Millaista tietoa arvon kollegoilla on säilöntäaineiden käytöstä Euroopassa? Käytetäänkö aineita yleensä ollenkaan ja mitä sitten käytetään jos käytetään. ja lähinnä puhun paalirehusta. Uskosimpa että jossain muuallakin paalataan joskus märkiä rehuja. Itsellä ollut käytössä biologiset aineet jo monta vuotta ja happoon en ainakaan vaihtaisi. Kysymys tuli vaan mieleen kun viime kesänä yksi rehuerä onnistui pilaantumaan säilöntäaineen takia: jopa eräs kyseisen firman myntitykki lipsautti suustaan vahingossa että jos tiettyjä entsyymejä säilöntäaineessa on ja jotain toista puuttuu, tuloksena on huonompi säilörehu kuin ilman mitään ainetta. Tai siis sittenhän puheet muuttuivat että he eivät myykkään mitään
säilöntäainetta vaan se on vaan rehun
lisäaine Mutta kumma juttu kun nettisivuilla sitä kuitenkin mainostetaan nimenomaan säilöntäaineena. ***** mitä pelletouhua!
Mut siis rehuntekovaiheessa ihmetystä herätti puuttuva väriaine osasta annospussseja ja sitten talvella selvis et oli jotain muutakin häikkää kun samalla lohkolla aina kuin veitsellä leikaten, rehu muuttui hyvästä täysin paskaksi.
Selkis ainakin se että en osta enää siltä pikkufirmalta mitään vaikka onkin hyvin tunnettu mitään kun ei tunnu myöskään vastuuta olevan mistään. Ja sitten säilöntäaineetkin muuttuvat asiakkaalla vaan lisäaineeksi
En vissiin muista mainita aina asiasta
Mut siis lopputulema se että tuntuu aina vähän hömelöltä käyttää mitään aineita kun joskus tulee tehtyä ilmankin muutamia paaleja vertailun vuoksi ja yhtä hyvin tuntuu maistuvan ammuille, eikä analyyseissäkään kyllä juurikaan ole eroa