Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]

Aiheet - ijasja2

Tuttu kampe kenellekään,kuinka tuollaista voi säätää? Sähkömies yhtä pihalla kuin minäkin,sähkön tuntemus mulla luokkaa tulee pistorasiasta ???

Ongelmana että taajuusmuunnin lämpenee kuormituksen kasvaessa,5.5Kw sähkömoottori perässä ja pitäisi pystyä ajamaan noin 15 hertsillä jolloin nopeus olisi sopiva. Isommalla hertsimäärällä pelaa kyllä mutta silloin liian nopeaa pyörimistä,elevaattoria syöttävästä ruuvista kyse. Systeemin rakentajan mielestä pitäisi pystyä ajamaan jopa 1.3hertsillä ??? Ei pyöri edes tyhjänä tuolla hertsimäärällä...
NTP 10 sovitteilla,17tn koneeseen. Mikä hyvä,mitä ei kannata ainakaan ostaa?
Käytettyä saa tarjota mikäli nurkissa tarpeeton kauha,romuja on ollut tarjolla riittämiin nettikoneessa joten sellaiset voidaan unohtaa.

Tarttee parsia salaojituksia,itte tehtävä että saa toimivia tällaisenakin vuonna ::)
Koneet, laitteet ja tekniikka / Mig
: 17.02.08 - klo:13:36
Olisi hankinnassa uusi MIG,entinen 250A Esab. Ajatuksena saada hiukan tehokkaampi ja joko pitemmällä polttimella tai irrallisella langansyötöllä oleva malli. Nykyiseen ei pitempää poltinkaapelia kannata laittaa kun ei telisyöttöä eikä tehokaan riitä paksummilla raudoilla.
Ensimmäinen MIG oli 150A kemppi,positiiviset kokemukset. Seuraava oli 400A Telwin,ei kiitos. Nykyinen ihan ok. mutta nuo yo. puutteet.

Migatronic oli aiemmin ykkösvaihtoehtona mutta kuullut huonoakin ko. koneista. Kemppiä pidin toisena vaihtoehtona mutta takuumurheita ja muutenkin vikaa?
Kovasti kehuttiin REHM:iä, millaisia kokemuksia porukalla?
Elevaattori vetää nimelliset satatonnia tunnissa,kuinka iso pitäisi olla kaatosuppilon pohjaruuvin kun itse kaatosuppilo minimaalisen pieni?
Tarkoittaa viljaa ei kovinkaan paljoa vapaasti valu,ruuvin pitäisi siirtää sama määrä kuin elevaattori nielee. Kysyin ruuvin tekijältä muttei selventänyt asiaa,käytännön kokemuksia?

 Ruuville mittaa 4-5m,minkäkokoinen moottori ko. hommaan jos teen suoralla vedolla ja taajusmuuntimella nopeuden säätö? Vai onko järkevämpi ratkaisu normaali sähkömoottori taajuusmuuntimella ja ketjuveto suunnilleen sopivalla välityksellä?

Tällaista ratkaisua kävin katsomassa,ainoa mikä mietityttää on juurikin tuo ketjuveto. Yksi mahdollinen remonttipaikka lisää.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kuivuri
: 25.11.07 - klo:18:13
Laitetaanpa tänne pskan jauhannnan sekaan hiukan asiapitoisempaakin keskustelua ;D

Ajatuksia Mepun RCW 350,antin 365 VacBoost,Tornumin tuplakoneistolla olevasta suunnilleen samankokoisesta  paketista. Entäs Antin Duoflow?

Tarkoitus mahdollisuuksien mukaan käyttää hakkeella toimivan lämpökeskuksen tehoa niin paljon kuin mahdollista,Tornumin tuplakuivuri pienemmällä kattilatehollaan sekä jatkuvalla käytöllä olisi optimiratkaisu siltä pohjalta.
Lämpökeskuksen nimellisteho ainoastaan 60kw,pieni suhteessa 500Kw:n kattilaan joka käy hetken täysillä sammuakseen jäähdytykseen ja erän vaihtoon. Tornumin pienempi kattila ja jatkuva käyttö toisi hakkeelle enemmän käyttöä,kuivaustehon kärsimättä?

Onko järkeä vai ei,vai säästääkö Antin korkeampi kuivauslämpötila niin paljon öljyä että turhaa optimoida pannuhuoneen käyttöä kahdella ns. tavanomaisella koneistolla?

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]