Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5

Viestit - johannes

Tällä hetkellä v-käyrää nostaa mimawrap. Värillinen ei kelaudu ulos rullalta vaan venyy venymistään kunnes katkeaa. 100:lla paalilla lähes jokaisella joutunu hyppiin ulos ja laittaa uudelleen. Kiristimet on putsattu ja tarkastettu, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Kalvo ei irtaudu rullan pinnasta ennen kiristysteloja vaan jatkaa ns. toiselle kierrokselle.
Omasta lähti savumerkkejä tänään. Ketjunkiristimen laakeri oli tiensä päässä.
Todennäköisesti muistin patteri lopuillaan
Keskusvoitelujärjestelmä toimii sähköllä ja alkaa toimia kun kierrokset ylittää tietyn rajan. Todennäköisesti nopeusanturi on tullut tiensä päähän ja vaatii vaihtoa. Anturi on vasemmalla sivulla ja telan päässä on metallilipare ja ruuvi josta anturi saa singaalin. Jos näytön ilmoittama kierrosluku heittelee, vaikka kone käy tasaisella kierrosluvulla, on vika siinä. Omassa alkoi näyttää yli 50 000 kierrosta, oli aika runsaasti virheilmoituksia.
Bogballessa  huono myös se, että levitysmäärän säätö on traktorin ja koneen välissä. Isoa miestä ahdistaa. Levitinsiivet on vain maalattua peltiä ja kaarevan takaosan ja siiven väliin menee lannoitemutua joka ruostuttaa heitinsiiven sisältäpäin. Muuten on ollut ihan ok kone, mulla mahtuu lisälaitojen kanssa hyvästi 2ssk kyytiin vaikka jäisikin hieman lannoitetta sisään. Tosin tyhjentyminen ei oo kaikista parahain.
Olin vuokralaisena vastaavanlaisessa tilanteessa. n.15 v. oli pellot vuokralla ja ilmoitettiin, että verohuojennuksen vuoksi pitää viljellä itse. Ihan kiltisti kävin tekemässä tukiluovutuspaperit maataloustoimistossa. Tosin saattoi tulla yllätyksenä , kun laskutin tilatuen lisäosat ensimmäistä kertaa. Sovittiin , että ostan pystyyn sadon ja osa kuitataan lisäosilla. Parina vuotena tais pihalla olla apulantaaki tilattuna, mutta lopulta sato meni semmoseks ,ettei sitä kannattanut enää kerätä. Paalimäärä tippui 1/4 osaan parhaasta.
Pitää lähettää, jos on keräilyalueella. Oli sama hinta kuin koko ruholla. Pää, suolet ja luut. Tammikuussa lähetetty
Rehunäytteissä 2017 ainakin meillä on pääsääntöisesti ollut puutetta sinkistä ja kuparista. Viime vuonna hivenet oli ok, alkaakohan sateiset kesät näkyä hivenissä.

Ai hitsi! Onko joku jo tehnyt rehua tänä vuonna?
Meillä nippanappa aloitettu syöttämään vuoden 2016 rehua.
Juu, siis 2016 vuoden rehuissa joista on näytteet lähetetty nyt alkuvuodesta 2017. Kevätrehuissa paremmin hiveniä,2 ja 3 sadossa vähemmän
Rehunäytteissä 2017 ainakin meillä on pääsääntöisesti ollut puutetta sinkistä ja kuparista. Viime vuonna hivenet oli ok, alkaakohan sateiset kesät näkyä hivenissä.

 
12 kierrosta 50% limityksellä
Mulla on 6400 sarjan MF ja siinä kävi sellainen haveri, että nostolaitteen kynkän poorit meni sileäksi. Korjaamolla laittovat uuden mutta jättivät liian löyhälle joten akselissa oli päittäisvälystä. Aikansa liikkui aksel sivuttain ni särki asentoanturin vastakappaleen joka on akselin ympärillä. Tämä vastakappale keikkui sitten akselin ympärillä ja saattoi tempaista nostolaitteet ylös kesken kaiken tai sitte ei nostanu ollenkaan. Vikaa etsittiin aikansa ja ihan vahingossa huoltomies huomas välyksen.Oisko ollu 4-5mm välystä, joten kovin suuria varoja siellä ei oo.
Hyvin toimivaahan siitä ei tahdo saada millään. Meillä laitoin usb-porttiin sovittimella, mutta kauan sai tapella että pelittää tämänkään vertaa. Joutui etsimään aikansa oikeaa porttia ,sillä com6 on isoin portti mitä Alpro tunnistaa ja muut portit oli kiinteässä käytössä. Eli com6 oli ensimmäinen portti joka oli minun koneella usb:n käytettävissä. Siltikin joutuu tietokoneen käynnistämään uudelleen joka kerta kun haluaa alprohon yhteyden. Katkaisee yhteyden jonkin ajan kuluttua, eli todennäköisesti portilla on jonkillainen aikakatkaisu jota en ole osannut ohittaa. Tietokoneessa on  win 8, mutta alpro windows on xp-yhteensopivuudelle laitettu.


Kyllä, kyllä, mutta kerroppa Simmo, miksi miehellä on terska  ;D
Eihän muilla elukoilla ole mulukun päässä terskaa  ::)
Kuka sen siihen suunnitteli ja miksi   8)
[/quote]
 Se nuppi on sen takia, ettei rngatessa käsi lipsahda ja lyö itseään otsaan.
täytyy laittaa työn alle
Tällaista itsekkin arvelin. Nyt vain jostain syystä tämä ei pelaa. Vahva epäilys rikkoutuneeseen tiivisteeseen
Sivuja: 1 2 [3] 4 5