Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 39

Viestit - MLK

Tuli mieleen koulutusta kahlatessa et lapsen teko ja vanhemmuus on ehkä ainoo mitä täs maas saa tehdä ilman koulutusta ja jonkun myöntämää lupaa
Luin kirjoituksen kokonaan, siitä selviää se,että tieto lisää tuskaa-ja kannattaa ennen kysymyksen esittämistä miettiä,millaisen vastauksen haluaa saada.Tänäpäivänä puhujia kyllä riittää mut kuulijoista ja ymmärtäjistä on pulaa.Tietäjät selviää vasta myöhemmän historiankirjoituksen myötä.Itelle jäi sellanen käsitys et Korhola julistaa löytäneensä totuuden(kunnes seuraava löytyy) ja Väyrysellä on hyvä itseluottamus  ;D
Korhola vaikuttaa samankaltaiselta kuin Paavo Väyrynen,tekee tarvittaessa suuriakin uimaliikkeitä pysyäkseen pinnalla.Onko se osoitus oppimisesta vai avustajien vaihtumisesta matkan varrella? NS."Hyvaää tarkoittava ihminen" seuraa maailmaa valikoiden,se näkyy tässäkin.
Määräysten mukainen,oikein muotoiltu metsätie on kahdelle kohtaavalle ajoneuvolle varsin kapea
Vapaa sana / Vs: säärikön infotilaisuus
: 16.02.24 - klo:06:51
Mää vaan vartoon millon Kunniapuheenjohtaja Väyrynen astuu esiin ja pelastaa puolueen.Häntä uskossa vahvat rakastaa ehdoitta ja vihaajat vihaa,ketään ei jää kylmäksi.
Mä ainakin yritin,sillon joskus.(ks profiilikuva) Tällä hetkellä,vähän sivuraiteella olevana viljelijänä ei paljoo naurata.Nyt kun kaikki muut elintarvikeketjun osalliset järjestäytyy yhteen hallitukseen vastaiseen rintamaan vedoten yhteisvastuuseen ja reiluuteen,MTK vaikenee ja hiljaisuudellaan hyväksyy koko elitarvikesektorin näivettymisen ja kaupan oikeuden täyttää hyllyt tuontielintarvikkeilla.Jos ruoka on kuluttajille kallista nyt niin kohta se on vielä kalliimpaa,siitä hintojen noususta ei ole hyötyä kotimaisen ruuan tuottajalle tai-tekijälle,vain kauppiaalle.
Vapaa sana / Vs: RIP Shane MacGowan
: 30.11.23 - klo:21:27
Tänään näkyy vielä Areenassa:
https://areena.yle.fi/1-50956949
[quote

Ei tämä itseä sinänsä ahdista, kun tiedän et asiat on tehty. Jos olisi niittämättä niin silloin tietysti tilanne olisi toinen. Mut onhan täs viel melkein pari viikkoa aikaa niittääkkin. Hyvähän tää systeemi on et ei tarvii tarkastajien tulla vartavasten paikanpäälle. Tietysti se hieman mietityttää et mitähän ens kaudella sälyytetään meidän tehtäväksi kun pää on saatu auki..
[/quote]

Ensi kesäksi sovellukseen on tulossa velvollisuus ilmiantaa muiden lohkoilla havaittuja puutteita
[/quote]

Ens vuodeks tulee maatalouden huoli-ilmoitus,koskien eläimiä,kasvustoja kuin viljelijöitäkin:Voi tehdä kuka vaan ja vapauttaa viranomaiset kaikesta vastuusta
Valtaojan perkausvalli ei sitten kelvannut avokesannoksi,ei sitä oikeen niittämään pysty.Koitin karttaan merkata niin pieneksi kuin pystyin,saattoi silti jäädä turhan suureksi.Eihän mun tarttis edes kesantoa jättää,alle 10 hehtaarista.Saa nähdä mitä siitä keksivät mutkun tilapäisesti viljelemätöntä kielsivät ohjeissa merkkaamasta.Talon viereisellä 0,25 hehtaarin läntillä ei ollu kuulemma tehty mitään-oon joskus huonompaakin ohrakasvustoa mennyt puimaan,tänävuonna menee kyllä myöhäseksi.
Mitä eroa on "Verkostoitumisella" ja "Maan tavalla"?Saavutettu oma etu on suurempi ja tuomiot lyhemmät.

https://www.yrittajat.fi/tiedotteet/sy-selvitys-s-ryhma-on-syvalla-puolueissa-ja-politiikassa/
Vapaa sana / Seurakuntavaalit
: 13.11.22 - klo:23:10
Aattelin etten käy,kumminkin lauantaina ennakkoon äänestin.Jälkeenpäin tuumasin jotta niissä vaaleissa onjotain niin Suomalaista:jokainen ehdokkaalle annettu ääni on kaikkia muita vastaan  ;D
On se osattu ennenkin,muutama vuos takaperin,tarkastaja seiso pitkään pellonreunassa makaavan liukuoven puolikkaan vieressä.Lopulta kysy et  "tää on tainnut olla täs jo monta vuotta?" Mää vaan myöntelin,olihan se ollu.Myöhemmin selvis et sinä vuonna syynättiin tarkemmin  luvattomia lantavarastoja,se oven puolikas oli jotain 3x4 metriä...
https://www.hs.fi/visio/art-2000009008006.html
HS 3.9
Juttu Kupittaan Citymarketin kauppiaasta Hannu Aaltosesta,maksumuurin takana mutta kannattaa lukea.Murehtii kuluttajien rahojen riittämistä nykytilanteessa,ei tuottajien selviytymistä tai ruuan kotimaisuutta.Tässäkin tapauksessa täytyy todeta että hyvän yritystarinan edellytys on valikoiva muisti,tavaroiden saatavuus saattaa heiketä ja valikoimat supistua jos sota jatkuu pidempään.Eikä nykymalliin viilattu logistiikka kumipyörävarastoineen toimi jos rajat sulkeutuvat.


Kasvintuotanto / Vs: Kipsiä kaikille
: 16.08.22 - klo:15:40
[quote
Kipsillä on samankaltainen vaikutus kuin happosateellakin:

http://www.rantapuska.fi/olli/env/happosade.html
[/quote]

Yli kaksikymmentä vuotta vanha kirjoitus, ajalta, jolloin rikkilaskeuma oli merkittävä. Mainittavaa on jutun lopussa oleva  toimintaehdotus: "Ehkä luonnollisin tapa yrittää parantaa happamia järviä on kiihdyttää biologista tuottavuutta fosfaattilannoitteen avulla"

-SS-
[/quote]

file:///C:/Users/hp7900/Downloads/Kipsi%20ei%20happamoita%20eik%C3%A4%20suolaa%20maatalousmaata%20(1).pdf

LUKE on puhunut,rahvas vaietkoon
Sivuja: [1] 2 3 ... 39