Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 1219 1220 [1221] 1222 1223 ... 1308

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: Sohvasota
: 08.03.10 - klo:09:51
Eihän se mitään "yrityksen palkkakuluja" ole, tuet on samat vaikka tila ei maksaisi palkkaa penniäkään, ei tukia makseta palkkojen perusteella, pikkasen teillä on unohtunut semmonen asia kuin totuus ...
Kannattaisi perehtyä siihenkin vähän.
tarkoitus pyhittää keinot tässä ikuisessa kateuskierteessä ;D ;D ;D ;D
Olikos vanhan ja tän uuden laturin siivapyörissä paljon kokoeroa?
865:een valteemiin joskus sovittelin tarvikelaturia, niin jouduin vanhasta laturista siivapyörän siirtään uuteen ennenkuin rupes kunnolla pelittään. Koolla on väliä.
uuden laturin kun asentaa niin kannattaa laittaa uus akkukin jos ei oo ihan justiinsa vaihtanu. polttaa laturin lyhyessä ajassa huono akku
Niin vanhat ennen commonrail tekniikkaa oli hyviä lähteen käyntiin, mutta kyllä sen myyntivaltin voi nyt unohtaa. Tai jos lähtee käyntiin niin heti paukahtaa vikasietotilaan kun ei "jäykällä" talvi löpöllä jaksa nostaa ruiskutus paineita. Ainakin täällä meilläpäin -30 asteessa alkoi valtra miesten ongelmat.

Onhan se nyt tiedossa ollut yleisesti koko cr-koneiden olemassaolon ajan, että ovat tarkkoja polttoaineesta ja suodatinten kunnosta - ei niihin pidä paskasista säiliöistä tankata.

Kun nuo asiat on kunnossa niin ei mitään ongelmaa. Itse jouduin juuri käynnistämään -24 asteesta kylmiltään rekan vetoavuksi valtran, eikä minkäänlaista ongelmaa. Normaalisti toki lohkolämmittimessä, ja lämmitettynä ajeltu yli 30 asteen pakkasissa ilman ongelmia.

"Kyllähän se tämä talvi on koetellu. Onneksi näitä ei ole kuin kerran 30 vuodessa". Todettiin mulle jo kolmannella suodatin haku reissulla valtran pisteessä. No suotimet loppu kun muutkin isännät paini saman ongelman kanssa. Tämä talvi on osottanut sen että ei valtteria voi myydä enää ainoa talvikoneena. Minulla itellä alko nuitten cr koneiden kanssa ongelmat välittömästi ku elohopea laski -24. No lainattiin naapurista casea ja jd:tä että saatiin apetta tehtyä ja vielä samasta tankista aineet. Jos joku kehuu vielä mulle linnavuoren koneitten talvi varmuutta niin selekään tulee. Saatiin kyllä casesta öljyt pihalle -36 kelillä ku huohotin jääty, mutta se kävi kuitenkin:) Weijo se on ihan turha syytellä ainetta ja paskasia säiliöitä kun kone ei pakkasta enää kestä.
sehän on selvä että mitä korkeammaks nousee ruiskutuspaineet, sitä pienemmäksi muuttuu "välykset" ruiskutuslaitteissa ja sitä tiheämpiä pitää olla suodattimien joten polttoaineen laatu ja oikea säilytys korostuu. naapurin kahteen kuorma-autoon oli tankattu saman yhtiön talvilaatua mutta eripaikasta, ja viikonlopun jälkeen toinen lähti käyntiin kuin ei mitään, toinen taas ryki vikatilassa siihen asti kunnes kosaanilla olivat saaneet tankin lämpimäks. autot vielä samanlaisia, vajaa vuosi ikäeroa.
Vapaa sana / Vs: Kantelut...
: 07.03.10 - klo:22:49
"Kantelen" aina kun syytä on.

