Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4

Aiheet - Peltola

Firefox ei sammu vaikka poistan asennuksen ja asennan uuden. Ei sitä sammuta Windowsin ja koneen uudelleenkäynnistys eikä ccleaner. Yritin poistaa myös kaikki tilitiedot ketulta, mutta en onnistunut poistamaan ongelmaa. Tehtävienhallinnasta sitä ei löydy, mistä vois pakottaa sammumisen. Sammuttelin myös kaiken, mitä Windows ja ie ei tarvii. Kävin vikasietotilassakin, mutta ratkaisua ei löydy.
En siis saa uuttakaan Firefoxia aukeamaan koska se on aina vain muka käynnissä.

Pöhhii, mitä teen? Ei, en asenna windowsia uudelleen ketun takia. Tietysti crome ja ie toimii niin se ei ole vastaus.
Onko kukaan hankkinut moista? Olen 100 amppeerista meinannut, mutta tuossa ois reissukone vain 15 kg ilmeisesti uudemmalla tekniikalla.  Koneita.comin Novat ilmeisesti parhaasta päästä idän tuontia?
Onko nyt lumiurakoitsijoilla sopivasti työtä? Monellako on tälle talvelle vahingollinen könttä? Ehtiikö, jaksaako lähteä tarpeeksi usein liikkeelle? Moskakeleillä olin niin tyytyväinen, ettei juuri ole so*****ja urakoita, näin pakkasella auruu olisi helppoa..
Aika erikoinen yritys kaupata kamppeita uudella huutokauppapaikalla. Ei oikein vakuuta kun kauppa-ajat siirtyy koko ajan eteenpäin, kun huutajia ei ole. En uskaltaisi maksaa tuotetta muuten kuin vaihtamalla rahat suoraan tavaraan. Sitten esimerkki agregaatin hinnannoususta, kun omistajataho nostaa kerralla saadakseen hinnan oikeille tienoille. Tässä järkevät korotukset:
Tarjous    Aika
1100 €   04.11.2014 23:28:13
1200 €   05.11.2014 18:58:25
1300 €   07.11.2014 00:10:42
5000 €   07.11.2014 12:01:01
Onko raatilaisilla töitä tuolla menossa? Osakkeista puhumattakaan.
Peli ja vaalit ja kaikki, paitsi Väykky-Pate (Jee). Aamulla häkkiin jäähylle Hitachin pieneen koppiin. Ei juhlita ei, eikä ole taaskaan rapulaa.

No, olihan hieno viikko, kylvöt meni hienosti ja satoakin jo tuli, monellakin tavalla. Ei haittaa räntä viikolla..

Edelliskerralla Putin suuttui ja hyökkäsi Krimille. No, nyt se poistuu Ukrainan muulta rajalta. Kannatti hävitä. Kekkonen käski hävitä.
Nyt koneet seisomaan jo iltapäivällä ja fillari tai Varadero alle. Puinnit puitu jne.
http://www.hs.fi/kotimaa/Europarlamentti+kannattaa+moottoripy%C3%B6rien+katsastuspakkoa/a1372732041164

Taas käsittämätön rahastus. Kukaan uskalla ajaa viallisella pyörällä, vaan renkaat ja jarrut pidetään kunnossa. Rasitti eilen paperihommat niin paljon että heitn muutaman sadan kilsan lenkin.

Otsikkona koneet, niin sen verran aiheeseen että traktorit seuraava työllisyyttä edistävä rahastuskohde.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Paineaakku
: 26.06.13 - klo:23:42
Pitäisi saada sylinteri joustamaan muutaman sentin keventäen työkoneen painoa. Arvelisin että esim. 20 - 30 barin paine voisi olla sopiva. Riittääkö joku 1,5 litran paineakku tarpeeseen. Sylinterin mäntä 80 mm halkaisija ja yksitoiminen nostava. Jättäis sopivaan kohtaan hydraulivivun kiinni ja antais akun joustaa.

