Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9

Viestit - aksu123

Metsätalous / Vs: Echo CS 360
: 11.03.13 - klo:20:27
missä hinnoissa tuo ehko malli kustantaa tällä hetkellä, huomasin että 420 dolmarin hinta melkein pompsahti tuossa vuoden vaihteessa, siinä on kanssa kiva saha käyttää kun haluaa tehdä muutakin kuin rassata sahaa!

Päällä olevassa hintalapussa luki 465,00€.
Metsätalous / Vs: Echo CS 360
: 11.03.13 - klo:15:17
kyllä itte ainaskiin ottasin käyttöön koska en enää luota ollenkaan huskujen kestävyyteen ja niissä on nykyään liian paljoin pikkuvikoja jotka osaa vituttaa armottomasti kun töitä pitäsi tehä;   ei huso ole niin kuin ennen.                         toi ehko, mitä ite joskus käyttäny, pensapihi puurtaja ja multa iteltä takki tyhjä ennen kuin tankki tyhjä,         miten lie säädeltynä sait?

Hyvis säädöissä tuntuu olevan. Pari suurempaa tukkipuutakin tuli kaadettua kokeeksi harvennuksen ohessa.

Ellei tosta mitään negatiivista sanottavaa ole niin pakko kai se on ostaa...
Metsätalous / Echo CS 360
: 10.03.13 - klo:15:12
Kannattaako tuohon sahaan sekaantua?

Huskua menin ostamaan, mutta 339xp oli loppu joten sain tommosen koeajoon. Pari päivää on mukana mettässä ollu ja tuntuu käteen sopivalta, lähinnä kestävyyttä mietin?
Antin siilosta ainakin hyviä kokemuksia. Eikä ole kyllä kovin paljoa kalliimpikaan, laitat n.600€ lisää niin saat antilta 160m3 siilon. Pohjan tekisin kyllä betonikartioksi, siitäkin on hyviä kokemuksia, tuo hiukan lisää tilaakin ;D. Metallikartiot kyllä kannattaa unohtaa, mieluummin vaihtaa siellä siilossa lompakkoa taskusta toiseen, kun siihen kartioon sitä lompakkoa tyhjentää, on ne sen verran kalliita, ja vähentää tilavuutta, kun tulee korkeutta lisää.

Amerikan siilot on kuulemman mukaan huomattavasti ohuemmalla seinämällä vrt Mepun omat.(autokuski kun toi elementit valitteli, kun ulottuvuus ei riitä Mepun omalla siilolla pidemmälle, amerikan siilolla ei lopu kapasiteetti)

Tulee tuo valuhommakin maksamaan. Lisäks jälkivalun ja kivijalan välistä menee kosteus läpi, ellei ole kivijalkaa valaessa tehnyt kosteuskynnystä. Kaks betonikartiota tehty, jos kolmannen siilon tekis niin kyllä se olis metallikartiolla.
Kertokaas kokemuksia pyöreistä viljasiiloista. mepu/twister, antti, sami jne. Olis tarkotus itelle pistää joku noista ens kesänä pystyyn kun rupee toi lapioallergia oleen aika häijynä :'(. Tasapohjaa ja pyyhkäsyruuvia oon aatellu kun taitaa noi teräskartiot olla hitusen kalliita... >:( Minkälaisia pohjaratkaísuja on tullut tehtyä, mitenkä on osat sopinu paikoilleen, jos on pyyhkäisyruuvi niin onko ollu ongelmia? Nyt olis samilla tarjouksessa 104m3 4359€ alv0, ei mielestäni paha hinnaltaan. Toivottavasti se paskanjauhanta jäis sitte pois tästä keskustelusta ::)

Kiitos ja Kumarrus

Saako mepulta vielä Yläneellä tehtyä siiloa, vai ovatko kaikki jo ameerikan mallia?
Kasvintuotanto / Vs: Syysrapsi
: 28.02.13 - klo:18:30
http://www.rolmako.eu/przystawka_bizon.php tommonen pöydän pidennys olis kätevää.
Olis kyllä varmaan hjyvä. Mitähän kustantaa... Ei näihin kokeiluihin viittis kauheesti investoida.

