaa. Jotkut täysin psykoosissa olevat halusivat täydellisen lockdownin, ajattelematta sitä, että taudin puhkeamiseen saattaa kulua päivästä yksi jopa kaksi viikkoa, tautiin itseensä saattaa kulua kolme viikkoa ja viruksen poistumiseen elimistöstä kaksi viikkoa. Ja koko alueen väestö  olisi ollut testattava vähintään kahteen kertaan.

Ja sitten kymmenen miljardin kulujen jälkeen käy niin kuin Singaporessa.  Koko homma alkaa alusta.

-SS-
Helsingin Sanomat ei välttämättä ole oikeassa, mutta aika paljon näitä artikkeleita on
sinne tullut omien kirjoitusteni jälkeen esille. Jos haluaa käsityksen, miten
tilastomatemaatikko näkee nykyisen "epidemian" , kannattaa lukea Osmo Soininvaaran
blogista uusin kirjoitus:

"Koronaviruksen kanssa on vain huonoja ja vielä huonompia vaihtoehtoja"

Kyseisen blogin uskaltaa lukea, sieltä ei saa viher- eikä vasemmistoaatetartuntaa.

Merkittävää on huomata MTV artikkelissa esiintynyt päihderiippuvaisten huoli koronasta:
"Huumeiden katuhinnat nousseet koronakriisin takia, aineiden saatavuus vielä lähes ennallaan – nuoresta asti huumeita käyttänyt Roni: "En pärjää ilman opiaatteja""

"Neulanvaihtopisteessä Helsingin Kurvissa on huomattu, että päihteidenkäyttäjät ovat huolissaan terveydestään koronaviruksen takia."

Voihan yhden kerran !  Näettekö, kuinka koronapsykoosi vie huumepsykoosinkin tuollepuolen ?

-SS-
uusimmassa oli juttua espanjantaudista.   kuinkahan monta aaltoa tästä coronasta onkaan saatavilla?     hurjaa luettavaa tuokin epsanjantautimylläys.      eiköhän net jotain sukua keskenään?

Koronasta selvitään paremmin koska tieto ja ennaltaehkäisy hoituvat paremmin . Uusi aalto voi tulla syksyllä kun päivät lyhenee ja viruksella on parempi mahdollisuus levitä.

Monlla jopa keski-ikäisillä on selvä tietoharha viime vuosisadan alkupuoliskosta, mikä johtuu todennäköisesti koulussa ohitetusta Suomen ja muun maailman lähihistorian oppimäärästä. Kun lähestyttiin 1920 - lukua, oli maailmalla tietämys lääketieteestä antibiootteja lukuunottamatta lähes nykypäivän tasolla. Sotavammat osattiin 1916 - 1917 eteen päin hoitaa lähes yhtä vähäisellä kuolleisuudella kuin nykyäänkin, ehkä paremminkin, kun nyt luotetaan antibiootteihin, jotka alkavat olla tehottomia, eikä käytännönläheistä haavanhoitoa ole enää nuorilla lääkäreillä ensikäden tiedossaan.  Virukset tunnetttin jo 1892, kasveissa, suu- ja sorkkatauti tiedettiin 1898, ja ihmisen virus, keltakuume, löydettiin 1901. Tartuntareitti siis tiedettiin, ja tunnettiin tartuttaja. Ei ollut kyseessä  1700-luvun välskäriaika ! Jennerin isorokkorokote keksittiin virallisesti vuonna 1798 !

Kun esimerkiksi katsoo tämän todellisen nopeuden mukaan hidastetun filmin 1911 vuoden New Yorkista (ruotsalainen kuvaaja tallensi historiaa filmille), niin huomaa, että ihmiset olivat niin kuin nykyäänkin, menoissaan ja hommissaan:

https://youtu.be/hZ1OgQL9_Cw

Samaan aikaan Ruotsista tehty filmi, näyttää, että muoti on melko samanlaista, mutta näkyy, että Ruotsi ei ole ihan niin vauras maa vielä verrattuna Amerikkaan.

https://youtu.be/Mp24bmU55Fk

-SS-
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 14.04.20 - klo:09:13
SS:llä ei ole riskiryhmään kuuluvaa läheistä, jonka pelkäisi kuolevan koronan aiheuttamaan tautiin tai sitten SS:llä on riskiryhmään kuuluva läheinen, jonka toivoisi kuolevan koronaan.

Sinun täytyy jossakin vaiheessa voittaa pelkosi ja ruveta tuottamaan kansantuotetta. Tai sitten oletkin osallisena kansanmenon puolella. Sitten en puhu mittää.  Kansantuote jos jää muodostumatta, toteutuvat pelkosi varmasti. Taikaseinään ei loputtomasti tule täydennystä. Eläkerahastotkin on syöty tätä lisävauhtia vuodessa tai parissa.  Singapore teki helmikuun alkupuolella 4 miljardin lisäbudjetin  testaukseen ja eristämiseen. Maa on ollut lukossa, ja näitä kustannuksia vastaavasti tehtiin toinen lisäbudjetti, noin 30 miljardia euroa. ( 33 miljardia US dollaria) . Nyt uusia koronatapauksia  kaikesta erinomaisesta ja kiitellystä tukahdutuksesta huolimatta tulee yli 300 päivässä, kolme kertaa Suomen määrä. Eli Singapore on potkiskellut tutkainta vastaan jo neljä kuukautta kohta. Kuolleisuus lisääntyy, tähän mennessä olivat ostaneet aikaa yhdellä miljardilla per uhri.  ( Singapore 9 vs Suomi 50 )

-SS-
Vapaa sana / Vs: unelmien maatila
: 13.04.20 - klo:12:46

luulis nykymaajussien olevan rikkaita kun ei enää ole tuommouista laumaa syömässä talon tulosta ;) :D ;D 8)

Näinpä. 2€ / tuntipalkalla esittävät köyhimmistä köyhimpää. Sitten kun tarjoaa mahdollisuutta vaihtaa hienoon valtion asumistukemaan asuntoon toimeentulotuella, alkaa mutkuja tulla.

