Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]

Aiheet - Hervast

Ei senpuoleen että sitä vaaraa kyl olisikaan, mut Joensuun viherkommarit osoittivat taas millä tasolla heidän ajatusmailmansa liikkuu

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/63446-vihreat-vaatii-ei-rahaa-varkaudentien-parantamiseen

Lainaus
Vihreät vastustaa hallituspuolueiden sopimaa seitsemän miljoonan euron rahoitusta valtatie 23:n perusparannuksen jatkamista ensi vuonna.
Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan mietintöön jättämässään vastalauseessa vihreät perustelee esitystään sillä, perusväylänpidon määrärahojen oikeanlainen priorisointi on erityisen tärkeätä.
Vastalauseessa valtatie 23:n liikennemäärää kuvataan verrattain pieneksi, joten seitsemän miljoonan euron osoittamiselle Viinijärvi-Varkaus osuuden perusparantamiseen ei ole riittäviä perusteluja.
Vihreät esittää vastalauseessaan myös kotimaan lentoliikenteen ostomäärärahojen leikkaamista 700 000 eurolla hallituksen esittämästä.

Kuka tuotakin pätkää on ajanut talvikelissä, ei varmaankaan panis pahakseen pientä perusparannusta.
Ensin silmäilin huvikseni päällipuolin noita ilmoituksia, mut sitten tietty kaava alkoi toistua. Kohta jo kysyin mielessäni että mitä V#ttua...  :o


Lainaus
Etsin Liperi-Rääkkylä varakasta maanviljelijää, joka auttais mua tekemään lapsilleni joulun. Olet vapaa poikamies saat musta hyvän ystävän, vast puh numeron kera.

Lainaus
Olen 57v yh äiti. löytyiskö jotain varakasta maanviljelijää joka auttaisi samaan joulun lapselleni. Laita puh. numerosi mukaan.

Lainaus
Etsin varakasta maanviljelijää, romanttista kenen kanssa voin jutella kaikesta. Olen yksinäinen ja pystysit autt. rahallisesti mutta ei sänkypuuhia vastaan. Laita puh. numerosi.
Tuli nimittäin postissa kutsu kertausharjoituksiin  ;D

Ja minähän toki menen, ihan virkistäviä sessioita ovat yleensä olleet. Huhtikuun lopulla on jo yleensä suht lämmintäkin.
Vapaa sana / Hyi häpeä Sepe !
: 10.10.14 - klo:18:55
Etkai ole mennyt Valiota mollaamaan boonuskaupan kilpailussa ?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101018734316_uu.shtml

Lainaus
Sivulla kommentoidaan muun muassa: "Maito on vasikoiden ruokaa, kohta heistäkin jo veri vuotaa", "Valion pomot kättä paiskaa, kun tuottaja lehmää raiskaa", "Vai aiot ostaa broilerin? Nytpä kerron sulle spoilerin: kotimainen murha on aivan yhtä turha!" ja "Kiittää suomalainen luusto, kun kauppaan jää Putin-juusto!, Facebookissa riimitellään.
Vapaa sana / Pieni tarina Trafista
: 12.09.14 - klo:11:51
Ei luulis nykysuomessa olevan varaa tämmöiseen,, mut täällä totuus onkin tarua ihmeellisempi.

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/08/10/liikaa-virkamiehia-liikaa-palkkaa-liikaa-valtaa-liikaa-tuhlausta/


Lainaus
Trafi on yksi esimerkki verorahoilla hyvin voivasta organisaatiosta. Tällaisia selvityksiä voisi tehdä kaikkialta. Vantaan kaupungin 10.400 työntekijää eivät kaikki ole työn sankareita. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL työllistää 1300 ihmistä. PRH patentti- ja rekisterihallitus 440. Tukes Turvallisuus- ja kemikaalivirasto 200. Kehitysyhteistyöjärjestön Planin verkkosivuilta voi bongata tittelejä, joita näkee – jos näkee – suurissa yrityksissä. Aalto-yliopistossa on 4985 työntekijää. Tulevaisuuden tutkijoita Suomessa on 70!!! Missä näkyy?Maahanmuuttoklusteri työllistää Suomessa tuhansia henkilöitä verorahoilla. Vähemmistövaltuutetun toimistossa on 12 hyväpalkkaista virkamiestä. Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos 270. Kalastuksen hoitomaksuista puolet taitaa mennä byrokratiaan. On kaikenlaisia Yrityssaloja. Salossa tällaisia yrittämisen neuvonantajia on parikymmentä. Kaikkein parhaat palkat valtio maksanee omistajayhtiö Solidiumin työntekijöille. Yhtiön 11 työntekijän keskipalkka oli toissa vuonna 13.505 euroa kk:ssa.

