Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27

Viestit - GTS

Näkyivät Ismellä löytäneen mallistoon uuden värisävyn kun oli Claassikin saanut Ismensä.  :) Aiva hienon värinen olikin vaikka vähän näytti lannoittamattomalta heinältä.
Toimiiko kestokuivikepohjaisen umpikarsinat ummessaolevilla lehmillä miten hyvin? Ja miten usein/harvoin ne kannattaa tyhjätä? Onko pohjan suhteen mitään sen kummempia huomioon otettavia seikkoja?

Vanhemmat rakennukset sinänsä varmaan toimisi hommalle ihan hyvin kun valaistusta saisi sopivammaksi ummessaolokaudella ja olisi tavallaan vähän eristettyinä.
Tänä vuonna sateet ovat olleet aika koettelevia varsinkin hernekasvustoille..

Florida kumoutui jo paljon aikaisemmin kuin Astronaute. Joitakin lajikkeita vielä näkyy olevan pystyssä ja korkeinakin kasvustoina. Miten paljon kylvötiheys vaikuttaa kasvuston muodostumiseen oikiasti?
Olisiko syy niin ilmeinen, että merkkiä ei ole vielä haettu. Sehän maksaa kai aika paljon. Firmakin on pieni ja markkinointi alussa. Reseptikään ei taida olla vielä "lukittu", joten ehkä sekin vaikuttaa.

Koko joutsenlippu on byrokraattista shittiä

Tuotetaanko me kotimaista ruokaa sitten ihan turhaan?

Lidl markkinoi suomenlipulla karitsapaloja joiden liha on Uudesta-Seelannista. Sekö on reilua suomalaisille viljelijöille? Joutsenlippu ei ole ollenkaan turha keksintö.

Ei uusin moottoriteknologia toimi millään viinimarjamehuilla, jos siis noin ilkeesti noita biopolttoainelitkuja haluaa nimitellä.
Nimenomaan se uusin teknologia toimii näillä vaihtelevilla liemillä, kun moottori osaa palamistahtumasta haistella missä mennään.


Ja se aika vain on edessä, siitä ei mihinkään pääse. Ilmaston kannalta vain on todella huono asia että öljy on pörssin perusta. Nyt esimerkiksi hinta on niin alhaalla että kenenkään ei kannata miettiä pätkääkään lämpeneekö ilmasto öljyn polton takia vai ei. Mikään ei kannusta säästämään. Varmaan jos tynnyrin hinta olisi reilusti parinsadan päälle, saattaisi biokaasu ja vety saada suosiota nopeasti. Tai sitten vasta öljyn kulutus vain hidastuisi.
Utin ja Kaipiaisten ohi ajelee kolmen firman maitoautoja. Valion täysperä Lappeenrannan alueelta Riihimäkeen. Arlan myöskin täysperä Kiteen seudulta Sipooseen ja Kaslinkin nuppi muutamista Luumäen taloista Korialle.


Arlan maitoautolla ainakin tuntuu olevan joka toinen päivä helkutinmoinen kiirus.  :o Kantatie nelinelosta ajelee kaikki kuudenkympin alueet roimalla ylinopeudella. Tuossa on tullut huomattua että satasen alueella kun ohittaa niin sitten kuudenkympin alueella hetken päästä näkyy jo Volvon logo peräpuskurissa kiinni.  >:(
Mahtaako Suomessa olla kiinteän massan mädätysbiokaasulaitoksia toiminnassa vielä ollenkaan? Että kaasutetaanko niissä nurmiheinää miten paljon? Saksas ainakin on laitettu vanhoja apesekoittimia ruuvaamaan kiinteän aineksen lietteen sekaan kaasutettavaksi.

Tuli vain mieleen jotta siinä saattaa tulevaisuudessa olla monelle urakoitsijalle leivänmuruiksi jos kaikki peltojen pyörtänöt kerättäisiin biokaasutettaviksi. Saattaisi ojatkin pysyä paremmin auki kun niihin ei kertyisi vanhaa moskaa pohjalle, noi nykyiset piennarmurskaimet kun ei heitä mihinkään suuntaan. On toki muutama kiinteäksi tehty kelasilppuri nähty toiminnassa että se viskaa edes poispäin ojasta massan.

