Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 303 304 [305] 306

Viestit - junttieinari

Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Gps
: 07.03.11 - klo:08:44
Garmin maastonavi (GPSmap 60csx) osaa laskea reitit myös tietä pitkin. Ajo-ohjeet saa joko tekstinä tai kartalla. Reittipisteet pystyy tallentamaan etukäteen tietokoneella, joten vois jopa toimia aloittajan tarpeisiin. 
Kirjaat auton hankinnan konehankintana, jolloin ohjelman pitäisi tarjota mahdollisuutta laittaa hankintahinta joko konepääomaan tai maatalouden ajoneuvoksi.
E-P ja pohjanmaa 6 senttiä, pohjoispohjanmaa, kainuu ja lappi 5 senttiä/litra
Et  sattuis Pohjois-Savoa tietämään?

ps.Mikähän mulla tässä nyt mättää, kun ei lainan lyhennys vientiä kirjatessa missään kohdassa kysytä koron osuutta....
Ei siinä mikään mätä, kirjaat vaan korot eri tilille "Maatalouden korkokulut".

Saitko asetukset niin, ettei kysele jatkuvasti lupaa verkkoyhteydelle?
En oikeastaan. Joka kerta  sovellusta avatessa kysyy lupaa. Sais varmaan jostakin asetuksista muutettua, jos perehtyisi asiaan tarkemmin.
purin valmiiksi tuon jar-sovelluksen osoitteeseen http://cam.wejjo.net/IPCamera.jar

Jos joku viitsii/uskaltaa kokeilla noissa java-sovelluksia ymmärtävissä nokialaisissa jos ei selaimella toimi, pitäisi olla käsittääkseni asennettavissa suoraan puhelimeen tuosta IPCamera.jar tiedostosta

Testattu S40 sarjan Nokialainen, toimii tuolla jar-sovelluksella, kuva päivittyy edge-yhteydellä noin joka 3.sekunti

Nokia N900 toimii omalla natiiviselaimellaan lennosta, kuva päivittyy hyvällä 3G-yhteydellä reaaliaikaisesti, jopa sekuntiviisarin liikkeen erottaa
Ei toiminut tuo sinun linkki, mutta kaivelin netistä saman sovelluksen, ja nyt näkyy ja päivittyy ihan reaaliaikaisesti.
Nokia E72/Elisan 3G (384kb/s). Nokian omalla selaimella näkyy vain musta ruutu, puhelin lataa dataa kunnes välimuisti on täynnä. Opera Mini näyttää kuvan, joka ei kuitenkaan päivity.
73€/tunti alv. 0 maksoin viime keväänä. Siirrot ja täytöt huomioon ottaen tekee 59 €/ha.
Katto päälle ja ovet, niin ei oo ilmansuunnalla väliä. ;D
Melkein väittäisin että ulkosiilo pysyy viiileämpänä kesäkelillä kuin umpinainen rakennus. On nimittäin tuollainen katetun siilon pitkä sivu melko tehokas aurinkopaneeli,  varsinkin jos sattuu etelärinteellä olemaan. :-\ Ulkona käy kuitenkin jonkinlainen tuulenvire ainakin täällä vuoristoalueella.
Siis eläinlääkäri on hommannut toisenkin leveän liinan, toinen etupäähän, kuten kuuluu ja toinen takapäähän vedetään utareen eteen. Nostovaiheessa näyttää karulta, kun lehmä roikkuu, mutta tämä tapa onnistuu helpommin kuin nuo henkariviritykset, jotka lipsuvat pois paikoiltaan. Vai oletteko oppineet oikean tavan, kertokaa ja kuvailkaa miten takapään tällä Vetman/Klemolan vehkeellä nostatte. Tuo Pelman laite voisi kyllä olla hyvä apuväline, kuten jo aiemmin yhdessä viestissä mainittiin.

Tuollaisen Klemolan telineen kanssa tuskailtiin viime talvena, kun ei ollut kunnollisia käyttöohjeita. Lopulta lehmä kyllästyi odotteluun ja nousi ylös omin voimin. ;D
6400 Valtussa oli vastaavia oireita pari päivää sitten. Rehua irrottaessa rupesi ruikkimaan öljyä mittatikun reiästä. Huohotinputki (letku) irti ja ilmalla puhtaaksi, ja työt jatku.
noin puolituntia jokatoinen päivä. Neljä 150 paalia jossa rehua noin tonni kipale. Avantilla työntelen ne pöydälle mutta kun pöytä ei ole suunniteltu sille tyylille. "parittomana" päivänä joutuu käymään sitten tökkimässä lähemmäs. Elukoita sen 50 josta kaikki ei viellä lypsä.

Niitä paaleja en riko vaan elukat saa syödä ja itse repiä rehun irti.

Montako lehmää kerrralla  mahtuu kerralla syömään noista neljästä paalista?  Olosuhteita tuntematta tuntuis että pomolehmät syö, ja muut kattoo sitten vierestä.
Pari viimestä kesää ollu kuivia ja helpi tarttee vettä riisin tavoin..
Helpi vaateliaampi typen suhteen mitä apila, joten ainoastaan turvemaille helpiä, jos sitten sinnekkään ::)

Täällä helpi oli ainut peltokasvi joka selvisi viime kesän kuivuudesta ilman että olisi kuivanut pystyyn.
Täällä Savossa noita helpipeltoja kaavillaan rehukäyttöön. Vissiin se polttokäyttö ei kiinnosta täällä ketään  ???
Liittyneekö tähän kun Vapo ilmoitteli Savon Sanomissa ruokohelpeä myytäväksi kuivikkeeksi/rehuksi suoraan pellosta?
-Pressuhalli valoaläpäisevällä katolla, n. 70€/neliö
-Asfalttilattia, 50€/neliö (arvaus)
-Eläintila betonielementeistä, 150€/metri

Pystytykseen viikko? Maksaa 300€/nauta, ja vain pohjalatta on sellainen investointi josta ei pääsisi eroon  ???Vähän niinkuin tällainen? http://www.valio.fi/maitojame/kehittyvamaitotila10/7teema10.htm
Käytetyillä kehillä 83,3€/neliö. ;D
Kasvintuotanto / Vs: Ruokonata ei kuole!
: 24.09.10 - klo:18:04
Kävin eilen elokuun alussa ruiskutetulla (3,3L 450:stä) timotei/ruokonata/nurminata/juolavehnä-lohkolla. Kaikki muu kasvillisuus oli aivan harmaana, siellä täällä näkyi muutamia keltavihreitä ruokonata-mättäitä. Eli näyttäis olevan ruokonata hieman muita sitkeempi.     
Sivuja: 1 ... 303 304 [305] 306