-SS-
Vapaa sana / Vs: kittilä ja kiuruvesi ohi
: 13.04.20 - klo:12:43
Tuo -SS- ei tunnu paljon muiden henkeä arvostavan ja koronan pirullisuutta kumartelevan.

Niin, ainoa mitä voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuttasi olla saamatta koronaa ja mahdollisesti olemaan kuolematta siihen, on tappaa itsesi ensiksi. Näitäkin on jo muutamia näkynyt. Muuta et voi tehdä, tai voithan tehdä, mutta siitä ei ole mitään hyötyä. Voit tietenkin haaveilla "tukahduttamisesta" , mutta tosiasiassa vasta rokotusimmuniteetti antaisi sinulle edes jonkinlaisen varmuuden siitä, ettet saa taudin vaikeaa muotoa. Samanlainen immuniteetti tulee sairastamalla. Jos taas kiistät taudin sairastamisen tuovan immuniteettia, voit samalla unohtaa rokotuksenkin. Silloinkin ainoa mahdollisuutesi on joka tapauksessa ottaa tauti vastaan ja arpoa omat noppasi. Noppiasi voit kylläkin parantaa pyrkimällä mahdollisimman vähäisiin riskitekijöihin, jotka ovat ylipaino ja sydän- ja verisuonitaudit.

Mutta siitä on todellista hyötyä, että menet hommiisi ja alat tekemään sitä asiaa, mikä pitää miljoonat ja taas miljoonat sekä aktiivi- että vähemmän aktiiviset kansalaiset lämmössä, ruuassa ja toimeentulossa. Ja sähköt sairaaloissa.

-SS-
Se maksaa niin paljon kuin sitä ostaa.

-SS-
Vapaa sana / Vs: unelmien maatila
: 13.04.20 - klo:10:38
Unelmien maatila

80 ha maatila pyörii isäntäpariskunnan voimalla ? 

Lisäksi 32 työhenkilöä yhteiskuvassa ja nimettyjä tehtävän suorittajia 11...

Oksan ihasteleman totuusdokkarin lipputulot elokuvateattereista 5 000 000 $.

Hienolta näyttää. Kotomaasta tullee mieleen itämerenpelastuspuuhamaatila.

Tähän tuo perustuu, halpaan vierastyövoimaan, paikallinen väestö ei suostuisi lähtemään, ja jos lähtisi , niin koko maan väeastön ostovoima hiipuisi, kun muu taloudellinen toiminta näivettyisi. Ei vielä niin kauan sitten maatalous toimi juurikin tuolla tavalla. Joko oli yhdellä isäntäparilla ja viidellä lapsella parin-kolmen, joskus jopa kymmenen hehtaarin maatila, ja siellä elukoita, ja joskus myös yksittäinen naimaton sukulainen tavallaan ylöspitoa vastaan.

Tai sitten isommat kartanot pitivät jopa tusinoittain työntekijöitä, mutta silti koneellistivat jo toimintaansa. Torpparilaitoksen aikana kartanot jakoivat suurien pinta-alojen työt tavallaan torpparijärjestelmän avulla, sekä viljelytuotteiden luovutuksena että taksvärkkitöinä. Joka tapauksessa vielä vuonna 1920 oli seitsemän kymmenestä kansalaisesta maatalouselinkeinossa mukana, joko viljelijänä tai maataloustyöntekijänä.

-SS-
Espanjantautia ei voi verrata koronaan. Espanjantauti pyyhkäisi melko suurelta osin nuoren, terveen ja perussairauksia omaamattoman  työikäisen väestön pois, sen loppuosan, joka ei sodassa suoraan pyyhkiytynyt pois. Moneen kylään jäivät pikkulapset ja muutama vanhus. Mm. Lombardian kuolleisuusluvut kriittisimpinä viikkoina olivat 5-10 -kertaiset nykyisiin koronaviruskuolemiin verrattuna. Ja väestö oli vain puolet nykyisestä.

Rajat olivat kiinni, matuja ei tunnettu, kasvomaskeja käytettiin, karanteenit osattiin, koska oli lukuisia kuolettavia tartuntatauteja silloin maailmassa, ja samalla tavalla yritettiin tuloksetta "hoitamalla parantaa" tautia, tauti kuitenkin nopeasti johti keuhkojen toiminnan lakkaamiseen. Nyt ainoa asia, mikä erottaa nykyiset sikainfluenssat espanjantaudista on rokotus.

Eli koronaviruksen tukahduttamiseen alkuunsa itse asiassa olisi riittänyt kolme valmistelevaa hoitotoimenpidettä:
1. kausi-influenssarokotusten lopettaminen  (olisi vähentänyt ikäkausiriskiryhmiä jopa vuosikymmenien matkalta)
2. sydän- ja verisuonitautien hoidon lopettaminen ( olisi vähentänyt elintapojen vammauttamia keski-ikäisiä miehiä valmiiksi)
3. sokerin ja hamppariravintoloiden sekä kaikenmaailman keksien käytön kieltäminen (olisi vähentänyt jo teini-iässä vyötärölihavia diabeetikkoja)

Tässä resepti seuraavaan koronavirusinfektioon. Eiköhän tämä nykyinen ole jo karvansa näyttänyt

-SS-
Silloin luomulle ei myöskään anneta , eikä pidäkään antaa, mitään rahallista erityisasemaa eikä kaupassa hintalisää.

-SS-
Sivuja: [1] 2 3 ... 1094