Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 9 10 [11]

Aiheet - maraani

Sen verran vuotaa Överum -aurojen kääntösylinteri, että jossian vaiheessa loppui öljy ja jätti puolitiehen käännöksen. No öljyä lisäämällä hommat jatku, mut kaipa tuo korjatakin pitäis. Onks jollain vinkkejä antaa moiseen remonttiin, miten puretaan ja mistäs siihen varaosia sais?
Piti vielä tämäkin nähdä...vuosikymmeniä käytetty klapikirves (=laite, jossa rautapyörään on kiinnitetty halkaisuterä, akseli ja akselin toiseen päähän iso puinen hihnapyörä ja jota pyöritetään traktorilla leveällä hihnalla) hajosi! On sillä varmaan tuhansia kuutioita pienennetty, vanha isäntä kertoi tehneensä omana aikanaankin puisen rungon kahteen kertaan uusiksi...

Niin vaan halkaisupyörän valukeskiöstä lohkesi pala kiilan kohdalta...kyllä kait sitä on pakko yrittää hitsata, mutta arvioni on, että ei tule kestämään. On vaan hiukan paha härveli korvattavaksi millään muulla...vaikka nyt ei mikään puidentekoaika olekaan niin pihakoivua sillä on nyt viimeksi pilkottu. Tosin pöllit on halkaisijaltaan yli puolimetrisiä, niin moottorisahallahan ne pitää ensin halkaistakin, ei jaksa nostaa muuten :)
olisko noin, että runsaat 10 vuotta vanhoihin lehmien juomakuppeihin ei saa enää venttiiliä (3/4" kierre) varaosana? Tai sitten se maksaa <lähes> saman kuin uusi kuppi, miten voi olla mahdollista?  :(
Vapaa sana / Varkaita kerran vuodessa
: 29.10.07 - klo:11:54
 >:( >:( >:( >:( toistaikseksi vain kerran vuodessa.

Toissavuonna vietiin "piilossa" olevasta makasiinista kaksi nivelakselia, viime vuonna kotimakasiinin päädystä tyhjä 200 l AIV -astia ja tänään paljastui viimeisin: puutinkiltä oli pöllipinossa piilossa ollut moottorisaha osattu pölliä viikonlopun aikana - ei varmasti näkynyt tielle, joten on täytynyt tietää, että se siellä on...ei ollu bensan tarpeessa tämä sahuri kun kombikannu oli jäänyt maahan pinon viereen.

S**tana sentään, ei voi meilläkään kaikkia paikkoja lukossa pitää, mut kylä maailma on sukkelax menny! V*ttu!

Nyt tulee vanhan foorumin metsäkeskustelu tarpeeseen kun pitäis päättää millainen saha tulee tilalle.
Sivuja: 1 ... 9 10 [11]