Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 68

Viestit - Kloppi

Paitsi sonnila on nyt 2vuoden käytönjälkeen tyhjillään kun sielä ei ole kun ihan muutama aita enää jäljellä.
Viimmeinen kasvatuserä oli viimmeiset viikot liki 100 sonnin laumana,päätyaidat köytetty liinoilla ja pyöräpaalit oventakana pönkänä.
Ollut tässä fundeeraus tauko että jaksanko pellonpajan kanssa asiasta käräjöimään ja ottamaan samaa paskaa olevat kalusteet taas pariksi vuodeksi.
Saahan ne sieltä kyllä hys hys kaupallakin että jos et kerro kellekkään niin me korvataan,näitähän on maakunnassa useitakin tapauksia.
Todennäköisesti on kuitenkin viisainta ottaa 20-30 tonnin tappio ja hankkia muualta kalusteet ja olla varoittavana esimerkkinä rakentamista suunnitteleville. >:( >:(

Kuulostaapa tutulta. Viime kuussa muuten tuli yksi käräjöinti pp:n kanssa päätökseen..
Keraplastillahan on tarjota valmista kokonaisuutta mekanismeineen. Sarka-messuilla pällistelin ja pyysin tarjouksenkin (jota ei vielä ole tullut, tosin sanoin että ihan prioriteetti 1 ei ole).
En oo ite saanut toimimaan.Onko korvamerkeissä eroa? Pitääkö säädöt olla eri kuin kaulapannoille? Ohjekirjasta ei oikein löydy mitään. Eikä kukaan oikein tunnu tietävän miten pitäis säätää.

En mä ainakaan koskenut mihinkään säätöihin. Finncoden (aiemmin ID Import) merkit käytössä. VIime kesänä kun vaihdoin uuden tunnistinantennin, niin ihan yhtä herkästi ei enää tunnista, piti siirtää tunnistin juottoboksin vasemmanpuoleiselle seinälle, vanha tunnistin luki kyllä merkin hyvin toisen puolen korvastakin. Ei kai tuolla Försterin asetuksissa (mulla ainakaan) ole kuin se vaimennus-asetus, ja se mulla on nollana.
Tunnistaako Försterin juottoautomaatti e-merkkejä?

Tunnistaa. Oma on vuosimallia 2005 ja hienosti pelittää. Positiivinen yllätys, eipä tartte enää kaulapantojen kanssa puljata.
Miten tämä talvi on niin erikoinen muihin verrattuna että lisää lietteen määrää, jos ei meinaa laaritila riittää?

8)
Würth FMAB 33 (eli Silenta Multi-XPB http://www.silenta.com/products/multi-xpb.html) tuli hankittua viime syksynä, eikä oo sen jälkeen ollut Peltoreita ikävä. Hyvin pystyy jutustelemaan puhelimessa jopa Sampo 600:n ISME-hytissä, samaten kuivaajan ylätasanteella herneen kuivauksen ollessa käynnissä.  :)

Heti uutena tosin oli mikrofoni mykkä, mutta kolmessa päivässä kävi tehtaalla ja kuntoon tuli. Jos jotain parannusta haluaisin, niin näyttö olisi ihan jees, että näkisi taajuuden.
Vapaa sana / Vs: mikä puhelin käytössä?
: 26.12.13 - klo:22:39
Sony Xperia ZR. Ihan jees. Isoin miinus QWERTY-puute.
"Uutta" hengentuotetta pukkaa yleisönosastolle joulun kunniaksi:

http://www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/maanmittauslaitoksen-kuva-mustunut-1.1524227

Yllättävänkin kauan kesti Ikolan kirjoituksen tulo lehteen. Kai sitä on sulkakynästä ollut muste vähissä.

Nimittäin olisko kuukausi-kaksi takaperin kun oli jonkinverran positiivissävytteistä kirjoitusta tilusvaihdoista lehdissä, niin arvelin että pikapuoliin tulisi taas Ikolalta vastinetta.  ;D  ;D
Nuo pitkät takuut eivät ole ratkaisu asiaan. Tulkitsevat navettakäytön ammattimaiseksi käytöksi, jolloin ei kuluttajatakuu päde.

