Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3626 3627 [3628] 3629 3630 ... 3640

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: Olipa synkkä viikonloppu!
: 14.09.09 - klo:20:07
mutta minusta on aika kornia että autokoulussa kortti ajetaan tämänvuoden huippumallilla jossa kaikki herkut ja sitten kun kortti taskussa ostetaan se 400 euron nissan jossa ainoa tekninen huipputuote on rullavyö ja siihen laitetaan tonnin stereot ja sit paanalle ilman luistonrajoittimia ja kaarreohjausta ja vähän kun joukkoon lisätään rähinäjuomaa niin heti alkaa veri lentää!
Vapaa sana / Vs: Utrion "unipillerit"
: 14.09.09 - klo:20:03
ja löytyisi vielä eräitä puolueita joille tuon pillerin voisi syöttää kaikille ja koko suomi pelstuisi eikä rahaa tarvitsisi keksiä uudelleen!        aika raju provo kuitenkin kaarilta mutta vain siten saadaan keskustelua!
Tuo on taas niiiiin syvältä!    mitä helvettiä se rekkakuski on kakoille tehny että pitää vielä viattomia viedä mukanaan?   eiköhän niitä kallioleikkauksiakin riitä jos siltä tuntuu ?   meielestäni on todella raukkamaista teloa sivullisia kun  ittellä alkaa pannu keittään, kyllä sitä keinoja löytyy jos vain on munaa tehdä päätös!      tuntematon sivullinen ei voi käsittää miksi hänet pitää uhrata!
Vapaa sana / Vs: Bemarilla petäjään
: 14.09.09 - klo:19:56
tajuaako kukaan tuon hummerin kirjoitusta?   en ymmärrä mitä tuolla tarkoitetaan!  jos teet väärin, vaikka kännissä tai typeryyttäsi niin, sinun kuuluu vastata teoista kuin laillinen henkilö ja siinä ei paljon auta itkee että en tienny!   aika ala-arvoista vaikka kuin vituttaisi että kaverit kuoli ja kuski "elää" !    lait on tehty myös alaikäisiä avuttomia koskemaan siinä kuin aikuisia!
Vapaa sana / Vs: Jos olisin diktaattori...
: 13.09.09 - klo:10:41
eikös uudessa seelannissa poistettu kaikki yhteiskunnan tuet kerralla kaikilta ?   mitenkähän siellä nyt klopaalissa maailmassa mänee?  miksi siitä ei ole juttuja kuulunut piiiitkiiin aikoihin?  edes kokkareilta!
Vapaa sana / Vs: Sössö kääri hihat...
: 13.09.09 - klo:10:37
mutta eikös tuossa pari päivää sitten muistaaksien enpusken jorinoissa puhuttu juuri niiden asioiden olevan faktaa nykytutkimuksen mukaan ja toisaalta; mitä se meinaa ettei olekaan saanut aikaan koko määrää mutta kuinka paljon kokoomus on vienyt kansan tuloista tuhkana tuuleen ja jättänyt työttömät ja vähäosaiset tuuliajoille?    ( 16000 yrittäjää ei voi olla väärässä )
henkistä laatua!   perustettava tukiryhmä kiireesti!
Eilispäivänä kuulin radiosta että jossain suomen kunnassa oli thty päätös että kaikki mahdollinen hankitaan paikallisesti!   mitenkähän pitkää onnistuu ennenkuin joku kateellinen tekee valituksen taas johonkin ja viranomaiset kieltää moisen!   Onhan paljon mukavempaa että esim. isolle keittiölle tulee kiinankaalit tukun kautta kun ne on lähteneet etelän tukkuun kilometrin päästä käyttöpaikkaa!  tulee jotenkin mieleen hölmölä!    mutta kun laki määrää ja asetukset kanss!
Vapaa sana / jälleen tapaus!
