Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]

Aiheet - Aimo Jortikka


  *** Sanokaahan viisaammat ja mahdolliset telakaivurin omistajat taikka muuten tuntumaa omaavat,mikä olisi asiallinen kampe moiseen tarpeeseen. Ettei nyt ihan leluista puhuttaisi ,niin massaa sais olla joku 15t.  Ihan sekalaista kaivuuhommaa olisi suunnitteilla metsäpuoltakaan unohtamatta. Millaisiahan kokemuksia tuollaisista värkeistä on jonkinlaisen hakkuupään alustakoneena,sellaisissa harvennuksissa tietty.
Metsätalous / Savottaan?
: 15.11.07 - klo:07:04

  *** Jep. Mitenkäs on, meinaako kuinka moni urhea metsienmies tai vaikka -nainenkin,käynnistellä m.sahaa hankintahakkuiden merkeissä tällä talvikaudella ?!  Itse ajattelin taas kuntoilumielessä pientä 200-300 kiinnon savottaa viritellä. 
Kyllähän se niin on,että hankintahakkaajaa ei voita mikään. Ei mene metsä harvaksi,tulee tukkiosuus tarkasti talteen jne.jne.   Vielä kun saisi korvauksen työstäkin  :)
Metsätalous / Suuri ja Mahtava Enso.
: 26.10.07 - klo:13:58

  *** Joo,hieman ois voinut Karvinen hillitä kielenkantoja,kun perusteli supistuksia puunhinnalla. Kotimainen kuitupuu on ainakin vielä alemmalla hintatasolla ihan nimellishinnoissakin,kuin -90 luvun alussa. On tainnut muut kustannukset kyllä nousta reippaammin :P. No,onhan se helppoa ja halpaa propagandaa,mutta toivoisi metsänomistajien edunajajiksi ja -valvojiksi itsensä mieltävien tahojen tuovan faktat julkisuuteen. Oli aika surkuhupaisaa esim.katsella eilen eduskunnan kyselytuntia,kun puunhinta herätti niinkin paljon porua,onhan se sentään ainut kustannustekijä,joka on joustanut aikojen saatossa reilusti alaspäinkin. Joten herätystä vaan MTK.n metsävastaavat ja rykäiskää kurkku selkeäksi ja kertokaa totuus kuuluvasti muillekin,älkääkä luimistelko metsänsiimeksessä.
Metsätalous / Aukko
: 24.10.07 - klo:19:56

  *** Kun tällä palstalla on vielä ihan tyhjää kuin aukolla konsanaan,niin hakataan pari merkkiä jonoon,niin onpahan avattu :)
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]