Pystyterä auttaa jo melkoisesti.
Kannattaa harkita esim. Jussituotteen ruuvitasokuljetinta, teho muistaakseni noin 40 tn/h, joten niin lujaa saa laskea, kun normaalielevaattori tuo. Sisällä siinä muoviputki, joten ei edes tyhjänä käydessä pidä kovaa meteliä. Ei tarvitse miettiä viettokulmia, pieni ylämäkikään ei ole este.

Ja on edullinen vrt mepu ym.

Jaa? Missä hinnassa liikutaan? MEPUn u-ruuvi  6", 3m ja 3kw maksoi syksyllä 1990e. Sisälsi surkean kokoamisohjeen, jossa kaupanpäällisiksi asia virheitä. Toimituskin venähti muutaman kuukauden pituiseksi.  >:(
5" ruuvia en uskaltanut ottaa, sellainen jo käytössä, pyöreänsiilon täytössä. Syötön kanssa täytyy hieman varoa, muuten elevaattori ottaa paluukuormaa...

Viime kesänä hintoja kysyin tohon siiloprojektiin.

11m 8'' U ruuvia kysyin Mepulta. Hintana oli sillon muistaakseni jotain 2600 + ALV24%
Jussi tuotteella sama oli  noin 2250€ SIS ALV24%.

Lisäks toi vanha 8m U mepu pitää kovaa kolinaa, kun taas Jussi pyörii todella nätisti.
Kannattaa harkita esim. Jussituotteen ruuvitasokuljetinta, teho muistaakseni noin 40 tn/h, joten niin lujaa saa laskea, kun normaalielevaattori tuo. Sisällä siinä muoviputki, joten ei edes tyhjänä käydessä pidä kovaa meteliä. Ei tarvitse miettiä viettokulmia, pieni ylämäkikään ei ole este.

Ja on edullinen vrt mepu ym.
>vaihtaminen muoviseen

Muoviputkien kanssa voi tussahtaa koko paska.

Harvoin viljaputkessa ylittyy tuo hiukkasmäärä, joka vaaditaan pölyräjähdykseen.
Ensimmäinen 10-kiloa yleensä tukkii, kun putkisto on nihkeää.

Peltiputkien vaihtaminen muoviseen muhviputkeen  auttaa...
yleensä timpurit kiittää osto tavaraa.

Jep, yleensä kun omat on sahattu puolikuivista ja ''hieman'' vääristä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: NH 8030
: 18.02.13 - klo:16:57
13000e mitä mieltä ootte?
13" pöytä ja ele ketjut uusittu.... ::)

Mikä vm?

-84


Ei tuo erityisen halpa sitte oo... Ite katsoisin kyllä uudempaa mallia.

Jos tehdashytillä niin sitte vois harkita.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: NH 8030
: 18.02.13 - klo:08:27
13000e mitä mieltä ootte?
13" pöytä ja ele ketjut uusittu.... ::)

Mikä vm?
Puintikauden jälkeen kyselin näistä peltipöntöistä tarjouksia koska säilytystila on aika rajallinen. Tolkuttoman kalliita kyllä ovat. Kahden 200 motin peltipöntön hinnalla rakentaa aikamoisen ladon jossa on paljon enemmän varastointikapasiteettia...

Viime vuonna kun tehtiin otin tarjouksen kaikilta. Sami tais olla halvin, mutta mepu tuli. Lähinnä tehtaan läheisyydestä johtuen. Ruuvit sitte Jussilta.
Kertokaas minkä laista säilöntä tilaa kullakin.. Kiinnostaa myös miten kustannus tehokkaita mikäkin..  Ja kuinka paljon mahtuu tavaraa.. ::)

2012 rakennettu 220m3 mepu ja 2004 rakennettu 130m3 mepu.
Kuivurirakennuksessa yks 25m3 neliösiilo + kylmäilakuivurin tasosiilot 6*22m3.

Tasosiilot tyhjenee puhaltimella + lapiolla.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9