Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 660

Viestit - Hervast

"Te maalaatte pirun seinälle, ja joudutte sen sieltä itse pyyhkimään"  ;D
Vapaa sana / Vs: sorkkislandiassa tapahtuu
: 09.05.21 - klo:22:46
Ompa kiittämätön elukka kun ei ole tajunnut miten tärkeää ja pyyteetöntä luonnonsuojelutyötä pääkaupunkimme luonnonsuojelijat tekevät "hänenkin" hyvinvointinsa eteen  :o

Sietäs laittaa sorkkaa toisen eteen ja ottaa suunnaksi Koski TL
Vapaa sana / Vs: Konehankinnat.
: 09.05.21 - klo:19:43
Ostin 80-luvulla kummipojan osakesalkkuun pesämunaksi 3000 markalla Manconin osakkeita. Ei mennyt kauaa, kun salkkuun tuli 3000:n edestä tyhjää tilaa uusia sijoitushelmiä varten.

Conman ?  ::) ;D
Vapaa sana / Vs: Kokoomus petti jääpään
: 06.05.21 - klo:19:52
Rääpinyt pitkin viikkoa karkuruutta, mutta mitä tekeekään Kokoomus, jokainen saa ajatella omilla aivoillaan
ja omantunnon mukaan, no ne ovatkin keskustalaisille kaksi ihan vierasta sanaa.

Heikko Orpo taipui tuohon ratkaisuun hätäkokouksen jälkeen ja painostuksen seurauksena  ;D
Vapaa sana / Vs: orpo tutkii vaihdekeppiä
: 06.05.21 - klo:19:51
Lepomäki seuraava kokoomuksen puheenjohtaja..??

Lepomäki olis kai jo ollut kotvan aikaa sitten puheenjohtaja, mutta herrakerho halusi jatkaa Orpon kanssa luojaties minkä takia  ::)
Vapaa sana / Vs: orpo tutkii vaihdekeppiä
: 06.05.21 - klo:08:47
Nyt on priimaa lopputulosta luvassa kun jo hätäkokoustetaan 😁

Kyllä pitää olla kokkareilla paha pula pätevistä puheenjohtajista, kun tuommoista töppelöä kuin Orpo pitävät johtopallilla.
Vapaa sana / Omat koirat purevat
: 06.05.21 - klo:08:38
Viheriöitä hesalaisia.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007960779.html

Kommenteista löytyy totuuden sanoja: 
Lainaus
On vakavasti syytä harkita kannattako jäädä Helsinkiin, vai jättää se heille, joiden ei itse tarvitse omalla palkallaan maksaa elinkustannuksiaan. Niin öykkärimäiseltä kaupunkilaista kohtaan tuntuu 25%:n korotukset. Vain ilmoitusluontoinen asia. Kiitos Helsinki
Vapaa sana / Vs: Sixten Korkman.
: 02.05.21 - klo:16:45
Jos velkaa, jota ei tarvitse maksaa takaisin, saa loputtomiin, tarkoittaisi se rahan ilmaista jakelua. Jos ja kun jo tälläkin hetkellä raha jakautuu ihmisten kesken niin, että rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, 4 miljoonaa euroa maksava ohrakilo alkaa harmittamaan sitä pubin kanta-asiakasta. Paitsi jos takuu toimeentulotuki on se muutama miljardi kuussa.

Onhan tämä jo nähty. Tekniikan muka oletettu kehittyminen on alentanut melkein kaikkien mahdollisten kuluttajatuotteiden laatua jo samalle tasolle, kuin aikoinaan perus neuvostoromu oli. Tuotteen kestävyydellä ei ole merkitystä, kunhan vain niitä saadaan kaupaksi vain yhä enemmän. Tuotteiden hinnat sen sijaan ovat pysyneet laadun laskusta riippumatta samana tai jopa kallistuneet. Tämä ei tule koskaan päättymään hyvin.

Tuosta tuli mieleeni eräs video, jonka joskus katsoin. Siinä esiteltiin amerikassa kasatun, muistaakseni matkailuvaunun, akselistoja. Voi jesuhinen millainen kötöstys se oli, mutta kun halvalla pitää tehdä.

Se voi olla joku noista merkeistä, olikohan Indianassa kasattu ?https://camperadvise.com/worst-travel-trailer-brands-to-avoid/

Proudly made in u.s of America, ja samaan suuntaan ollaan menossa jokapuolella.
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:11:21
Pankit elävät rahan lainaamisesta perimillään koroilla. Tämä on asian ydin yksinkertaistettuna.

