Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3540 3541 [3542] 3543 3544 ... 3556

Viestit - Oksa

ja kun aseet kieltää niin ottaapi käteen polttopullon !   tai ajeleepi natsikaaralla puita ja kallioita takaa!
Vapaa sana / Vs: Ja ei kun kiihtyy vaan
: 20.09.09 - klo:10:40
ja eikös täällä oleki liki maaliman kallein ruoka!?  ohan se ihmo jollei tänne kaikki lakupetterit yrittäis tunkee halpatuotteitaan kun kate jää kaikesta rahtistakin huolimatta vain 85% !   sehän on sitä vapaata kilpailua, vai?
Vapaa sana / Vs: Yle teema ja maissi trusti
: 20.09.09 - klo:10:37
hauska maa tuo obamalandia!   hyö ei näköjään tartte mitää terroristeja kun omat saapi kansan polvilleen pikkujekuilla, ja mani tooks!  jotenki tuntuu että on ihan hyvä kun nuo ovatten nuin kaakana eikä kaikkee tartte ottaa mallina USA!   vaikka aaT ja v:t ja E:t kuin esittää malliks!
Vapaa sana / Vs: LAIVAREISU
: 20.09.09 - klo:10:33
pitäähän sen verta olla kiinnostuna koneista että käy kattelemassa miten tääkin purkki oikei toimii ja mitäs jättivät jakareita lojumaan koneen viereen!
Vapaa sana / Vs: Demarien vuoro....
: 20.09.09 - klo:10:31
joskus alkaa tuntua tosiaan että jopa tuo vasurien uusi pomo alkaa olla järkevimmästä päästä tuolla!   löylyn lyömiä koko kassillinen!   kuten jo ukki aikoinaan sanoi ; Et voi uskoa miten vähällä järjellä tätä maata johdetaan!    ja se on tosi!
ja eikös tuo että on tuomittu ole osoitus siitä että oikeusjärjestelmä toimii mutta missäs viipyy nuo maanulosmittaustoimien laittomuuksien tuomiot?   ihan mukavaa korjata asiakirjoja oman mielen mukaan sitä mukaa kun löytyy moitten sijaa, eri asia onko laillista!
Kuunnelkaas oikein "omien rahojen ammattilaisen" ohjeita!     minkäs puolueen ministerit onkaan siirtäneet kansan veromarkat/eurot tuottamaan ulkomaisille foorumeille,  -vahinko vaan kun tuototkin jääneet ulos!   mukavia katella nuo omistuksessa olevat, käyttökiellossa olevat alueet tuossa ikkunana alla!   kiiitos kokooomusministerit!
Vapaa sana / Vs: Paavo ei petä !
: 20.09.09 - klo:10:19
mistä kakolainen muka maksaa veroja?    eikös tuo sauli-tätikin ihmotellu sitä paperilla tehtyä tulonsiirtoa jossain välissä?    taitaa olla jutun aiheet vähissä.
Vapaa sana / Vs: Muistakaapa syksymmällä
: 20.09.09 - klo:10:11
ja salopertti joku kanisteri kun sai sak:n mukaan eurostoliittoon, jotki punajäsenet ollu oikein "tyytyväisiä" pertin agitoinnin tuloksiin kun ei ihan loppuun kertonu "etuja"  eli musta kylki kummallakin!   ja eikös enemistön asioiden ajo olekin tärkein eikä pienen marginaaliporukan?   vai pitäiskö värivammaisillekin antaa kaikki tuet ilman vastinetta?
Hei pakkanen,  tuolla on perunamaa, pane varsia vaan kun mukulaa et saa, niistä me keitämme pontikkaaa, kyllä maalla on mukavaa!      niinpä, täällä länsisiperiassa on satana (kaatana) muutamia hyviä kuuroja ( ei kuulevia) muutaman päivän välein ja nyt on kaivon kannen naulaus tullu taas mieleen kuten viime kesänä!      joissain paikoin vettä ihan mukavasti mutta eikös se saimen ole vähän alaspäin mänössä kun raja vuotaa!?
Vapaa sana / Vs: epäselvää...?
: 17.09.09 - klo:20:30
main kott, himlerr!  ei tollasia ollu ennen kun luin niitä korkkareita!
Vapaa sana / Vs: Jos...
: 17.09.09 - klo:20:29
mikäs se saikaan maiton maistumaan ja jonkin muovin ruostumaan ?
mites olis tuo trampoliini tuon mualimanpöyrän sijaan ja kun vielä laittais oikke pohoojalaiset jouset nii sais äpylit kerralla raitista ilmoo!  entinen umts!
miten niin huumorintajuusia!   Ei näitä hommia voi eikä saakkaan iskee lekkeriin!  kyllä tarkkana pitää olla että ei kaikki oravaa pienemät livaha tankkiiin.    ite en ole ottanu enää vuosiin alkosuihkeita, kun mänöö niiin palju maitoa hukkaa, eiks se oo pula?    solut oon piikannu jo vuosia tonne reippaasti alle 100000 ja siinä meinoon pittää.   saabi nähä kuin onnaa, ne kokkareet taitaa olla sitä maiton kaseiinia tahi jotaim muuta rasvan esiastetta, ei tapa, kittuuttaa hiven!   siivilä korjoo suurimmat poikkeen ja hylkyyn mänöö vain rieput!   ja tuo pyyyhkimine on sit se toinen asja!   kuumoo ja hellästi!  kuin serpien kylässä! ;D
Vapaa sana / Vs: Pakko lukea !
: 17.09.09 - klo:19:47
Voe mahoton mite oli jännä juttu ja kirjuutettu ihan kokonaan käsin!   
Sivuja: 1 ... 3540 3541 [3542] 3543 3544 ... 3556