Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 209

Viestit - klapikasa

Kuten vms1, kato että ne on suhteessa toisiinsa, ohjekirja kai kertoo. Pääsit halvalla jos on vain putkisokka poikki tai muu vastaava, pahoittelen jos hampaita poikki palkin sisällä. Mulla oli sama juttu viconissa, yks keskellä oli epäsuhteessa, kiven ajon seurauksena.
Samoiten ne vesiongelmat niin tuskin niistä kuluja syntyy mutta aika raju harmitus asiasta kyllä tulee.

Vähä syysateita verhoilun taakse niin pistelee aika kivasti nenässä ens keväänä kun ne on homeessa.
Noita saa poikki jos ne ovat liian kireitä tai savee on jäätynyt väliin. En usko että wilpo on nostanut ne liian kireenä.
Mä kattelin sillä silmällä seppo kuisman ruiskut mitä oli okrassa.
Lue wilpon kommentti alempana. Voiko oikeesti olla näin?
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2012
: 17.08.12 - klo:17:30
Kokeilin reettaa, ei ollut valmiina vielä. Pari tankillista kärryn  pohjalle. Ens viikolle.
Olen luenut että herne kasvaa pitkään syksyllä ja se muokaantuu helposti keväällä. Italian raiheinä mukaan ja kokeilemaan. Jäykkä savi se on.
Olisko ideaa kultivoida ja kylvää persian apilaa ja herne kerääjäkasviksi rukiin jälkeen. Ehkä jo tulevana vkl. Ehtiikö kasvaa? Vai onko se ihan poisheitetty idea? Se tulisi jäykään savi hiesu osaan joka aina tahtoo kuivua liikaa keväällä. Ensi vuonna kevätvehnää.
Nuo kasvit on typen tuottajia eikä niinkään kerääjäkasveja. Italian raiheinää minä laittaisin tai jotain muuta nopeasti kasvavaa heinäkasvia. Muitakin nopeasti kasvavia on varmasti olemassa (viljat ainakin kasvaa yleensä nopeasti) joista joku viisaampi vois osata kertoa. Mulla on tänä kesänä kokeilussa yhdellä pikku pellolla italianraiheinä 15kg/ha+ruisvirna 30 kg/ha mistä tulee massaa melko mukavasti lyhyessä ajassa. Vajaa pari kuukautta kylvöstä 0,6 ha lohkolta tuli 10 kpl märkiä paaleja ja kasvu lähti jälleen hurjana niiton jälkeen.
arzyboy on jäljillä: palkokasvit ovat huonoja maan liukoisen typen käyttäjiä, hyviä ja nopeita ovat mm. öljyretikka ja keltasinappi, kevätviljat ja riittävän itämiskosteuden oloissa myös raiheinät. Ja tässä vaiheessa kylvettynä noiden palkokasvien typensidontakaan ei ehdi oikein käynnistymään enää tälle syksylle. Vaikka palkokasvit ovat minulle jonkin sortin sydämenasia, niin en niitä enää itse kylväisi.

Petri


No onko se pahaksi jos kylvää typen tuottaja typen sitojan sijaan? Kevät vehnille ei kai olis pahiteeks? Va liukeneeko se hyöty talven aikana?
Olisko ideaa kultivoida ja kylvää persian apilaa ja herne kerääjäkasviksi rukiin jälkeen. Ehkä jo tulevana vkl. Ehtiikö kasvaa? Vai onko se ihan poisheitetty idea? Se tulisi jäykään savi hiesu osaan joka aina tahtoo kuivua liikaa keväällä. Ensi vuonna kevätvehnää.
Kasvintuotanto / Vs: Hukkakaura.
: 12.08.12 - klo:17:43
Mä ostin viime vuonna keskon välittämä rehuvirna. Kaadoin pari pussia kylvökoneeseen ja pinnassa oli monta kauran ja juolavehnän näköisiä siemeniä. Tarkemin tutkien ne oli hukkakauraa ja runsaasti. Soitto myyjälle, Joka teki reklamaation keskolle joka kävi seuraavana päivänä vaihtamassa siemenet naturkom siemeniin. Kiitti vielä että kesko ei ehtinyt myydä ja ehti vetää takasin myydyt pussit.

Tänä vuonna naapuri halus kokeilla virnaa ja osti keskolta virnaa jonka sisälsi runsaasti hukkakauraa. Tällä kertaa ne vaan haki pois ja ei kuulema ollut mitä antaa tilalle.

Kun sekä minä että naapuri on saanut tavaraa mitä sisältää hukkista herää kysymys, kuinka paljon kesko on myynyt ja kuinka paljon on kylvetty noista eristä?
Varmaan teistä on joku ollut krh:ssa?
 
http://www.city.fi/antitv/klippi/12558/

Oliko se väärinpäin viimeinen kranaatti
Toi krone on aika harppaus jos oikeesti toimii. Naapuri ursakoitsia sanoi et on nää vicon mchalet jotai ihan muuta ku yhdistelmä paalaimet 5v sitten.

Tää etupää; http://www.lisibach-mb.ch/index.en.php?s=sf Toi uus krone welgerin tilalle Sitten karhotin kylkeen; http://www.youtube.com/watch?v=pBVi4Ee7sgk&feature=related ja gepsi ohjaus, kuskille vois tulla tylsää?
Puuhastelua tuollaiset parin tonnin leikkurit. Tuollainen se pitää olla http://johndeeredistributor.fi/Ympaeristoekoneet-ammattikaeyttoeoen/Tuotteet/Ruohonleikkurit-ammattikaeyttoeoen/Vaakatasoleikkurit2/1600T  8)


Tehokas se on , ei tarvi hellittää vesisateen takia vaikka pitkää ruohoo. Kömpelö, piha pitää suunitella nurmikon silleen ett kaikki paikat on vähintään 3,5m leveitä. Mikään kesantomurska se ei kutenkaan se ole.
Kubota 3060 erittäin kestäviä. Töissä eniten ajettu on yli 4000h toinen leikuupöytä menossa.
Sivuja: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 209