Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 89 90 [91]

Viestit - Peltola

Kuten monesti todettu, voi laittaa niin lähelle , ettei vaan naputa vastaterään.

Mutta myös vastaterän terävyys vaikuttaa paljon tehontarpeeseen ja silpun pituuteen.
Sitä on paikalllaan vaikea nähdä, mutta näpissä ollessa vastaterän pyöreys paljastuu. Terän
voi kääntää ympäri. Ja vastaterän pultit ja pulttikotelo kannattaa suojata kunnolla öljyllä joka
vuosi, ettei pitkät pultit katkea kovuudestaan huolimatta. Pultin katkenneet tyngät aiheuttavat
uskomattoman tunnetilan terää poistettaessa. Ja aikaa palaaa..
Kylläpä nämä löytyy Junkkari, Ala-Talkkari, Pellonpaja linjoilta. Koneet pilattu venäläisillä laakereilla, unkarilaisilla sylintereillä ja pikku heikkouksilla.

Timpalle:

Paras, vaan turhan kallis juuri Peltorin tuutti kännykkäversio. Nyt vastaan töissä puhelimeen toisten laskuun kädet puikoissa. Vastaanottaja ei tiedä metelistä mitään. Voimakkuussäätö on myös siinä pikkunupissa hitaasti pyörittäen. Ladattavat esim. 3000mA akut toimii ainaskin viikon, varalla toiset.
Radion/kuuntelun  sammutan, muuten jää "päälle". Yhteyden katkettua kuulokkeet piippaa ikävästi siksi en tuo sisälle mukana.
Nyt miettisin Yamaha 700i:n hankkimista, mutta Kawasaki/Artic Cat kestänyt hyvin törkeää käyttöä, enkä ole siis ruman jammun tarpeessa.
ja muistakaa se että maitoa kuten lihaaki on helppo tuoda tänne muualta..

Ei sitä ole muuallakaan, koska etelässä on jo parempi hinta kuin meillä. Viron tuontia pelättiin, mutta olipa kupla.
Puola ja Unkarin tuotoksen nousu voisi olla uhka, mutta ei tämän hetken euroopan markkinatilanteella. Puhun nyt maidosta,
en lihasta
"""Muistat varmaan vielä sen ajan kun kauppa möi voita paljon halvemmalla, kuin meijeri tuottajalle. Tällöinkin hinnoittelu vain puhdasta kaupan hinnoittelupolitiikkaa, jolla yksittäinen kauppa yritti saada asiakkaita. Toki aina on niitä, jotka hakevat vain sen tarjousmaidon tai voin.

 Tänä päivänä nyt on vain niin, että purkkimaito on paremmin tuottavaa meijereille, kuin juuston teko. Juustossa raha seisoo liian kauan varastossa ja rahan tuotto ei ole hyvä. Purkkimaidosta saa rahan nopeasti ja tarpeeksi hyvällä korolla takaisin."""


++++No voi hyvät hyssyrät kun äkkiä unohtuu Aitomaito - case. Ruvettiin purkittaan hyvällä katteella pelkkää purkkimaitoa ja vallattiin markkinoita milloin mistäkin pikkusen halavemmalla hinnalla. Kun sitten sattuneesta syystä joku nokittikin, niin kaikki me/te maidontuottajat kärsi siinä tuhansien eurojen tappiot 3-5 vuotta. Ja kärsii vieläkin. Eikä ollut Valiolaisten vika.

piti muokata kun meni samaan pötköön..
Vapaa sana / Vs: Hyvää Joulua!
: 24.12.07 - klo:18:14
Terveiset sivuille pitkästä aikaa!!
Ootellaan loppuja saunasta maarut täynnäsä! Mahtavaa rauhaa, vaikka koko pesue vielä kotona tän joulun ainaki.
Erikoista oli saunoa jo päivällä pari tuntia ilman, että aattoiltana tarviis töihin lähteä. Jaksamista vaan kaikille, jotka navetoivat jouluna.
Kohta lueskellaan Joulun Evankeliumi, lauleskellaan ja nuoremmat kovin oottaa lahjoja, jotka ei oo piilossa ollenkaan..

SIUNATTUA VAPAHTAJAMME SYNTTÄRIJUHLAA

                        JA

MENESTYKSELLISTÄ VUOTTA 2008

t. Peltolat
VoiVoi näitä terroristeja.

 Eläimiä on aina kohdeltava hyvin ja ellei jaksa niin tehdä, kannattaa hakea apua ja tarvittaessa lopettaakin tuotanto.

 Mutta EO:n terroristit ovat reaalimaailmasta vieraantunutta kaupunkilaisporukkaa, joiden idealistinen pikku vegaanimaailma ei toimi kuin pienissä päissä. Näitten terroristien kanssa ei voi neuvotella, koska tavoitteena on hävittää eläintuotanto. Ensin turkikset, nyt siat ja kanat ja parasta aikaa saattaa olla hyökkäys menossa nautatiloilla (kuvaukset). Tämän kohun jälkeen into on huipussaan ja hommaa tehdään linnaan asti. Onneksi nautatilat ovat lähes kaikki valvottuja ja kiinnijäänti on todennäköistä. Seuraavaksi hyökätään päästämään kanoja häkeistään ja nautoja parsistaan. Siinä vain saattaapi tulla ruumiita ennen aikojaan, kun nauta pillastuu vieraan yölliseen herätykseen ja tottumattomaan käsittelyyn, josta seuraa kaaos nautojen rauhallisissa mielissä. Siis terroristien kanssa siiman löysääminen johtaa aina uuteen kiristämiseen ja toisen omaisuuden hävittämiseen.
Vapaa sana / Vs: Taantumaa pukkaa
: 29.11.07 - klo:17:59
Niinpä ja vaarassa on että leikkausten vuoksi hallitus taas vaihtuu. Riippuu tietysti taantumasyklin voimakkuudesta ja vaiheesta suhteessa vaaliajankohtaan.
Vapaa sana / Vs: Taantumaa pukkaa
: 28.11.07 - klo:17:58
Meneillään oleva palkkakilpailu ja kustannusten nousu edistänee lähestyvää lamaa.  >:( >:( >:(


*Alkaa tosiaan olla aika siirtää laskevien osakkeiden varoja talteen pääoman laskulta. Iso raha on jo siirtynyt, pienemmät myöhästyvät yleensä.
Tuntuu edelleen hurjalta rakennuskustannukset ja asuntolainojen määrät ja lainoitusprosentit. Nuori pari ottaa lainaan 30.000€ lisävaraa yksityisautoon tms. Eurorahasokeus tekee vielä ikävää jälkeä Suomessa.


– Tähän me hurahdettiin ennen isoa lamaa, sanoo Kaseva.
 

*Toivottavasti lamasta ei tule yhtä syvää tällä kertaa– Kaikkein kauheinta on julkisen sektorin veropaine, joka on syntymässä.

* Tämä veropaine on lähes mahdoton purkaa ilman inflaatiota, ellei irtisanota julkisen porukkaa. Nyt vain varat on jo käytetty työntekijöiden määrissä.
Sivuja: 1 ... 89 90 [91]