Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6

Viestit - Ed

Oli kanssa 1000-23 ja katkoi kyllä kaiken,vaihtui uudenpaan k20 malliin langattomalla ohjauksella, samalla langaton vastaanotin s25r sykepäähän. Sillä menee lähes 30 cm poikki,,,,paitsi yli 15 asteen pakkasilla on 20 senttinenkin koivu todella kovaa tavaraa.
http://stigab.se/produkter/?lang=fi
Tuolta olen joskus tilaillut namiskoita.
Niin.... kronos 5020;n tuli hintaa... reilu 17 k€ pelkkä puomi, 11k€ venttiilit   ja sitte muuta tarpeellista jarruriipuke,rotaattori,koura, laippakiinnike, käsinojat ym. Apurunko oli sentään ennestään. Eli lähes 35 tonnia oli pelkkä kuormaajan vaihto. Muttei silti puolenvuoden kokemusten jälkeen kaduta yhtään,vaikkei edellinenkään ollut mikään "mopo".
Bobcatin hydralipumppu,,,,, Tiivistesarja maahantuojalta 212€, uusipumppu n.1100€.
Sama vastaava pumppu Englannista Whitehouselta tilattuna 202€ kotona pöydällä.
Vapaa sana / Vs: malesian kone
: 20.03.14 - klo:14:15
"Mitä tuohon paikannukseen tulee, niin ei taida vastata saadut hyödyt kustannuksia."
Jaa,,,, ja täällä pitäisi saada joka s,,tanan auto paikannettua koko ajon ajan verotusta varten.....
joo! hytti ylös ensiks, mutta ei heti kannnata konetta irroittaa, paikallistavuoto ensin,moottorin etupuolella samassa pedissä moottorin kanssa on ajo pumput, työ hydrauliikka pumppu moottorin toisessa päädyssä. Molemmista pitäisi mahtua paikallistamaan vuodot ilman koneen irroitusta.
Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 25.10.13 - klo:21:47
Heips!
saisko nyt tiivistelmän tästä ketjusta satunnaisesti seuranneelle, eli miten menetellä jos ei tos kolehti kiinnosta; Irti MTK;sta?, perusteiden kyseenalaistaminen,? jne Eli miten edetä????
Onko varma että vuotaa karoista? Lohkojen välissä olevat O renkaat on huomattavasti helpommat vaihtaa, joskus riittää ihan pinnapulttien kiristys.
Eips! tarkoitan että kädestä suuhun elävät ns metallipajat hitsuuttaa rautaa kasaan eikä välitä loppulaadusta paskaakaan vaikka työ ois tehty kunnolla.
Itsellä on tullut vastaan, (harvoin,)uusi kone  joka on joko kotiin toimitettaessa tai viimeistään puolessa vuodessa ruosteessa ,,,, saumat valuu ruostetta tai etenee maalipinnan alla että maalit siitten irtoilee levyinä.
Vaihdoin 1000-23 n uuteen k20 n langattomaan ja rs 25 n tuli lisäksi vastaanotin hinta vastaanottimelle jotain alle tonnin, koko paketti muistaakseni 1,5 K€ (lähetin, vastaanotin,akut, laturi,invertteri).
Langattomassa on suurempi viive käskyissä kuin kaapeli ohjauksessa (toiminnot täytyy tehdä hitaammin)
Muuten ehdoton systeemi kun koura on rajattomasti ympäripyörivä.
Kuinka hienoksi täytyy saada?, Mihin käyttöön? Paalisilppuri ei juuri hienonna, puhaltaa vaan tai riippuu tietysti mallista ja säädöistä. Apevaunussa aikainsa pyörittämällä menee kyllä ihan tuhkaksi ja on varmasti nopeampi kuin mikään mylly.
Vapaa sana / Vs: värikuulapyssyt
: 12.12.12 - klo:15:36
Ite ostin joskus elukoiden merkkausta varten mutta en ole vielä löytänyt kuulaa jossa olisi riittävän tahraava väri, ehkä jotkut lajin tosiharrastajat osaisivat neuvoa.???
Esiohjaus vaatii myös vapaan paluun.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6