Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 198

Viestit - klapikasa

Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Auroja
: 11.09.11 - klo:21:49
Ulkomailta tuot. Ja maalattu. Onko dvl?
No ei kannata ensimäisenä vuotena huippu laatu/määrää, vaan saada ne rikat pois?  Joku aikainen , anniina, quarna jolla ei ole laatu ongelmia?
Mä ostin pellon joka oli lhp enemän kuin 20v. Salaojat toimii ja niitetty joka vuosi. Osto oli viime keväänä ja hopi-hopi glyfoa ja suorakylvönä kauraa että saa tukien piiriin. Iti nätisti mutta kuivuus vei, savi maa, Ja juola rehotti. Glyfoa viime syksynä ja tänä keväänä. Suorakylönä ohraa tänä keväänä ja juolaa reipaasti. Ei ole oikeesti paljon mitään muita rikkoja kuin juolavehnä. Suorakylvöä sen takia kun ei pitäis olla kyntö anturaa kun pelto ei ole nähnyt auraa 20 vuoteen. Edelytykset suorakylvöön onnistumiseen on hyvä kun on n.3cm multaa saven päällä ja pelto on muuten tasainen. Ensi vuonna vehnää ja jotain valikoivaa juola aine, luulis et sais sen häviämään.

Toinen pelto joka oli 5v viherkesantona ja muta maa tapoin glyfolla keväällä ja suorakylvöna vehnää. Iti ja uusia juola versoja tuli. Brodway aine oli kuin monitor, ei tappanut joulaa, vaan hidsti kasvua. Perkkele mikä mönjä oli puitavaa mutta tuli yli 4t/ha. Mitä olisi tullu jos ei olisi ollu juolaa? Brodway mainoksessa sen pitäis tappaa kaikki paitsi vehnää.

Itse kysymykseen. Mun ehdotus, Kynnä ja kylvä vehnää ja ruiskuta ensin mcpa ne muut rikat ja juola vaikka attribut tai muu vastaava.
Ulkomaalaisilta myyjiltä olen kokeillut sähköpostilla mutta turhaan. Mutta jos soittaa ensin niin sen jälkeen on sähköposti liikenne toiminnnut. Kehnoo enklanti tai ruotsii mutta kauppoja on syntynyt. Kotimaisilla pelkästään puhelimitse tai paikan päältä
Kasvintuotanto / Vs: Syysrypsi kylvetty
: 05.09.11 - klo:11:23
Mulla on nätti kasvusto ja aika lailla rikkaruohoton. Posti toi kunnalta kirjeen ja kartan. Vesijohto on suuniteltu pellon halki ja viisi haaraa eri suuntaan. Pelto on 1ha. Ja ne aloitta lähi viikkoina. Eli se siitä kokeilusta.
Kasvintuotanto / Vs: mitähän kylväis
: 04.09.11 - klo:11:14
Tietenkin kylvät syysvehnää

Ei. Kylvin Elvi, satotavoite 7570kg/ha..........
Kasvintuotanto / Vs: mitähän kylväis
: 31.08.11 - klo:19:51
Kokeilu on nyt päättynyt. Juhanuksen jälkeen kävin niittämässä rikat nuriin ja sitten se lähti kasvamaan rajusti. Viikko sitten karjatilallinen kävi korjaamassa se pois ja paaleja tuli 11kpl/ha. Paalaja joku vicon yhdistelmäkone, kiinteekammio. Kyntö kävi helposti, oli mureaa. En tiedä oliko se kuivan kesän vai virnan ansio
Eikös noita on kongskilde kc? siiloja ollu vähän samantapaisia, paitsi et ei ollu kierrätystä ja puhallus tyhjennys. Niitä on myyty myös Suomeen. En löytänyt nyt netistä hyviä kuvia niistä. Puusta ulkopinta oli, reikälevy keskiputki ja ilmavirtaus vaakasuoraan ulos.
Hai-lax on tosi suosittu vienti auto, myös romuista maksetaan. Ota se jälleenmyynti arvo huomioon kun ostat. Ja uusia osia ovat halpoja, ajoin kolarin keväällä ja koko keula paskaks, puskuri moottoripelti lokasuojat ja valot ei maksanut montaa sataa egee.

Kato uutisia, millä autoilla ne roistot ajelee etelä amerikassa, afrikassa, arabianmaissa jne
me Suomalaiset maanviljeliät sopii hyvin joukkoon.
Ostin saksasta vicon. On pelittänyt hienosti. On runsaasti tarjolla ruotsi saksa ranska alankomaissa. Ja varmasti pidetty paremin ja halvempi kuin ne harvoin tarjolla ylihintaiset koneet mitkä tulee agrimarkettiin. Tuli pihaan alle puolet uuden vastaavanlaisen hinnalla.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2011
: 19.08.11 - klo:21:33
Vehnät kokeiltu. Anniina noin tonni enemän ku quarna, kuivaa se on. Kumpi jätän ensvuodeksi?
´Juttele urakoitsian kanssa, onko miten sinä voisit autaa? Karhoitaa? Mahdollisesti niittää ja karhoittaa, urakoitsialle jäis vain paalaus ja muovittelua?
Sivuja: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 198