Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6

Aiheet - Aimo Jortikka

Vapaa sana / Tietovaje
: 21.03.12 - klo:18:24

 *** Pyydän ystävällisesti jo etukäteen anteeksi,mikäli joskus kirjoituksissani esiintyy tietovajetta. Itsestäänhän se ei tietenkään synny,vaan täysin oma vikahan se silloin on. Olen vaan jättänyt silloin kertomatta asioita tahi suoranaisesti rumasti sanottuna valehdellut. Tämä on absoluuttinen fakta.

 *** Onkos porukoilla kuinka ja paljon kokemusta näistä akkubuustereista,kannattaako ottaa ajatellen maastokäyttöä ja esim. traktoria herätellä, mikäli ko. laitteen oma akku on jo ehtoopuolella tai muutoin hyytynyt pitkissä pakkasissa metsikköön.
Koneet, laitteet ja tekniikka / painevuoto
: 30.01.12 - klo:12:59

 *** Jumatsuka. Lohkon ja kannen välistä päästää henk.auton dieselikone paineita pihalle. Mistäs moinen voisi vain 60tkm ajetussa koneessa johtua.
Vapaa sana / Sepen ropleemi
: 24.01.12 - klo:09:58

 *** Se ompi nyt Sepellä ja muilla persuilla paha ropleemi. Äänestääkö taas taktisesti Pekkaa vai kaiken sen puolesta mitä eduskuntavaaleissa vastusti eli Saulin poppoota. Meillä arvokonservatiiveillä on sentään helpompaa. Ei tarvii homostelulle peukkua näyttää missään eikä koskaan. Mutta nää Persut onkin oma lukunsa, net pystyy pettämään itseään mennen ja tullen :)
Vapaa sana / Lupaus
: 01.01.12 - klo:14:04

 *** On aika tehdä lupaus. Lupaan olla kommentoimatta asiattomien henkilöiden asiattomia viestejä.
Vapaa sana / Jutta selätti
: 04.10.11 - klo:07:46

 *** Eläköön , Jutta selätti muut euromaat. Saatiin vakuudet. No maksaahan se vähän toki. Saadaan lyödä kerralla koko oma osuus pajatsoon. Muut joutuu vähitellen kuvetta kaivamaan ja ehkä jopa eivät koskaan saa tilaisuutta kaikkia pelimerkkejään tuhlata, mikäli järjestelmä ei toimi. Ja mikäli toimii, me taas saadaan huonompi korko sijoitukselle. Vaikka rahoitetaan etupainotteisesti. On se sääli ettei muissa maissa tajuta millaisen lottopotin Jutta on neuvotellut. Kun Juttaa asiasta haastattelivat niin, Hetemäkikin taustalla näytti siltä , että toivoi maan nielaisevan. Otettiin nimittäin sellainen selkävoitto koko EU-puljusta jotta tämä jää lajissaan historiaan  ;D ;D ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / C-MAX
: 01.10.11 - klo:17:44

 *** Onko kukaan agronettiläisistä kerännyt omakohtaisia kokemuksia moisesta Fordista. Tai edes naapurilla nähnyt ja seurannut onko hankinta tyydyttänyt omistajaa vai pelkästään omaa vahingoniloa  ;)
Vapaa sana / Jutan lunnaat
: 16.09.11 - klo:20:13

 *** Kalliiksi meinaa käydä Jutta-tyttösen lunnaat hallitukseen menosta. Suomi joutuu maksamaan ns. vakuuksista. Eli tilanne on tosi absurdi. Muut saa ilmaatteeks panna rahojaan menemään, mutta suomalaiset saa vielä siitä lystistä pulittaa extraa  ;D. Tähän jamaan pystyy valtion ajamaan vain Kataisen punikkihallitus  ;D ;D ;D
Metsätalous / Takalaiton
: 13.09.11 - klo:07:45

 *** Kylläpä Jordanin naama punotti, kun eilen Mot ohjelmassa selvitti metsäliiton renkien roolia kartellissa. Se on tosiaan takalaitonta kun rengit varastaa isänniltä  ;D ;D ;D

 *** Niinkuin veljet ja siskot on varmasti huomanneet, maaseuduntulevaisuudessa säännöllisesti ostatellaan vanhoja puimureita. Soittelin perään ja kaveri hoono soomi murteella selvitti kyseessä olevan yritys joka vie puimureita puolaan. Onko kokemuksia moisesta firmasta ?!
Metsätalous / Forest Fennica Oy
: 07.09.11 - klo:22:20

