Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]

Viestit - Ed

Jep! Itellä naarva pientareiden siivoukseen ja välillä ei 23 cm:kään riitä katkontaan.
Periaate sama kuin nisulan kourassa, nisula vaan on kovin pieni lelu. Järeämpänä tuo voi olla suht toimiva mutta silti kaipaisi enemmän kokoa  kuin 20cm jos alustakonekin on reilusti yli 10 tn. Tuohon kun vielä lisää kauhanpyörittäjän niin ei tarvii olla puomi linjassa kun kasoja tekee.
Vapaa sana / Vs: MHY
: 12.11.08 - klo:14:35
Kyllä mh maksusta pääsee eroon kun pystyy osoittamaan oman pätevyytensä metsänhoitoon tai antamalla sen yhdistyksen esim. upm:n hoidettavaksi. Kannattaako se taas,, !? Tuskin
Ei tossa mitään taakseajo laitteita ole! Korkeintaan takakaasu. Lasikatto olisi välttämätön ettei jääviä kolhi! Öljy säiliö on vähän tökerö mutta varmaan helppo pudottaa letkuineen veke jos samalla koneella ajaa rangat metästä ulos. Olleeko myös turbiini kytkin? Ei ilmene esittelystä!
Tuppisovite kannattaa kyllä asentaa jos enempi käyttöä tai konetta tarvitaan paljon ilman kuormaajaa; irti otto ja kytkeminen huomattavasti helpompaa kuin nostolaitteisiin. Kolmipiste adapteri tuo koneen kauemmas taakse kuin laippa malli, joten saattaa tarvita keulapainoja. Toisaalta tämä mahdollistaa edes jonkinlaisen näkyvyyden vetokoukulle ts. kärryn peräänotto helpottuu. Kolmipiste mallit ovat yleensä hieman halvempia kuin laippamallit.
Kasvintuotanto / Vs: Apilan niittoajankohta
: 23.05.08 - klo:21:21
Niitä nuorena ja suätä viimeksi eli poikimesen jälkeen(,, jos kevätpoikivia)
Toinen niitto vanhana ja korsiintuneena emojen vieroituksen jälkeiseen ruokintaan... kuntoluokita... kunnostusruoki .. jne..hyvä tulee apilalla eikä tartte kemiraa ruokkia.
pistä pumppu päälle vas. pikku kepistä
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]