Enpä ole koskaan kannellut, enkä aio kannella vastaisuudessakaan.
Jos tänne palstalle tulet tavallasi  epäasiallisuuksia suoltamaan, niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.
Joten vain tosi lapsellinen tyyppi rupee valittelemaan ylläpidolle.
On minullekin muutama huomautus tullut ja mielestäni hyvin kevein perustein.
Tekisi mieleni sanoa, että ylläpito on perseestä, mutta olkoon tällä kertaa. ;)
kerro jo nuo traktorit >:( >:( >:( >:(
Sitting Bull
Tulokas

Viestejä: 10


    Vs: Imperiumin vastaisku S-ryhmälle !
« Vastaus #9 : tänään kello 21:40 » Lainaus 

--------------------------------------------------------------------------------
Kyllä ainakin minun kaksikymmentä tonnia lannoitetta laskutetaan muualta.
Ajattelin nostaa vajaat kolmetuhatta euroa s-tililtä pois, sekä leikata kortin kahtia ja lähettää heille.
Periaatteena että kun he eivät halua yhteistyötä minun kanssa (ostaa maitoani), niin en minäkään tee yhteistyätä heidän kanssaan. Jos tähän porukalla reagoidaan, niin sillä on vaikutusta. Tätä ei pidä unohtaa heti seuraavana maanantaina. Torjutaan Arlan hinnanalennus yritys.   ;D ;D ;D ;D                                                                                                                 
Vapaa sana / Vs: Vasikoijat
: 07.03.10 - klo:21:35
Neito-osastoa ei ole mutta on neitimäisiä kirjoittelijoita jotka ruikuttavat jos sattuu varpaille.
eikös veeti oo saanu ihan kangasta uutta leninkiä varten agron pohjoisemmalta käyttäjäkunnalta ;D ;D ;D ;D
Vapaa sana / Vs: Just joo !!!!
: 07.03.10 - klo:21:30
Oikeus: Viinaa saa myydä netissä


Helsingin käräjäoikeus on hylännyt kaikki syytteet Viinikauppa.com-yrityksen vastuuhenkilöitä vastaan ns. nettiviinajutussa. Kahta yhtiön taustalla olevaa syytettiin laittomasta internetin kautta tapahtuneesta ammattimaisesta alkoholin välittämisestä. Oikeus totesi, ettei ole näyttöä yrityksen syyllistymisestä alkoholin kaukomyyntiin.

Syytteessä olivat Viinikauppa.com-yrityksen kaksi vastuuhenkilöä, jotka olivat tuoneet Suomeen satoja tuhansia litroja alkoholia vuosina 2007 ja 2008. Syytettynä oli myös kuljetusyrityksen vastuuhenkilö, joka oli toimittanut internetin välityksellä tilattuja juomia ostajille Suomeen.

Helsingin käräjäoikeus katsoi, ettei asiassa ollut esitetty näyttöä siitä, että internetsivustoa ylläpitäneet vastaajat olisivat syytteessä mainittuna aikana järjestäneet alkoholijuomien maahantuonnin ja kuljetuksen Saksasta Suomeen ja edelleen ostajille. Siten näyttöä juomia kuljettaneen kuljetusyhtiön omistajankaan alkoholilain vastaisesta toiminnasta ei ollut esitetty.

Valtionsyyttäjä vaati syytetyille ehdollista vankeutta ja yli puolen miljoonan euron korvauksia valtiolle. Hänen mukaansa Viinikauppa.comin kautta alkoholia Suomeen maahantuoneet ovat syyllistyneet meillä alkoholilain mukaan kiellettyyn kaukomyyntiin.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan Viinikauppa.com-yrityksen toiminta ei ole kaukomyyntiä.