Itsellä kanssa ajankohtainen asia nyt, kone noin 2,5 vuotta vanha ja laakeriremontti edessä. Korjausarvio noin puolet uuden koneen hinnasta. Taino, jonkun Candyn saisi lähes korjauksen hinnalla, mutta Candyja on tullu jo kannettua hyötykäyttöasemalle sen verran monta, että harkitsen kyllä vakavasti tuon E-luxin korjauttamista. Ellei sitten ole jo akselikin pilalla.

Meillä koneen hintaa nostaa koko, täyskorkea kone ei mahdu asemalle, ja muualle en konetta halua. Tuossa kun on ympärillä/lähistöllä pelkkää betonia, niin on aika paloturvallinen ratkaisu. Yleensä kun koneen käydessä ei ketään ole lähimailla. Emännän harjoittelutilalla aikoinaan oli meinannut navetta palaa pyykkärin sytyttyä tuleen.
Omalla kohdalla WDS pelannut hienosti yhdistelmillä Asus RT-N16 & Linkysys WRT-54G, kaikissa DD-WRT. Asus tukiasemana, johon Linksyssit WDS:nä suunta-antennien kera. Matkaa toiseen noin 50 metriä ja toiseen 500 metriä.

Ainoa miinus systeemissä "vain" G-nopeus Wlanissa, mutta toistaiseksi sekin on riittänyt. Enemmän nopeutta tarvitsevat jutut kuitenkin gigan ethernetissä kiinni.
Alkaa Xperia Prosta olemaan akku finaalissa, ja näyttökin säröillä. Eli puhelimenvaihto ohjelmassa, valitettavasti. Valitettavasti sen takia, että qwerty-näppiksellä varustettuja puhelimia ei vain oikein enää ole. :(

Näillä näkymin Xperia ZR olisi sitten seuraavana vuorossa.

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-zr/specifications/

Siinä rajoilla onko liian iso. 5 tuumainen luokitellaan jo tabletiksi.  ;D
Itsellä 10 kautta ajettu Amazone Amatron +:lla, eli ilman vaakaa mutta määränsäätöautomatiikalla. On melko tarkka noinkin, ja peruslannoitteiden kalibrointiarvot oppii aika äkkiä ulkoakin. Mutta sitten kun mennään puutarha- ym. erikoisempiin lannoitteisiin, niin silloin vaaka olisi kyllä kiva. Eikä ihan pahan hintaiselta vaikuta tuo Amazonen vaakatarjous.

Itse tosin en ole tyytyväinen Amazonen maalaukseen. Taisiis kyllähän se ehkä hyvänä pysyy, mikäli aina kun levityksen lopettaa päiväksi tai yli, kiertää pesupaikan kautta. Mutta kun vertailukohtana on 80-lukulainen Kuhn, joka ei oo tainnut pesupaikkaa nähdä, paitsi tietenkin vesisateen muodossa..

Sulky ja Rauch ihan mielenkiintoisia ja toimivia kapistuksia varmaankin.

Miksei kukaan oo ottanut esille Niperen rosterikonetta..  8)  ;D
Itse päätynyt navetalla vielä toistaiseksi siihen että putkia vaihdellaan ja odotellaan ledien hintojen kohtuullistumista. Nyt viime aikoina  ostanut long-life-putkia, kun tavallisten kestoikä on luokkaa naurettava.

Ja sytkinä en ole enää vuosiin harkinnutkaan muita kuin elektronisia sytkiä. Syttyy kerrasta, ja jos ei syty niin lopettaa yrittämisen ja kuristimen kuumentamisen. Ovat kalliimpia kuin tavalliset, mutta näitä ei ole vuosien saatossa tarvinnut vaihtaa kovin montaa. Ja siis nimenomaan elektroninen sytkä eikä "turvasytkä", jossa on laukaisunappi.

Esimerkiksi: http://www.valonetti.fi/product_details.php?p=167
Luulin että otsikko kätkee sisäänsä 80-luvun 705 Valmetin kestotestin.
Nolla pois niin vois helposti ollakin.

Minkälainen on 80-luvun 75 Valmetti?
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 68