Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 60

Viestit - PelleH

Vapaa sana / Vs: nuorehko nainen!!!!
: 22.01.19 - klo:13:34
Eipä ole Jutan unelmahöttö minnekään näemmä kadonnut. Kai me tienataan tällä?
Ääni viherpesu arvelulle
SLA on tehnyt etelä-Suomen maataloudelle enemmän vahinkoa kuin halla,hukkakaura ja Hankkija yhteensä.Korkeaojan kanssa. Ja Puran.
Ja kaikki B-alueelta.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 08.01.19 - klo:19:18
Niin,saa siellä kahvit ja ehkä pullankin. Halpa eines,alle 2 euroo. Yhdellä osakkeella jo pääsee. Muuta siellä ei sitten tarvi tehdäkään.
Valinnat on jo varmat, lso:n äänivalta puhuu.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 29.12.18 - klo:11:14
 Eipä tuo osuuskunnan jäsenyys mikään autuaaksitekevä ole,tuskimpa kovin moni ideologisista syistä osuuskuntiin liittyy. Lähinnä joko rahoituksellisista syistä(eläinluotto,investointi/takaus).
Perusjussille osuuskunnan jäsenyys toi mukavasti nettovarallisuutta männä vuosina,nyt taitaa olla jo osuuden arvo ainakin Hk:lla sulannut niin että ei paljoa tee.Oy tilat ovat saaneet
nettovarallisuudet muutenkin käyttöön. Osuuspääoman koron verotuskin on muuttunut epäedullisempaan suuntaan ja 5% korko ei ole esim. pörssisijoituksiin tai asuntosijoituksiin
nähden enää mikään lottovoitto ole. Se noissa pörssiyrityksissä ja osuuskuntien tilinpäätöksissä vaan on että pirukaan niiden arvotustasoista, millä omistukset,osuudet,aineettomat
kirjaukset ,kiinteistöt ym. , on saatu,ota selvää. Kirjanpito säädökset on ilmeisesti viime vuosina antaneet tilaa ns. luovalle linjalle.

Vapaa sana / Vs: tosi vanaha auto
: 28.12.18 - klo:20:15
Joku kehu että hänellä on Elviksen entinen Cadillac, johon manne sanoi et,hai,ei tuo mittään,mulla on Jeesuksen vanha Taunus.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 20.12.18 - klo:16:42
Niin ja sitten vielä ylimääräinen yhtiökokous missä 2/3 enemmistöllä  lso miehittää loputkin paikat sopivilla ehdokkailla. Toisaalta
normi pörssisijoittajan pitäisi tietää Raision,Atrian ja Hk:n betonoidut äänivallat ja huutolaispojan aseman ei pitäisi tulla yllätyksenä.
Nykyään vaan on monenlaista rahastoa ja eläkefirmaa sijoittajana,koska niiden säännöt pakottaa hajauttamaan sellaisiinkin yhtiöihin
mihin se hallintokulttuurin ja bisnesosaamisen perusteella ei ole kovin järkevää. Se voi olla firman kannalta ihan pelastavaakin.

Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 18.12.18 - klo:19:46
Vilja futuureja ei taida oikein kukaan välittää. Op lopetti heti alkuunsa ja Nordeakin pari vuotta sitten. En tiedä saako noiden nettivälittäjien kautta hommattua esim. Nordnet?
Voi olla vaikeaa kun pitää olla fyysinen vakuustili jos oikein muistan. Joku vuosi aikaa niitä kovin kaupattiin mutta ei tainnut saada suosiota.
Kasvintuotanto / Vs: 2019 luomutuet
: 16.12.18 - klo:18:27
326 miljoonaa euroa viisivuotis jaksolla käytetty,n.15 % peltoalasta ja 2% markkinaosuus. Ja taitaa tuohon 326 milj .euroon tulla vielä nämä
muut tuet päälle,mitä kaikille muille jusseille jaetaan. Onko noissa luvuissa jotain mikä ei sovi joukkoon? Mun mielestä tuo 2% on aivan
liian vähän. Mites muilla?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 12.12.18 - klo:09:55
Ihmetyttää kyllä,että eikö nyt mistään muualta saada ns. uutta verta remmeihin,samat naamat nyt ruorissa kuin silloin kun alamäki jo alkoi?
Palkkaavat varmaan Kottosenkin eläkkeeltä johonkin kivaan ja vähävastuiseen hommaan?
Syysrapsi olisi muuten ihan mukava viljeltävä,mutta harvoin on mitään ehditty puimaan kun jo pitäisi kylvää. Jos alkukesän kesannoi,niin sitten ei mitään.
Tulee vaan sadosta välivuosi. Toisaalta jos syysrapsista saa 4000 kg/ha ,haittaako tuo? Ei vaan aina tahdo tulla,kai?
Sikatalous / Vs: Scan
: 12.09.18 - klo:18:01
Eipä ne omistajat tähänkään saakka valtaa Scanissa ole pitäneet,eli mikään ei siltä osin muutu.
Nollakoron aikana tuo hybridilaina on melkoinen kaksiteräinen miekka.
Kasvintuotanto / Vs: Olki ja MCPA
: 28.08.18 - klo:17:44
Valistunut luomueläin ei tavanomaisesti tuotetuun kuivikkeeseen edes koske! Kuulemma ;D
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 60