Lain mukaan myynti Suomeen tuotavaksi on sallittua, jos tilaaja järjestää itse juomiensa kuljetuksen Suomeen. Syyttäjän mukaan Viinikauppa.com oli tehnyt yhteistyötä mainostamansa kuljetusyrityksen kanssa, jonka asiakkaat olivat pääsääntöisesti valinneet juomiensa toimittajaksi.
Ei vaikuta Alkon vähittäismonopoliin

- Tällä ei sinänsä ole minkäänlaista merkitystä Alkon toimintaan. Etäostaminen on ollut mahdollista suomalaisille jo vuodesta 1995 lähtien, jolloin lainsäädäntöä muutettiin, kertoo Alkon toimitusjohtaja Jaakko Uotila.

Uotilan mukaan päätöksellä ei ole mitään vaikutusta myöskään Alkon vähittäismyynnin monopoliin. Myös sosiaali- ja terveysministeriön arvion mukaan päätöksellä ei ole vaikusta vähittäiskaupan monopoliin.

- Ei tämä yksittäinen toimi vaikuta. Etäostamista on ollut jo 15 vuotta ja sen merkitys kokonaisuudessa on niin vähäistä, toimitusjohtaja Jaakko Uotila kertoo.

Uotilan mukaan oleellista tässä koko toiminnassa on se, että alkoholiverot maksetaan Suomeen.

- Lähtökohtana on hyväksytyssä nettikaupassa, että ostajan pitää pitää huoli siitä, että alkoholiverot pitää maksaa Suomeen, Jaakko Uotila kertoo.

Viinikauppa.comilla on Suomessa noin 13 500 asiakasta.

YLE Uutiset

******

Viinaa, viinaa, viinaa ... sitä pitää saada joka tuutista, pian myös maitokaupoistakin.   >:( >:( >:( >:(

Just sulla on tuo alkoholiongelma melko paha.....tai antaa olla,hällä väliä miten on.
Varmaan sullakin olis helpompaa kun saisit ne alkon tuotteet siitä lähikaupasta.eitarvitsisi niin paljon kerralla ostaa ja olis pienessä pohnässä jatkuvasti kun kävelymatkan päästä voisit ostaa sen jokpäiväisen punkkupullosi tai sitten Valdemarisi. ;D
miksei minä voi ostaa ruokaa käydessäni päivittäistavarakaupassani alkossa, ei ois niin väliä onko maito valiota tai jotain muuta, pääasia että 100% kotimaista
Onkohan tuo laitonta? Ei juurikaan myynnissä näe. Onko jolain kyseistä aparaattia käytössä? Tai muuta kokemusta...
ainakin ennen oli kaikenlainen nostelu kk:lla kielletty
Halveksun jokaista lakkoilijaa syvästi.

Sijoittaja sijoittaa yritykseen esim. 50000. Työntekijä sijoittaa samaan yritykseen työpanoksensa.

Työntekijä istahtaa vuosittain lakkoon laillisen lakko-oikeutensa turvin ja vaatii lisää liksaa. Jos lakko ei auta niin tovereita muilta aloilta istahtaa tukilakkoon. Toverit pitävät yllä lain suojaamaa kartellia työn tarjoamiselle.

Sijoittaja joutuu monesti toteamaan kuinka sijoitettu pääoma hupenee maailman kallieman työvoiman aiheuttamaan kannattamattomuuteen. Silloin sijoitajan ainoa etenemisreitti on yrittää myydä osuutensa vahinkojen minimoimiseksi ja etsiä tuottavampia kohteita.

Työnantajien ja työntekijöiden väliset sopimukset pitäisi vapauttaa kaikista rajoitteista ja kartelleista ja saadan enemmän suoriteperusteiseksi. Jos tarjottu tuotto työlle tai pääomalle ei miellytä, niin silloin voi hakea omalle panokselleen parempaa tuottoa toisaalta.

Työkartellin päättyminen varmasti heikentäisi ylihintaisia palkkoja, mutta monessa tapauksessa alalle hyvin soveltuva työntekijä voisi ansaita enemmänkin kuin pääluottamusmiehen valvovan silmän alla.
sepustustasi voi myös nämä etelän viljamiehet pohtia kadehtiessaan pohjosempia maidontuottajia
ki

 moka ja  "Forssan kaksi nähtävyyttä" asettuivat mediassa jyrkän selvästi puolustamaan Valiota yhden maituvaliokunnan pystyttämässä maitusodassa.

