Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 659

Viestit - Hervast

Vapaa sana / Vs: Pitää muistuttaa
: 01.05.21 - klo:11:06
Tässä kasvukauden kynnyksellä ja vappu-taudin vaivatessa voisi kysäistä, että saako siellä pohjois-pohjanmaan turvepellolla tuotettua sapuskaa rahdata helshinkiin sekä että onko se ituhipsterin arvolle sopivaa einettä jos muuta ei ole tarjolla?

Mielestäni olisi erittäinkin sopivaa kasvattaa kehä3 sisälle menevät kasvikset jätevedenpuhdistamojen ravinnelietteessä 😄
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:11:03
No tuota, miltäs se noin niinku näyttää velkaantumisen suhteen ?

Nythän pitäisi olla velkamäärä minimissä kun korot on olleet niin suotuisat ja talous hyvässä kunnossa tulevaa nousukautta ja sen investointeja ajatellen ?
Vapaa sana / Vs: SOTE ja työttömät
: 01.05.21 - klo:10:51
Idässähän tätä sotehommaa jo onkin mallailtu jokunen vuosi, ja tältä se käytännössä näyttää. Kiireesti vaan soteuudistus maaliin, niin saadaan näin hyvin toimiva malli muuallekin.

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/terveyskeskuslaakarit-vahissa-siun-sotessa/

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/274798

Lainaus
Ei auta suurempi palkka, eivät uudet koulutuspaikatkaan – mikä tepsisi lääkäripulaan, joka vaivaa terveyskeskusten lisäksi sairaaloita?
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/243178

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007841303.html

Lainaus
Siun sotea uhkaa syksyllä jopa 50 lääkärin vaje. Lääkäriliitto ja Itä-Suomen aluehallintovirasto ovat puuttuneet Pohjois-Karjalan terveyden- ja sairaanhoidon kuntayhtymän toimintaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11905987


PS. Tää on Sorkkis just sinua varten lainattu:

Lainaus
Lääkäripula vaivaa osaa terveyskeskuksista ja sairaaloista niin pahasti, että esimerkiksi Helsingin Laakson sairaalan lääkärit ovat huolissaan potilasturvallisuudesta, STT kertoi perjantaina. Ongelma ei siis rajoitu syrjäseutuihin, vaan on sairaala- ja terveyskeskuskohtaista: jonnekin ei millään saada rekrytoitua tarpeeksi lääkäreitä. Terveyskeskusten lääkärivaje on kasvanut viime vuosina.


Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:10:20
Alhainen korkotaso toimii hetkellisesti taloutta piristävästi, mutta tilanteen pitkittyessä se tuhoaa taloutta sisältäpäin. "Kalliin" rahan käyttöä myös harkitaan huolellisemmin.
Holtittomuus rahapolitiikassa on aiheuttanut kuplatalouden, jonka riskien konkretisoituessa hyökyaalto vie mukanaan myös talouden terveet osat.

Jaaha , vai niin . Olikos nousukausi silloin kun vahvallamarkalla ja korkeillakoroilla aiheutettiin ennätyslama ?

Silloin tehtiin tahtoen tai tahtomattaan joukko huonoja päätöksiä,joiden seurausta oli 90 luvun lama. Toki oli myös meistä riippumattomia tapahtumia, kuten mm. Neuvostoliiton hajoaminen, asioihin vaikuttamassa.

Mutta siitä ei ole kahta sanaa, etteikö meidän demaripressa olisi voinut hoitaa muutamaa juttua kansalaisille suotuisammin. Moni asia olisi voitu hoitaa fiksummin ja paljolta turhalta kärsimykseltä olisi vältytty.
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:09:17
Alhainen korkotaso toimii hetkellisesti taloutta piristävästi, mutta tilanteen pitkittyessä se tuhoaa taloutta sisältäpäin. "Kalliin" rahan käyttöä myös harkitaan huolellisemmin.
Holtittomuus rahapolitiikassa on aiheuttanut kuplatalouden, jonka riskien konkretisoituessa hyökyaalto vie mukanaan myös talouden terveet osat.
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:08:35
Koko juutalaiseen ponzihuijaukseen perustuva systeemi on paska. Se pitäisi laittaa turkinhihaan ja nussia uudestaan.
Siinä pähkinänkuoressa rahajärjestelmämme ongelma  ;D
Viimeiset 25 vuotta on erittäin huolestuneena seurattu, että kenenkähän etuja Kokoomuksen johtajat tässä maassa ajavat ?

Vapaa sana / Vs: matemaattinen pulma
: 01.05.21 - klo:07:56
Lasten, humalaisten ja Mauri Peltokankaan suusta sen totuuden kuulee  8)
Kilpailu härskimmästä toiminnasta on näinä päivinä kovaa, mutta kyllä Kokoomus on tälläviikolla selkeä ykkönen, vaikkakin syöttilään kesäteatteriesitys veti vertoja jopa sipin  esityksille.
Vapaa sana / Vs: matemaattinen pulma
: 01.05.21 - klo:07:42
Eli mennään kaksilla rattailla ja hallituksen kolmantena pyöränä, vaikka virallisesti ollaan oppositiossa  :o
Tytöt on tyttöjä, mut Orpokin on jo niin pitkään ollut mukana politiikassa, että luulisi kykyjä olevan parempaankin. Nyt vain väistellään ongelmia, eikä oteta askeltakaan niiden ratkaisemiseksi.

Housuunlaskija meni piiloon nuorten naisten selän taakse. Kyllä nyt hävettäisi olla Kokoomuksen jäsen.
Vapaa sana / Vs: IKILIIKKUJA.
: 01.05.21 - klo:07:36
Kunhan Olli Rehnistä tulee Suomen seuraava presidentti, niin hän selittää miksi ylivelkaantuminen ei ole valtion kannalta huono asia.
Kansalaisten velkaantuminen onkin sitten eri asia, ei pitäs ylivelkaantua, soo soo. Tämmöistä viestiähän meille tarjoillaan.
Tämähän on kuin toisinto Kelmi-Kataisen toimista Suomen politiikassa. Kun olisi ollut aika ottaa vastuuta lupauksistaan, niin sim sala bim, urkenikin ura EU komissaarina.

Minkähänlainen palkka housuunlaskijalle on varattu tästä "miehen työstä" ?
Vapaa sana / Vs: Sim sala pim
: 01.05.21 - klo:07:18
 Hallitus on perinyt työllisyyden hoitoon edellisten hallitusten jäljiltä jääneen, kuluneen ja paskoja työkaluja täynnä olevan työkalupakin.

Poliitikkojemme kokemattomuus näkyy siinä, että voidaan kirkkain silmin väittää, että vihreä siirtymä ja greentech työllistävät tulevaisuudessa. Tuo on täyttä paskapuhetta ja jokainen kuplan ulkopuolella ymmärtää sen.
Se on varma jotta rivi kepulaisia edustajia ja joku kepulainen ministerikin syyttelemässä muita.
naurua naurua

"Mitämitä, saako täällä kuvansa lehteen ?"


Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 659