Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 212

Viestit - klapikasa

Snickersin vaatteet on hyvin istuvia ja kestäviä.  http://www.snickersworkwear.com/fi/products/takit/takit/varoitusvaate-soft-shell-takki-luokka-3/ Toi takki on ollut miltei joka työpäivä 3v nyt. Snicersin housut parit kolme ostan kerralla eikä ole tarvetta joka vuosi siihen kauppaan.
On työkaverin keulassa snowekki u aura. Taittuvat siivet liian pitkät, lauikaisupaineet oudosti, kun vetää niiku takalana ne taittuu heti eteenpäin. Näytti olevan paralelli kellunta, se saattaa olla hyvä, en ole ite ajannut.
Takavuosina vedetiin 5150 perässä 4m super päpiti. Ladat maassa laatikot täynnä ei onnisunut. Hauska oli kun vääderin rapid esteessä oli 5150 3m edessä ja magnum 4m edessä.
Miten se nyt oli, Tavalinen reikäterä on 305, se puolitoista metrisen keskimäisen reiät sopii 200 jakoon, laitimaiset joutuu vähän avartaa ja tukeva rikka kannan alle. On niin monta talvee että en ole tarvinnut pulata noitten terien kanssa.
Ostaisin joko +20t pyöräkoneen, vanha, ei pillari eikä volvo, tai tiehöylän.
Kemiön saarella on yksi. Seisoo omakotitalon pihalla, näkyy taalintehtaantielle.
Olen kai tullut keskiikään kun on nää viimeiset vuodet tullut kolattu lumet tuvan ympärille.  Vaikutus en tiedä, jos on kylmää suntti enemään auki ja lisää puuta pesään? Sokkeli kosteus vauriota ei pelkoo, sora harjun rinteeseen rakennettu.
Emäntä halusi pienen auton, osti mazda kakkosen. Pienen tarpeseen ihan ok. Kävin sillä okrassa. Pääsin mä kotiinkin sillä.
Tutun ford 4830? agritekiltä kesti kuukausia saada hyd pumppu. Kyllä se on purkaamot ja harakiri osastot ulkomailla josta rupeaa olemaan ainoa paikka mistä saa osia.

Huskvarnan mäntä maksaa husky liikessä noin satanen, renkaineen, netistä tilattu 19€ plus posti.
200hv ja 12 m3 olis muka ketterämpi ku 3 akselinen kuorma auto? just joo. Et sä tarvi otta topline/fh kopillinen, matala päivä ohjaamo, pytty vaiholavalle. Ja kun opit ajamaan sillä kuorma autolla, ei tee mieli enää pomppia traktorin kopissa.
Noita sivukippi kärryjä on tarjolla runsaasti tanskassa. Mikäs siinä, ulkomailla on kuivempaa maissin korjuuta. 

Toinen vaihtoehto, http://www.youtube.com/watch?v=5-r8cvDjMbI
Väli lastaus http://www.youtube.com/watch?v=h6I29wYTX3Q
Joo, joitain vuosia sitten kun aurailin mulla oli kaksi traktoiria lähtövalmiina, toinen n.20v vanha, toinen 30v. Vanhempi ketjuilla, uudempi ilman. Otin jompi kumpi, kelien mukaan.  Jos jotan hajos, homma jatkui toisella. Yhteisarvo ehkä 25t€? levyineen. Mä halusin päästää noista hommista eroon, nostin hintoja. Hymyilin, kun kapungin taajama auraili iso uusi, varmaan yli 100t€, palkaa kuskeineen, Minä aurailin pihoja ihan varmasti tosi kovalla kateella talvi haalarit pällä kun on vähän vetoisa hytti. Kuntiin ja kapunkeihin ei pääse kalliilla hinnalla, kalliilla koneilla kyllä. Jätin omat talvi täpinöinit siihen, jatkoin sitten palkka kuskina, nykään olen vara kuskina, tuiskuja jos jaksais mennä huomen aamusella tarkistaa, yötaksalla.
Ikeasta kävin mittojen kans ja pinta oli emäntä jo valinut ennen sitä. Myyjää laski ja teki esityksen piirustusohjelmalla. hyvä tuli.
Sivuja: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 212