Näin ei tarvii vaihtaa traktoria eikä laittaa öljyä lämmittäviä paineventtiiliä.

Onko mitään mahdollisuuksia?
Moni aloittaa taas vähän intensiivisemmän jakson töissä koneiden kanssa. Osa väsyy öitä myöten ja vaarat kasvavat. On aika katsoa joku tractorcrash -video, miten ylisuuret kärryt ovat työntäneet vetokoneen mukkelismakkelis. Laitan yhden satunnaisen videon jotta voisimme ajatella tulevia haasteita ja varsinkin arvaamattomia tilanteita hieman ennalta. Itselleni olen yrittänyt teroittaa että kiire loppuu aina kun joutuu lähtemään kopista ulos jonkun yllättävän tilanteen takia. Onpa sitten kaatumassa tai upoksissa tai letku poikki ym. Ajatus mukaan että mitä kaikkea voi kydä ja mihin suuntaan on jännityksiä ja voimia liikkeellä milloinkin. Onko pyörivät koneet varmasti jo pysähtyneet ym. Ennakoivan ajattelun opettaminen omille lapsille ja uusille miehille on todella tärkeää.

Miettikääpä miten vanhempi mies on selvinnyt elämänsä tuohon asti kun vielä kattelee vaijeria voiman suuntaan. Jos kaivuri aiheuttaisi rajattoman voimansa sopivasti ja jotain särkyisi heppoisen autovinssin osista tulisi vaijerin mukana rissaa ja koukkua juurikin naamaan. Itse olen kerran nähnyt ketjun lentävän kaivurin koppia hipoen muutaman koneen mitan taaksepäin. Luojan kiitos hutista en halua nähdä samaa toista kertaa. Hitsatkaa vetolenkki aina eri puolelle kiinnikettä kuin koppi.  Jos Sinulla on vetolenkki kopin puolella käy heti rälläköimässä se irti.

http://www.youtube.com/watch?v=Y4koGkElcuw

Sori neuvova teksti, pysytään hengissä. Video jatko karusellia kannattaa myös pohtia.
Hei, saako valvontakameran kuvaa siirrettyä millään keinoa puhelinpareja myöten? Olisi  johtoa vapaana rakennusten välillä.

Jos uuden johdon johdon ujutus onnistuu (60m), olisiko nettijohto kuitenkin paras ratkaisu jatkuvaan tallennukseen?
Helpoin tietysti on langaton ikkunasta ikkunaan tuolla matkalla.
Huomasin tuollaisen tapahtuman VRG:n tekijän sivuilla. Tänään ja huomenna.

http://vuomet.fi/fi/ajankohtaista/98-talvipaivat
Hei kiinnostaa moneltako on pudonnut Valtran tuulilasi "itsestään"?  Ilmeisesti Megat ja T:t ainakin pudottaa lasin syliin välillä. Pari tapausta itsellä, toinen koneen seisoessa pidempään.
Vapaa sana / Kokko
: 22.06.12 - klo:21:06
Aikas mahtava kokko syttyy vartin päästä. Yleisöä vain kymmenkunta. pirteen selevää Juhannusta kaikille.
Kyseessä 8400:sen ilmeisesti a-mallin rivipumppu, mallimerkinnässä A95. Voiko syöttöruuvi olla pumpun päällä suutinputkien takana eikä vapaassa päässä alhaalla kuten monissa? Päädyssä näyttäisi olevan laippa, jossa 2 pulttia korvattu niiteillä, mutta päällä on sinetillinen kuppi, jonka alla ilmeisesti ruuvi on. Vakio 620ds kone 160 hv coolerilla vm 2000, vain hieman syöttöä lisää, ilmeisesti alle kierros sisäänpäin. Ajoitusta  en nyt muuttaisi.
Jos joku tietää mistä on kyse voisiko hieman neuvoa?
Sivuja: 1 [2] 3 4