Nyt kun rahamarkkinat on ajettu umpikujaan ja pankit eivät enää pysyisi pystyssä, kun eivät saa kulujaan katettua rahanlainauksella, antaa ekp niille luottoa. Seuraava askel pois reaalitaloudesta on rahoittaa ekp.n toimintaa EU veroilla, jotka kannetaan jäsenmailta.

Eli silloin kun pankit elivät pelkällä koronkiskonnalla, oli kuvio selkeämmin hahmotettava ja riskit pienempiä ja helpommin hallittavia. Toki oli talouskasvukin pienempää, mutta se ei perustunutkaan mihinkään unelmahöttöön.
Vapaa sana / Vs: Pitää muistuttaa
: 01.05.21 - klo:11:06
Tässä kasvukauden kynnyksellä ja vappu-taudin vaivatessa voisi kysäistä, että saako siellä pohjois-pohjanmaan turvepellolla tuotettua sapuskaa rahdata helshinkiin sekä että onko se ituhipsterin arvolle sopivaa einettä jos muuta ei ole tarjolla?

Mielestäni olisi erittäinkin sopivaa kasvattaa kehä3 sisälle menevät kasvikset jätevedenpuhdistamojen ravinnelietteessä 😄
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:11:03
No tuota, miltäs se noin niinku näyttää velkaantumisen suhteen ?

Nythän pitäisi olla velkamäärä minimissä kun korot on olleet niin suotuisat ja talous hyvässä kunnossa tulevaa nousukautta ja sen investointeja ajatellen ?
Vapaa sana / Vs: SOTE ja työttömät
: 01.05.21 - klo:10:51
Idässähän tätä sotehommaa jo onkin mallailtu jokunen vuosi, ja tältä se käytännössä näyttää. Kiireesti vaan soteuudistus maaliin, niin saadaan näin hyvin toimiva malli muuallekin.

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/terveyskeskuslaakarit-vahissa-siun-sotessa/

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/274798

Lainaus
Ei auta suurempi palkka, eivät uudet koulutuspaikatkaan – mikä tepsisi lääkäripulaan, joka vaivaa terveyskeskusten lisäksi sairaaloita?
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/243178

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007841303.html

Lainaus
Siun sotea uhkaa syksyllä jopa 50 lääkärin vaje. Lääkäriliitto ja Itä-Suomen aluehallintovirasto ovat puuttuneet Pohjois-Karjalan terveyden- ja sairaanhoidon kuntayhtymän toimintaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11905987


PS. Tää on Sorkkis just sinua varten lainattu:

Lainaus
Lääkäripula vaivaa osaa terveyskeskuksista ja sairaaloista niin pahasti, että esimerkiksi Helsingin Laakson sairaalan lääkärit ovat huolissaan potilasturvallisuudesta, STT kertoi perjantaina. Ongelma ei siis rajoitu syrjäseutuihin, vaan on sairaala- ja terveyskeskuskohtaista: jonnekin ei millään saada rekrytoitua tarpeeksi lääkäreitä. Terveyskeskusten lääkärivaje on kasvanut viime vuosina.


Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:10:20
Alhainen korkotaso toimii hetkellisesti taloutta piristävästi, mutta tilanteen pitkittyessä se tuhoaa taloutta sisältäpäin. "Kalliin" rahan käyttöä myös harkitaan huolellisemmin.
Holtittomuus rahapolitiikassa on aiheuttanut kuplatalouden, jonka riskien konkretisoituessa hyökyaalto vie mukanaan myös talouden terveet osat.

Jaaha , vai niin . Olikos nousukausi silloin kun vahvallamarkalla ja korkeillakoroilla aiheutettiin ennätyslama ?

Silloin tehtiin tahtoen tai tahtomattaan joukko huonoja päätöksiä,joiden seurausta oli 90 luvun lama. Toki oli myös meistä riippumattomia tapahtumia, kuten mm. Neuvostoliiton hajoaminen, asioihin vaikuttamassa.

Mutta siitä ei ole kahta sanaa, etteikö meidän demaripressa olisi voinut hoitaa muutamaa juttua kansalaisille suotuisammin. Moni asia olisi voitu hoitaa fiksummin ja paljolta turhalta kärsimykseltä olisi vältytty.
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:09:17
Alhainen korkotaso toimii hetkellisesti taloutta piristävästi, mutta tilanteen pitkittyessä se tuhoaa taloutta sisältäpäin. "Kalliin" rahan käyttöä myös harkitaan huolellisemmin.
Holtittomuus rahapolitiikassa on aiheuttanut kuplatalouden, jonka riskien konkretisoituessa hyökyaalto vie mukanaan myös talouden terveet osat.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 660