: 13.09.09 - klo:10:25
Vanhukset ovat alkaneet poistaa ongelmia vanhustenhuollosta oikein todella. Mikkelissä on helpotettu mahdollista laitospaikkaa jonottavia,   mies ampui vaimonsa ja itsensä että ei tarviste olla huonolla hoidolla sitten kun kunto pettää itsellä.    Kuinkahan monta tälläistä tarvitaan että alkaa jotain muutosta saapua yhteiskunnan puolelta?     Kun katselen oman isäni mieltä ja olemista omassa huushollissani niin, olen huomannut että hän alkaa todella pelätä tulevaa,  85 mittarissa ja kunto rapistuu, vielä pärjää kotona mutta.....  Yhä enemmän alkaa sekaavuus lyödä läpi, ja mikä ihme se on kun katsoo mitä uutisia lehdet työntää jatkuvasti.       Ei paljon itselläkään olo olisi paras mahdollinen jos tuollainen tulevaisuus olisi jo niin lähellä!         Viranomaiset piiloutuvat jonkin pykälän taakse ettei tarvitse aiheutta maksuja yhteiskunnalle ongelmista ja kansa kärsii!                   Pikkupiru mielessäni kysyi että mitähän kokoomus on nyt tehnyt asian hyväksi ja kuinka se näkyy/tuntuu?   ( kun kepu ei tietysti ole tehnyt mitään hyvää) :-\
Vapaa sana / Vs: Elokuva. Alaston satama
: 12.09.09 - klo:20:38
jo vain!  ja monettakohan kertaa tolkuttoman mullikan firma tuonkin näyttää?
sithän se on kuin kapilatistin ohjekirja just sanoo!   meillä pitäis olla ihmisiä päättäjinä eikä tollasia räkättäviä pellei joilla vaipat haisoo!    kuhan kasataan lisää vaatimuksia virkamiesten mieliksi kaupankin niskaan, muualla kauppias on vain yrittäjä ja sitä kannustetaan jopa pikkupuotiloissa......
Vapaa sana / Vs: Muistakaa tulevana talvena
: 12.09.09 - klo:20:32
eikö tuo lie sama ....hmmm, henkilö?
ja joka välineessä pitää vielä mainostaa että nyt leipä maksaa 8,5 / kilo!   ja saman se on maksanu jo helvetin kuus viikkoo!   se siinä hintaa nostaa!  eräs tuttu ulkomailta suomesa käydessä nauro että onpa pöljää touhua kun pitää paskapaperiakin mainostaa töllössä!  ja artisti maksaa!  kyllöis kirveelle töitä!   kerran eräälle kaupustelijalle sanoin että jätä mainokset pois ja laske hintaa vastaavasti, täällähän myö joudutaan käymään kaikesta huolimatta kun ainoa puoti kylälä!    ja nyt iskee mammuttimarkinat!   just joo, antilan hintaan kuten marokossa!
Vapaa sana / Vs: Kiina jyllää
: 12.09.09 - klo:20:22
toi auliksen kielenkäyttö jaksaa vain ihmotuttaa;  kolme kaveria ; -meidän, -kunnon ja viimosena -veronmaksajien.   ketähän hän oikein tarkoittaaakaaan?   kokoomukselaisesta ei saa kunnon veronmaksajaa ja kaiketi tuo meidän on samaa sarjaa kuin jorina; -isä meidän....
Vapaa sana / Vs: Valehteluako????
: 10.09.09 - klo:21:38
ja kansalla mäni paremmin,  oli etes omaisuus omassa hallinnassa ja riidat pankkien kanssa helppoja mutta toista oli äsken!   kaikk män ja lissää tarvittiin ja kun ei saatu nii vietiin maitten käyttöoikeus ja kulut jäi käteen!  ihan kiva kapitalismi!  ja eihän mitään tarvinna jättee kansalle, kylvettiin mualimalle!   ja mitäs ny jouhikatainen halluis tehä soumesta uuten panklatesin että tuotettais toisile halpoo sähköä!  ytinvoimala, ja saatais taas kilpailua jotta kulut kasvais: vertaa katastus sähkönhinta pankkituki puhelinmokat jne.jne.jne.....
Sivuja: 1 ... 3626 3627 [3628] 3629 3630 ... 3640