Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3638 3639 [3640] 3641 3642 ... 3658

Viestit - Oksa

Ja jos yhtenkään keksiivät niin jo kaksi toista hyvin tuottavaa myyvät ulkomaisille olikarkeille!  kun kerran virossakin niin tekevät.....  on kyllä että näin pieneen kansaan ei mahdu kuin yksi juttu kerrallaan ja vanhukset saa kuihtua kotonaan nälkään, -lapset möi rappuset!     pitäisköhän muuttaa norjaan kun siellä on edes markkinatalous voimissaan ja rahalla on vastinetta!
Tuo olisi kyllä tosiaan oikein hyvä tehdäkkin koska en ole ihan varma mitä kepu on saanut todella menemään riihikuivaa mutta tiedän mitä HarriHalkesin johdosta iippo joutui mättämään rahaa kaivoon ja mitä kansalle opheinostyttö sai maksatukseen ja mitä paljon on sasin "kilpailutukset" maksanut ja ken olikaan sosialisoimassa maaomaisuutta käytön ulkopuolelle laittomilla kirjauksilla paperihin jne..... mikähän olis noin markoissa jo saldo?  tämä hallitus ei devalvoi ja syökää silakkaa tuottaa jo aika paljon rahnaa kasaan!
Vapaa sana / Vs: Suomalainen päättäjä
: 07.10.09 - klo:20:49
niin montako niitä rauhan turvaajia onkaan ollu soumesta ulkona tappelemassa?
Vapaa sana / Vs: Sepa maksu
: 07.10.09 - klo:20:47
eikös se mäne huonosti sillonkii ku saa valmisteveroa takasi!   jotain on tullu taas tuhlattua valmistamatta!
Oisko tuo kesanto TODELLA ratkaisu ylituotantoon ja hinnanalennukseen?   joskus katellu noita etelän peltoja että aika kesannolla moni näyttää olevan vaikka epäilen onko virallisesti....taas päästään pienen kansan pieniin ongelmiin ja kaupan kilpailumahtiin!      En todella kurmuuttaisi puimurilla metriäkään jos saisin viljaa jostain suoraan varastoon laatuna ja takuulla silloin kun so***** sopuhintaan!   tähän päivään ei tota ole tapahtunnu kun jo kuljetus maksaa maltaita vaikka olisi paluukuormasta kyse, mutta kaupan kannattaa kuskata tavaraa eestaas, en jummarra!
Vapaa sana / Vs: Peltipoliisi
: 07.10.09 - klo:20:36
niin mutta kun poliisin aika mänöö etelän juippien rötöksiä selvittäessä , tossa huusissa luin että hesan nurkilla tehlään yli 70% pelkästään koko suomen talousrikoksista ja niinpä nekin jepet mitä täällä oli on siirretty etelään pamppuineen kaikenmaaliman kusipäitä jahtoomaan.        ja eihän täällä rintamailla enää kohta tee palokuntakaa kotikäyntejä kun joku etelänherra keksi että mänöö päivärahat jos palokeikalla kuleksii "työajalla"  eli hyyyvvviiin järkevää!      Nooo, onneks täällä on vielä voimassa "hiljainen kuittaus" jola saataan rötöstelijät herran nuhteeseen ja arvauskeskuksiin joutuisaan..... ;D
Vapaa sana / Vs: Sehän toimi!
: 07.10.09 - klo:20:30
ja vielä nazipuljussa hinnat monessa tavarassa noussu juuri sopivasti alennuksen jälkeen!    heh, kilipailu on soomesa mahlotonta niin kauan kun täälllä on näin vähän populaa ja siihen täytyy tyytyä!  Ei kaupat liikaa pyydä vain omansa pois!     Eikös jo silloin kun kuoppasvat uutta suomea lehtenä ollu tarroja joissa oli että: " Voitto ei ole kirosana, ilman sitä loppuisi työt, Perkele!"   ja se oli ihan oikein sanottu!    nykymänöllä meiltä vain myydään kaikki osaset ulkomaanpelleille jotka osaavat sitten "kilpailla" kuten esim. yara, autonkatsastuspisnes jne.....   iahn kiva kun ne yritykset on ensin laitettu kuntoon meidän rahoilla ja kerman kuorii joku toinen, -saa nyt nählä onko tulevaisuudessa kehä3:lla liikennemerkki lapiot ristissä ja kilpi; "tee ite ties" ?
Wau! tämähän on kuin hanlettia kattois aarinkorillit nenällä!   taputaputapu! enkkoreee! ;D
siinä taas nählää että koko maahan on vaikea saada tasaista  menoa kun etelässä taitaa joku vielä puida kun on hyvä kuiva ilma....... tuuleee!
niin, eikös ne ranskalaisetki saanu jtain myrkyskelyoireita kun  söivät pahanmakuista lämminsavusiikaa vakuumipakkauksesta kahden viikon jälkeen kun suomesta lähti?   eikös nuo meijerin neuvolatkin sano aina että homeisia rehuja EI SAA syöttää elukoille myrkkyjen takia?    et huomannu aiemmin haju tai värivaihtelua rehuissa?  itellä aikoinaan säkkirehut vähän homeessa kun oli lastattu märille lavoille mutta virma korvas uusilla silloin, entäs nyt? miten näytöt?      eikös home olekin joku antrosyyttine tai joku myrkky?
eikä saisi rahoija takasin vaan uuten tapin perhiisiin!    Karhuthan käy sitten oikkein ekolokisesti kun pihkatappi perässä! ;D
Vapaa sana / Vs: Maidon tuotantotuki
: 06.10.09 - klo:20:29
mutta minkäs teet, elämä ei ole reilu!  ja sillä on tultava toimeen.    eihän pohjoisessakaan ole kaikkea mitä etelässä on,  tasa-arvoa ei suomessa olekaan !
Vapaa sana / Vs: Ihmemaassa
: 06.10.09 - klo:20:26
Oho, onks toi runoutta?   luulin ajatuskatkoiseksi tekstiksi!  sori!
Vapaa sana / Vs: Uupumus
: 06.10.09 - klo:20:24
Tuntuu jotenkin pahalta kun ihmiseltä loppuu terve järki ja harkinta.  on käsittämätöntä mihin toinen voi toisen ajaa ja siitä vielä kaiketi nauttinu.    oliskohan naapuritkaan voinu huomata mitään jo aiemmin ja nyt tuli mieleen että onko tollaseen pihattotyyppiseen mitään näkömahkua ulkopuolisilla?   naapuriapu olisi kai aika hyvää olla myös siellä etelässä.
ja eikös ne vastaanottojuhlatkin maksanu melkoisesti kun ulkoministeriö joutui vähän toppuuttelemaan kun oli vain lähettiläs eikä valtiomiäs.    kui paljo se olikaa.....?     mutta mitäs männeistä, rahaahan se vain oli, kuten aulikki sanoi noista toisista...... ;D
Sivuja: 1 ... 3638 3639 [3640] 3641 3642 ... 3658