EU:n toimielimissä on työntekijöitä n. 40 000. Näistä Euroopan komissiossa on n. 24 000, Euroopan parlamentissa n. 6000, neuvostossa n. 3 600 ja muissa virastoissa vajaa 6000. Suomalaisten määrää ei tiedetä, ehkä lähemmäs 1000, tai sitten yli. EU-tehtävissä EU ja Suomi mukaan lukien täytyy olla tuhansia suomalaisia.

Aluehallintovirasto työllistää 1200 byrokraattia. Osa heistä on työsuojelutarkastajia, joista kirjoitan erillisen blogin.
Vapaa sana / ISIS
: 26.08.14 - klo:15:01

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014082618604762_ul.shtml

Lainaus jutusta:

Lainaus
Tietovuotaja Edward Snowdenin mukaan Britannian, Yhdysvaltain ja Israelin salainen palvelu ovat olleet perustamassa Isisiä. Salaiset palvelut halusivat luoda terroristijärjestön, joka houkuttelisi maailman kaikki ääriainekset samaan paikkaan muurahaispesästrategialla. Tarkoituksena oli suojella Israelia.

- Ainoa keino suojella juutalaisvaltiota oli luoda vihollinen sen rajoille, Snowdenin paljastamissa asiakirjoissa sanotaan.

Mossad olisi antanut al-Baghdadille vuoden mittaisen sotilaskoulutuksen teologian ja puhetaidon kurssien lisäksi.


Ketkäs ne taas ovatkaan parantamassa mailmaa kulissien takana ? 
Paikallisella kielteisten päätösten tehtailuautomaatilla ja byrokratiakeskuksella on rekrytointikielto päällä. Voi kyynel oikein  :'(

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/53160-ely-keskusten-henkilosto-yha-ahtaammalla

http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288715707042.html?pos=ok-nln

Jotenkin tuntuis loogiselta että jos ratinvääntämisestä saa elantonsa, niin ajohommat ei hirveästi nappaile vapaa-aikana ?
Pistää tuo HP:n 6600 printteri senverran vituttamaan että oikeastaan ihan naurattaa. Piti tulostaa pari laskua mustalla värillä ja tuo keksintö alkoi nalkuttamaan yksittäisvärin puuttumisesta. Kaikenlaisten viivästysten jälkeen sain värin ja vitsailin myyjälle että eiköhän se tämän asennettua pyydä niitä muitakin värejä.

Yhden sivun sain tulostettua ja nyt se pyytää keltaista väriä  :o

Onneksi oli senverran vihmeriä myyjiä että olivat tilanneet muutkin värit hyllyyn.

Tuo laitehan on senverran "älykkäästi" rakennettu että mustaa ei voi tulostaa jos jokin yksittäisväri on loppunut. Tasan viimeinen mustesuihku taikka HP tässä taloudessa, sinänsä harmi kun edellinen värkki oli tarkoitukseensa erinomainen vehje.


Pistäkeehän kokemuksia peliin jos tämmöinen taktiikka on muillakin printterivalmistajilla.
Vapaa sana / Voi kyynel oikein...
: 03.06.14 - klo:23:17
Tätä Mitro parkaa !

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288696447949.html?pos=ok-nln

Noin paska pätkäduuni, liekö 8000 euron+kulukorvaukset palkastakaan jäänyt mitään talteen...  :'(
Vapaa sana / Keva osa 2
: 23.05.14 - klo:07:36
Ihan hiki nousee otsalle kun ajattelee millainen työn sankari nousee uudeksi kevan päälliköksi. On tuolla ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiössä varmaan ollut raskaat työtehtävät ja vastuut...

http://yle.fi/uutiset/hs_kevan_johtajavalinnasta_valitus_oikeuskanslerille/7247384

http://www.tori.fi/paijat-hame/Hankkija_Valomainos_9818957.htm?ca=12&w=3

Tunnearvoakin voi tuollaisella keräilyharvinaisuudella olla joillekin henkilöille  ;D

Ps. ite en kauppaa enkä saa provikkaa, mutta arvelin että täältä jos mistä löytyy innokkaita ostajia !
Vapaa sana / Kanki kovana
: 11.12.13 - klo:21:52
Ja syystäkin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121117824182_uu.shtml

Mut eiköhän tuo siirtoverkko saada myytyä ulkomaille  ja kohta ihmetellään että kenen idea oli myydä niin halvalla ja että miten tässä näin pääsi käymään...
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]