Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59 60

Viestit - PelleH

Ainakin HK:n olisi parempi keskittyä tohon perusliike toimintaan,miten helvetissä ne pystyy vuodesta toiseen tumpeloimaan tuloksen
nollaan tai vähän alle.Nyt laskee liikevaihtokin jo. Omistaja osuuskuntaa asia ei luonnollisesti kiinnosta,hallitus taitaa keskittyä
omien palkkioidensa nostoon. Tällä palstallako joku sanoi,että luoja varjele suomalaisia tuottajia,ettei ainakaan lisää osuuskuntia
tule? Mutta Itikalla menöö vahvasti,15 % osuuspääoman korkoa,sillä lailla.
Ei kai niitä jauhoja luomussakaan oljista ja lannasta tehdä? Eihän??? Voipa leipä maestua ouvolta!!
Mitäs kun tänään sonta siioni väitti,että suomalaisesta luomujauhosta oli löytynyt ccc-jäämiä? Miten helkkarissa se on mahdollista?
Niinkin valvottu tuote? Vai olisko ahneus saanut valtaa? Ei ymmärrä.
Vapaa sana / Vs: Uusi ministeri?
: 26.01.17 - klo:17:46
Kyllä siinä saadaan tieyksikkömaksut ihan uusiin sfääreihin,kun yrittäjä vetoiset tienhoitofirmat tulee rahastamaan maaseututeille. Vai huomasiko joku tienpidon
parantuneen kun kaikki Destiat,YIT ja muut virolaiset tienhoitajat tuli markkinoille? Tie isännöitsijät kuuluu olevan niitä suurimpia kuppaajia,mitä osakkaat riesaksensa
saa. Ja eipä nykyäänkään mikään estä ulkopuolisille tienkäyttömaksua määräämästä. Eikö tolle Bernerille tosiaan voisi jo antaa kenkää? Vai onko sillä ton Sipilän kanssa
jotain vispilänkauppaa,kun se sitä niin puolustaa ja pätevänä pitää?
Kikherne-seesami tahnaa ja vesipersettä,siitä ne kunnon koululaiset on tehty.Tai sitten ei.
Niinpä,hinnat näyttää olevan aika korkeat kilpailijoillakin.Taitaa Wakka olla vielä halvin.
Mutta turhan laajoiksi alkaa nuo versiot menemään,itselle riittäisi vähempikin. Lähinnä
menot/tulot saisi kirjattua. Tilitoimisto kuitenkin tekee lopulliset ilmoitukset(ensin maa ja
metsä),sitten keväällä lopullinen ,missä on nuita ulkopuolisia harrastuksia/liiketoimia.
Kun ei niitä kaikkia kuitteja tilitoimistoonkaan voi viedä,nauravat vielä. Ja eipä nuo
ohjelmat kaikkia vähennyksiä/huojennuksia/ennakkopäätöksiä taida tietää.Vai tietävätkö?
Aina sanotaan,että hyvä kirjanpitäjä on hintansa väärtti,niin kuin lakimieskin.
Noh,oli sentään Marttilaa informoitu Valion taholta kun saalistushinnoitteluun ruvettiin.(KHO:n Päätös),lupaa varmaan kyseltiin.Selkee pomomiäs.
Vieläkö Agroy:n can lantoja saa alle kahden sadan?
Sikatalous / Vs: Hemmilä kertoilee
: 24.01.16 - klo:21:30
Ei perskeles Hemmilää, Yaralla on tosiaan oppinut tuottajan kusettamisen. Kai tohon hommaan lihaketjusta joku löytyy, sisäsiittoista työtä se ennenkin on ollut. Seikku oli vaan sellainen markkinahäirikkö ;)
Sikatalous / Vs: Sikatilojen ahdinko
: 20.01.16 - klo:18:08
No nyt saa Snellukin sitä kalleinta lihaa sitten niitä isoilta. Suomen lihantuotannossa on ilmeisesti tuotantosuunnasta riippumatta sellainen tilanne ,että se kallein liha tulee niiltä isommilta (lue velkaisimmilta/lihafirman takaamilta) tiloilta. Varsinkin jos ison yksikön ylösveto ei ole mennyt niin kuin tuotantoneuvoja/konsultti on ajatellut, lisämaksu on melkein ikuinen. Toisaalta meille on kerrottu, että varsinkin pakkaslihan kuskaaminen ei maksa juuri mitään maailman ääristä, niin ei kai se tilalta linjaan vieminenkään ihan koko eläimen hintaa niele. Ja ajetaan sikojakin ilmeisen kannattavasti ristiin rastiin pitkin Suomea ;).
Osaksi totta joo, mutta kyllä tuo ketjuohjauksen peräänkuuluttaminen tulee pahasti myöhässä vrt. syksyn elävien sikojen Honkajoki-kohtalot. Olihan siihenkin ruuhkaan aikaa reagoida mutta syliin tuli. Enkä täysin ymmärrä Sokolowin myyntivoiton jakamista lisäosinkona, vedoten taseen parantamiseen, varsinkin kun Raumalle aletaan tehdä uutta kanateurastamoa, velaksi varmaan??
Forssan sikateurastamokin alkaa olla elinkaarensa päässä, sinnekin jotain pitää tehdä. Muutenkin kilpailijat ovat saaneet omat toimintansa pelaamaan paremmin kuin HK, kai siinä johdollakin on jotain sanottavaa?
No on sitä odotettukin, vielä kun em.herran "hovikin" irtisanottaisiin,niin voisi jotain uuttakin saada aikaan. :)
Ihme paikka se Forssa,aina noita laittomia lakkoja. Toisaalta jos neljä päivää istuvat niin eipä se juuri pääsiäisen pyhiä kummempi seisaus ole. Mutta jos teurastukset on jo muutenkin myöhässä pari viikkoa,niin alkaa tuntumaan. Hk:n sikateurastus on vissiin tainnut olla ruuhkalla jo pari vuotta niin että aika silmille tuo sitten on tullut. Teuraathan ilmoitetaan viikoittain ja jos jonnekin sikalaan on porsaat viety niin noin kolmessa kuukaudessa niitä alkaa sieltä linjaan putoilemaan, joten ei se nyt mikään suuri yllätys voi olla. Tainnut Kottosella ja muilla moniosaajilla olla ruskaretki aika päällä. Olisko jo aika laittaa miehiä vaihtoon,ei tosta mitään tule.
Vapaa sana / Vs: ay-politrukit
: 16.09.15 - klo:09:56
Mitähän tuo Lyly on mieltä tästä hänen "sopimusyhteiskunnan" autuaaksi tekemisestä,, kun esim. HkScanin Forssan teurastamo on jo muutaman päivän ollut laittomassa lakossa? Sopimukset ilmeisesti koskee vain toista osapuolta vai miten tää nyt menee. . .
Sampon kelakierrokset täytyy olla valmistajan ohjearvon yläpäässä ja mielummin hiukan ylikin.
2065 ei oikein säädettynä juuri nikottele.
Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59 60