Olisi ihan kätevä ominaisuus piuhat hallin runkoon ja oikealla hetkellä virrat päälle.  ;D
Mitäs se auttais? Istuuhan ne sähkölinjoillakin...


Ei varikset ainakaan ole selvinneet siitä että kahteen lankaan koskevat yhtä aikaa. Tuskin naakkakaan sähköä kestävä lintu on.  :)
Onko joku nähnyt vielä nyhtökaurapakettia jossa olisi joutsenlippu? Minä en. En ole toki maistanut enkä noin aggressiivisesti veganismilla mainostettavaa tuotetta tulekaan maistamaan.

Olen vain katsonut paketteja kun mainostetaan että kotimainen tuote, vissiin vain idean verran? Raaka-aine saa olla mitä sattuu ulkomailta, varmaan jopa glyfosaattikäsiteltyäkin sekaan mahtuu?
Taitaisi useammalta naiselta halut hyytyä hetkeksi jos dildosta kaivautuu joku aasianrunkojäärä esiin kesken leikin. Siitä voisi useampi eteläsuomalainen metsänomistajakin kettuuntua, tosin ihan muista syistä.  :D
Naakalle tarttis saada exodus, ittelläkin tuo korkea eläinhalli ja sen kattorakenteet on noin 1000 naakan parven yönviettopaikkana ja joka paikka ihan paskassa  >:(


Olisi ihan kätevä ominaisuus piuhat hallin runkoon ja oikealla hetkellä virrat päälle.  ;D
Sain tänään kyseisiä lintuja ja niiden käytöstä tutkineilta tahoilta varmistuksen että naakat tosiaan sekasyöjinä syövät sekä peltolintujen poikasia että munat pesistä.

Joitakin lintuharrastajia ilmeisesti jopa kiinnostaisi puuttua naakkojen määriin juuri sen takia että niiden valtaisat määrät ovat alkaneet vaikuttaa jo pikkulintujenkin kantoihin.

Täällä vanhan Vaasan läänin alueella ainakin naakkoja liikkuu useiden satojen lintujen parvissa, aiheuttaen tuhoa niin kotieläintuotannolle kuin näköjään peltolinnuillekin.

Mistä löytyisi kuitenkin ne tahot joita kiinnostaisi ajaa lainsäädäntöön jotain järkeä naakan suojelun vähentämiseksi??
Mahtaako näiltä naakkatutkijoilta ja naakkoja ihailevilta ihmisiltä jäänyt huomaamatta että naakat tuhoavat peltolintujen pesät keväisin?

Nyt oli jo toinen vuosi peräkkäin kun lähes samoilta lohkoilta katosi pesistä munat lähes seuraavana päivänä kun olin ne löytänyt. Tänä vuonna pesiä ei tosin löytynyt yhtä paljoa kuin viime vuonna. Penikoita ei kyseisillä lohkoilla vielä ole näkynyt.

En ole päässyt perehtymään laitteistopuutteiden takia että ovatko naakat todella syyllisiä vaiko onko olemassa alueilla kuitenkin kettuja yms. Naakkojen mahdollisuuteen heräsin vasta vähän aikaa sitten kun kuulin muualtakin päin että olisi havaittu naakkoja pesimäalueella pyörimässä.

Täytyisi vielä kysäistä eri tahoilta kumpi on arvokkaampaa, että naakkojen populaatio säilyy järjettömän ylisuurena vai että meillä olisi tulevaisuudessaki kuoveja ja töyhtöhyyppiä.
Ei kellään sattuisi olemaan tarpeettomina ja edullisesti Junkkari 90:n sellaisia pieniä korokelaitoja?

Mihin muuten mahtaa perustua vanhojen käytettyjen peräkärryjen hinnat?  ;D Aivan käsittämättömiä hintoja pyydetään.
Animalialla ei ole varaa rahoittaa kuin vanhat Saksan armeijan takit jäsenillen.


Käsittääkseni Animalialla on taustajoukoissa hyvinkin isoja rahahanoja. Aukovat niitä vain sen verran kuin tarvitsee ja oikeisiin kohteisiin.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27