"Sodassa" kyse on siitä, saako kauppa (mm. HOK-Elanto) myydä  yhden firman Hämeenlinnassa pakkaamaa kotimaista maitoa vai täytyykö vähintäinkin rinnalla olla  toisen firman Seinäjoella pakkaamaa kotimaista maitua.

moka ja "Forssan.."  asettuivat julkisesti propagandoimaan seinäjokelaisen puolesta. Kysymys kuuluukin, käyttivätkö nämä ministerit väärin asemaansa tehdessään julkista propagandaa toisen firman hyväksi. Aika käsittämätöntä ja harkitsematonta toimintaa ministereiltä.

Lieventävänä asianhaarana voidaan pitää sitä, että taisi yksi valiokunta pikkuisen kusettaa...


kuka pakkaa seinäjoella maitoa :o :o :o :o ??? ??? ??? ???
veeti syyttää kepulaisia takinkäännöstä joka asiassa...

Siinä se on oikeessa.

ite ollu aina sitä mieltä että duunarit on laiskoja vetelyksia helpossa työssä

Siinä sä oot väärässä.
pistäs oikeen linkki missä veeti ylistää tavallista työntekijää ??? ??? ??? ???
Vapaa sana / Vs: Tilastot
: 07.03.10 - klo:14:50
Kertoisitko saman Suomeksi . On Eteläntilojen kannattavuuksissa suuria eroja .

Tuohan oli selvää suomea. Tietysti jos tilastotieteen opinnoissa on pieniä puutteita niin saattoihan se yhtä hyvin näyttää serpokroatialta... Ja tuo oli vielä perusjuttua. Itse asiassa jos tuosta ihan oikeaa tilastoa haluaisi tehdä niin siinä pitäisi asettaa hypoteesi esimerkiksi että "a,b,c ja c2 -alueiden konekustannuksissa on merkitsevä ero" ja sen jälkeen päättää merkitsevyystaso p että onko se <0.001, <0.01 ja <0.05 ja sen jälkeen esimerkiksi SASsin prog GLM eli GeneralLinearModel kyllä selviää vinostakin aineistosta ja sillä voisi ajaa vertailun noilla merkitsevyystasoilla. Ainakin kaikki tuota MTTnkin käytössä olevaa SAS-ohjelmistoa ihan tutkimukseen käyttäneet tietävät varmasti mitä tarkoitan. Onhan siinä sitten muitakin vaihtoehtoja. Mutta pelkkä keskiarvo niin sanoisin että eipä ole suurtakaan arvoa, pitäisi ajaa ihan tilastollista analyysia suoraan aineistosta ja tarkistaa merkitsevyydet.

voi weijo, tuuleen huutelet. veetieemelit ei suostu näkemään rikkaa omassa silmässään, kaikki, ihan kaikki on vain ja ainoastaan kepun, MTK:n ja c-alueen maidontuottajien syytä. vaikka niinistö ja katainen yhessä laatis tuon taulukun, ei se kelpais

Oletko icefarmer mitä mieltä että jos merkitsevyystaso p <0,05 niin voitaisiin jo tehdä johtopäätöksiä vai pitäisikö lähteä siitä että merkitsevyystason olisi oltava p <0.01?

jos kysyt juristilta paljonko on 1+2 niin se vastaa että se voidaan sopia 1,5;teen. jos kysyt tuota diplomi-insinööriltä niin se vastaa että tuohon on mahdoton antaa tarkkaa vastausta. jos tuon saman kysymyksen esittää kokoneelle kaikenoppineelle talouspuolen kirjanpitäjälle se kysyy ihan luonnostaan että kuinkas paljon haluat sen olevan ;D ;D ;D ;D
oisko siinä mahdollisesti ollut myö muut syyt lopetta maidontuotanto ?  eikö helpompi raha etelässä kiinnosta enemmän kuin joku aikainen aamunousu ja sitovuus?  