 *** Onko otsikon firma kenelle tuttu ? Ja millaiset on tämän nyrkkipajan toimintakulttuurit ? Tyvikoivuahan tuo ostattelee  ;)
Metsätalous / Tammer-Juristit
: 30.08.11 - klo:18:51

 *** Onkos kukaan kysynyt otsikossa mainitun firman perään 12.8 MT.ssa olleen ilmoituksen johdosta. Lupaavat hoitaa kartellikorvaus asiaa ilman kuluriskiä. Eli ilmeisesti provikkapalkkiolla. Itse en vielä tietoa ole saanut vaikka s-postia laitoinkin. Taitaa olla ruuhkaa  ;)
Vapaa sana / housuun männee
: 23.08.11 - klo:17:32
http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/2011/08/1377901/jos-suomi-hylkaa-kreikan-se-kostautuu

 *** Voe voe. Se on Kattaisella pian housupyykin aika. Miten mies voi ryssiä oman hallituksensa ja Isänmaan asiat näin nopeesti täysin umpisolmuun. Vaatii erityistä lahjakkuutta. Nyt on edessä valinta käyttäytyä niinkuin viisaammat jo hallitusneuvotteluissa vaatii. Se ei vaan silloin passannut ja kaveriksi piti valita Jutansakkijuntta. Hohhaijaa. Mies on vetänyt hallitusta jo kuukausikaupalla ja ainoat tulokset on todeta opposition olevan 100-0 oikeessa. Kaikki muut asiat makaa sillä aikaa aloillaan ja maa syöksyy lamaan kympillä. Demarit tosin lohduttaa perusturvan nousulla  :D. *****, tätä maata hallitsee nyt täysin vasemmisto ja kokoomuksen kaksi viimeisintä pääministeriä on samassa tilassa. Täysin aivokuolleita. Edellinen tosin pääsee pian hyötykäyttöön kuluttamasta luonnonvaroja. Mutta tää Käteinen aikoo panna vielä paremmaksi ja sössiä tosi kalliin hintalapun uralleen. Kaverin kyvyt ois parhaiten hyödynnettävissä siinä majavajahdissa. Ja siinäkin lähinnä noutajana  ;D
Vapaa sana / Vakuus
: 16.08.11 - klo:19:38

 *** Ei helvata. Ei meinaa kirjoittaa kyetä, kun lukee Jutan Vakuus-soopaa. Miten ihmeessä velallinen voi juuri lainaamillaan rahoilla jollekin kimpassa olevalle osapuolelle antaa käteistä vakuudeksi ?  Kyllä nyt on jossain joku todella hölmö,mikäli uskoo moisen roskan menevän läpi. Toisaalta demarit uhkaa kaataa koko euron näillä vakuushöpinöillä. Jotta ehkäpä tään ratkaisun taustalta löytyy isommat kuviot. Ja Suomi tulee näistä " vakuuksista " maksamaan vielä todella kovan hinnan jossain meille todella paljon merkittävämmässä asiassa. Käteinen teki elämänsä virheen ottamalla vakuusJutan porukoineen hallitukseen. No, hän jatkaa vaan näitten kokoomus pääministerien katastrofista toimintaa, eipä siis mitään uutta ja yllättävää.
Vapaa sana / Salen näkemys
: 08.08.11 - klo:07:04
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1370704/niinisto-holkeri-oli-isanmaan-mies

  *** Niin. Holkeri oli niin isänmaallinen mies, että suostui Manun sätkynukeksi ja halventamaan kansan ilmaisemaa tahtoa vaaleissa. Selkäranka siis taipui demareitten persettä nuolemaan huomattavasti enemmän kuin julkikuva antoi ymmärtää  :D
Pilasi siis kokoomuksen maineen oikeistopuolueena. Ja siitä lähtienhän meno on vaan pahentunut. Nykyisinhän kokoomus on täysin ja läpeensä kaiken maailman aukkien ja muitten terijoenhallituksen perillisten mellastuskenttä, joka punertaa punertaa häpeästä oikeitten porvareitten katseen alla.
Jotta eipä taida Salekaan loppupeleissä näkemyksineen olla muuta kuin pelkkä populisti  ;D
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6