Etelässä on ollut innokkaita karjamiehiä, valitettavasti MTK/kepulainen tukipolitiikka on pakottanut heidät etsimään muita ratkaisuja. Ei se tehtaan kolmivuorotyökään kovin hääppöistä ole.

  pohjoisemmassa on himppa vaikeampaa tarjota esim. palvelua urpanisoituneelle hesalaiselle kun ei se jaksa ajaa 400 kilsaa jonkin palvelun luo!       oisko näissä joku tasaava seikka joka ei mene jakeluun?   ja mihin ne miinankin lehmät joutuu?     eivätkö voi olla siellä missä olivat?    miksi pois? olikos tilalle muuta käyttöä? mitä?
veeti syyttää kepulaisia takinkäännöstä joka asiassa... ite ollu aina sitä mieltä että duunarit on laiskoja vetelyksia helpossa työssä .. mutta nyt onkin kolmivuorotyö rankkaa. opettelis ite tekemään ees yhdessä vuorossa töitä läpi vuoden
Vapaa sana / Vs: Tilastot
: 07.03.10 - klo:14:14
Kertoisitko saman Suomeksi . On Eteläntilojen kannattavuuksissa suuria eroja .

Tuohan oli selvää suomea. Tietysti jos tilastotieteen opinnoissa on pieniä puutteita niin saattoihan se yhtä hyvin näyttää serpokroatialta... Ja tuo oli vielä perusjuttua. Itse asiassa jos tuosta ihan oikeaa tilastoa haluaisi tehdä niin siinä pitäisi asettaa hypoteesi esimerkiksi että "a,b,c ja c2 -alueiden konekustannuksissa on merkitsevä ero" ja sen jälkeen päättää merkitsevyystaso p että onko se <0.001, <0.01 ja <0.05 ja sen jälkeen esimerkiksi SASsin prog GLM eli GeneralLinearModel kyllä selviää vinostakin aineistosta ja sillä voisi ajaa vertailun noilla merkitsevyystasoilla. Ainakin kaikki tuota MTTnkin käytössä olevaa SAS-ohjelmistoa ihan tutkimukseen käyttäneet tietävät varmasti mitä tarkoitan. Onhan siinä sitten muitakin vaihtoehtoja. Mutta pelkkä keskiarvo niin sanoisin että eipä ole suurtakaan arvoa, pitäisi ajaa ihan tilastollista analyysia suoraan aineistosta ja tarkistaa merkitsevyydet.

voi weijo, tuuleen huutelet. veetieemelit ei suostu näkemään rikkaa omassa silmässään, kaikki, ihan kaikki on vain ja ainoastaan kepun, MTK:n ja c-alueen maidontuottajien syytä. vaikka niinistö ja katainen yhessä laatis tuon taulukun, ei se kelpais
Vapaa sana / Vs: Tukiaiseen täytettä !
: 06.03.10 - klo:23:09
http://www.youtube.com/watch?v=rhh60DoIZUY Onko johanna niitä kansallisia tukiaisia? Valio muuten sponssas olumppialalaisissa (vaikia ol kirjottaa, näyttää että siin lukee pissa ja pimppi, en oo varma?) urheilijoita juur siks että jäävät hännille, on näet kansakunnailla muuta hävettävää hetken aikaa kuin nautahektori, joka teki enkelin eteiseen. Nyt saa tissimiehet hetken huilata. Syökää lapset olymppiäjyystöä.

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a108458/nain+tehtiin+johanna+tukiaisen+jattihuulet/
mavin sivuilta ei löyty ilkka kanervaa ??? ??? ??? ???

mikä jätti osa sille on tehty ??? ::)
eikös sieltä pitäis löytyä kaikki tukiaisia nauttivat/ nauttineet??? ??? ??? ???
Sivuja: 1 ... 1219 1220 [1221] 1222 1223 ... 1308